Apple tajemství, životní hacky a novinky

Technologický pokrok jablečné společnosti se rychle rozvíjí a přidává do vlastních zařízení nové funkce a vlastnosti. V současné době vývojáři pravidelně přidávají příležitosti k optimalizaci provozu mobilních gadgetů a tabletů v aktualizacích. V roce 2021 společnost pracuje na funkčnosti baterie a zvyšuje úroveň aktivního používání. Nyní bude smartphone odesílat speciální zprávy, které signalizují úroveň nabití baterie, kolik zbývá a jak dlouho může uživatel zařízení aktivně používat.

Phone se naučí předpovídat dobu vybíjení

iCloud je cloudové prostředí od společnosti Apple. Byl vytvořen v roce 2011. S jeho pomocí můžete bezpečně ukládat fotografie, videa nebo dokumenty. Všechna data lze také synchronizovat mezi libovolnými zařízeními Apple. V cloudovém prostředí je možné vytvářet nové soubory.

Jak odpojit iPhone od iCloud?

Schopnost hospodařit s vlastními financemi je dnes stejně důležitá jako schopnost je přijímat. Většina lidí dokáže vysvětlit, co je to finanční gramotnost, ale ne každý používá pravidla pro racionální rozdělování finančních prostředků. Tato pravidla jsou navržena tak, aby nám pomohla naučit se plně si uvědomovat důsledky našich impulzivních nákupů a nadměrného utrácení a aby nám pomohla pochopit odpovědnost, kterou neseme za své finanční prostředky. Správa vlastních financí, znalost bankovních nástrojů jako jsou karty, půjčky a vklady jsou také důležité součásti, které by měl člověk se stabilním příjmem vlastnit.

Mobilní rozpočtové aplikace pro iPhone

Správa miniaplikací není vždy obtížný úkol. Důvody pro to mohou být různé: nedostatek času nebo fyzických vlastností, ale to už není důležité. Protože týmu Apple na svých zákaznících skutečně záleží, vznikla řada aplikací, které vám pomohou výrazně zjednodušit navigaci na vašem iPhonu a iPadu pomocí formulářů, tlačítek a štítků. Zvažme vlastnosti každého z nich samostatně.

Zjednodušte navigaci na iPhonu a iPadu pomocí tvarů tlačítek a štítků

Apple Corporation je známá svým vývojem a inovacemi v oblasti gadgetů. Jejich produkty jsou jedny z nejoblíbenějších mezi vlajkovými loděmi v oblasti IT. Její miliony fanoušků jsou rozesety po celém světě. Virtuální realita se stala i pro společnost objektem pozornosti, kterému se nemohli vyhnout. Apple proto brzy oznámí vydání VR a AR headsetů.

V blízké budoucnosti se očekává oznámení VR a AR headsetů od Applu

Pravděpodobně každý člověk měl problémy s gadgetem. I když telefon používáte opatrně, k některým poruchám může dojít i bez znalosti důvodu. Proto vám doporučujeme, abyste věnovali pozornost tomu, co může způsobit problémy s vaším smartphonem.

Co může zničit váš gadget?

První iPad se objevil před 10 lety. Postupem času tyto tablety zaznamenaly neúspěchy a vítězství. Apple se rozhodl uvést na trh iPad Pro. Jejich cílem bylo oslovit publikum složené z umělců, designérů, redaktorů a fotografů. Díky tomu byly tyto tablety mezi takovými uživateli úspěšné.

iPad Pro (2021) vs. iPad Pro (2020). Který si vybrat?

Apple Watch jsou náramkové hodinky s různými doplňkovými funkcemi (říká se jim také „chytré hodinky“) vytvořené společností Apple. Pomůže to sledovat zdraví. A k jeho plnému provozu potřebujete iPhone, abyste mohli telefonovat, posílat zprávy a další.

Co si vybrat Apple Watch 6 vs 3 vs SE: podrobný přehled modelů

MacBook je řada notebooků od společnosti Apple. V prodeji jsou od května 2006. MacBooky používají miliony lidí po celém světě.

 

Mnoho uživatelů takových notebooků také zajímá, jak se o ně starat.

Péče o váš MacBook

Problém kapacity baterie nedává pokoj návrhářům telefonů všech firem. Problém je zřejmý. Dnes se z telefonu stal minipočítač. Na smartphonu můžete hrát složité hry, nahrávat videa ve formátu 4K a dělat mnoho dalších věcí, které se před deseti lety zdály jako fantazie.

Apple našel způsob, jak zvýšit kapacitu baterie iPhonu