CZK

Jak odpojit iPhone od iCloud?

Jak odpojit iPhone od iCloud? . icoola. cz - fotografie 1

iCloud je cloudové prostředí od společnosti Apple. Byl vytvořen v roce 2011. S jeho pomocí můžete bezpečně ukládat fotografie, videa nebo dokumenty. Všechna data lze také synchronizovat mezi libovolnými zařízeními Apple. V cloudovém prostředí je možné vytvářet nové soubory.

 

Každý nový uživatel dostane 5 GB zdarma. Pokud by vám to nestačilo, můžete si dokoupit další GB díky měsíčnímu předplatnému.

 

Jaké jsou funkce iCloud?

  1. iTunes. Můžete si automaticky stáhnout jakoukoli skladbu, knihu nebo aplikaci.
  2. Fotostream. Poté, co pořídíte novou fotografii, automaticky se zobrazí na dalších zařízeních, na kterých probíhá synchronizace.
  3. Dokumenty. Pokud upravíte dokument, jeho nový formát se automaticky synchronizuje se všemi synchronizovanými zařízeními a vše zůstane nezměněno.
  4. Záložní kopie. Když používáte iCloud, zálohy se vytvářejí automaticky. Vše, co potřebujete, je Wi-Fi. Je to velmi pohodlné, a co je nejdůležitější, je to spolehlivé pro ukládání dat.
  5. Funkce Najít můj iPhone. Abyste mohli tento program používat, musíte jej nejprve aktivovat. Přejděte na "Nastavení" - iCloud - "Najít iPhone" - klikněte na "Povolit". Neignorujte připojení této funkce, protože se jedná o dodatečnou ochranu vašeho smartphonu a všech jeho informací.
  6. "Najít přátele". Tato funkce vyžaduje iOS 12 nebo vyšší. Můžete vidět polohu přátel a rodiny, ale pouze pokud to povolili.

Mimochodem, pokud ztratíte svůj smartphone, ke všem informacím se dostanete díky iCloudu.



 

Jak nastavit iCloud?

  1. Nejprve musíte jít do "Nastavení".
  2. Poté klikněte na Apple ID.
  3. Poté přejděte na iCloud.
  4. Vyberte aplikace, se kterými chcete synchronizovat data.
  5. Klikněte na "Klíčenka".

Jak se přihlásím na iCloud?

  1. Jdi do nastavení".
  2. Přihlaste se ke svému Apple ID.
  3. Odemkněte svůj smartphone.
  4. Synchronizujte data.

iCloud má funkci, kde mohou členové rodiny mezi sebou sdílet určité informace. K Family Access se může připojit maximálně 6 lidí.

Pokud v tuto chvíli nechcete synchronizovat informace, můžete ve svém gadgetu zakázat iCloud. Samozřejmě se nedoporučuje tuto funkci odmítnout, protože dává mnoho příležitostí.



 

Jak vypnout iCloud na iPhone?

  1. Jdi do nastavení".
  2. Klikněte na své jméno nahoře.
  3. Na konci vyberte položku "Konec".
  4. V případě potřeby zadejte své Apple ID.
  5. Poté klikněte na „Zakázat“.
  6. Poté si můžete vybrat programy a jakákoli data, která chcete do gadgetu uložit.
  7. Znovu klikněte na „Exit“.

Po těchto akcích můžete zcela ukončit iCloud. V některých případech však může být místo "Odhlásit" uvedeno "Smazat účet".

 

Tipy pro nastavení iCloud:

  • Nezapomeňte heslo k Apple ID. Protože když si koupíte nový gadget od Applu, potřebujete nový účet. Doporučuje se zapsat si nové heslo. Apple ID provádí důležité funkce, jako je synchronizace dat, ukládání informací a stahování různých aplikací.
  • Můžete synchronizovat pouze data, která potřebujete. Vyberte aplikace, u kterých chcete tuto funkci povolit.
  • Pokud kupujete použitý smartphone, zkontrolujte iCloud. Musíte vědět, zda bývalý vlastník gadgetu smazal všechna data z cloudového úložiště. Protože jinak bude obtížné problém vyřešit sami, protože k tomu musíte zadat heslo. Doporučuje se resetovat všechna nastavení nalezená v části „Základní“.
  • Nesdílejte informace o svém účtu. Koneckonců, osobní údaje mohou být synchronizovány se zařízením někoho jiného. V důsledku toho existuje možnost získání určitých problémů. Abyste pochopili, zda nějaký extra gadget nemá přístup k vašim datům, vyzkoušejte následující metody: 1) přejděte na stream fotografií a zkontrolujte přítomnost fotografií jiných lidí; 2) zjistěte, zda v iMessage nejsou neznámé kontakty.
  • Pokud si všimnete, že někdo jiný má přístup k iCloudu, změňte heslo.

Co je lepší: iCloud nebo OneDrive?



 

Služba iCloud má konkurenty, mezi hlavní patří Dropbox, Google Drive a SkyDrive.

 

Pokud jde o Disk Google, jeho vzhled se objevil ve stejnou dobu jako iCloud. Toto cloudové prostředí má přístup k podpoře všech formátů. Jeho operačním systémem je OC Android, ale funguje i na jiných platformách. Uživatel může využívat 20 GB zdarma. Také skvělé cloudové úložiště pro ukládání souborů a jejich úpravy.

 

SkyDrive je ve vlastnictví společnosti Microsoft. Služba poskytuje uživateli kromě úpravy souborů mnoho možností.

 

Díky cloudovému úložišti Dropbox můžete nejen upravovat soubory, vytvářet je v libovolném formátu, ale také uzavírat nebo otevírat přístup ke svým informacím. Nevýhodou této služby je nemožnost přejmenování dat.

 

Každý si proto vybere tu nejlepší možnost synchronizace dat. Každé cloudové prostředí má své výhody a nevýhody. Stačí se rozhodnout, které základní funkce potřebujete.

 

Jaká je možná budoucnost služby iCloud? Nechoď.

spoléhat na jeho přednosti, vždy bude na čem pracovat. Můžete například rozšířit funkce. Pokud jde o verzi pro Windows, bylo by skvělé přidat záložky a lepší integraci se soubory. iCloud není tak univerzální jako služba Google Drive. To znamená, že by bylo lepší, kdybyste mohli pracovat na různých platformách.

Vase hodnoceni: