Výměna fotoaparátu iPhone 7 a iPhone 7 Plus

Výměna fotoaparátu iPhone 7 a iPhone 7 Plus - icoola.cz - fotografie 1 

Pár slov o fotoaparátu iPhone 7 a iPhone 7 Plus

iPhone 7 má dva fotoaparáty, zadní a přední. 12 MP zadní fotoaparát. Sedmý model má clonu 1,5 a 5x digitální zoom. V 7 Plus je clona prvního modulu 1,8 a druhého 2,8. K dispozici je 2x optický zoom a 10x digitální zoom.

iPhone je pokročilá technologie, jiné společnosti si technologii této společnosti půjčují. Přestože iPhone 7 a 7 Plus nejsou nejnovější modely, pořizují vysoce kvalitní snímky. Lepší než mnoho jiných modelů s více pixely.

 

Fotoaparát 7 Plus má pokročilejší funkce. Schopnosti modelu 7 jsou v mnoha ohledech podobné modelu 6. K dispozici je fotka, video, zpomalený režim, panoramatická fotka. K dispozici je digitální zoom. I když to jen kazí image. Tato technologie zvyšuje velikost každého pixelu, což má za následek snížení kvality obrazu. Optický zoom přibližuje obraz pomocí vestavěných objektivů, aniž by to ovlivnilo kvalitu obrazu.

7 Plus má širší možnosti, je tu dvojnásobný optický zoom, režim focení na výšku.

Při hodnocení schopností fotoaparátu telefonu poznamenáváme, že během dne jsou obrázky dobré, ale při špatném osvětlení jsou nedostatky jasně viditelné.

Stručně řečeno, určitě existují lepší fotoaparáty, ale za peníze, které telefon stojí, dostanete slušný fotoaparát. Rozdíl mezi snímky špičkových fotoaparátů a iPhonu 7 při dobrém osvětlení jen těžko postřehnete.

 

Proč možná budete muset vyměnit fotoaparát v iPhone 7 a iPhone 7 Plus

Důvody pro výměnu fotoaparátu:

  • Poškození při pádu. Sklo může prasknout, dokonce se rozdělit.
  • Voda se dostala do telefonu.
  • Kamera může také přestat fungovat v důsledku softwarových chyb nebo virů. V tomto případě nebudete muset měnit fotoaparát. Antivirový program vám pomůže zbavit se virů a restart vás zachrání před chybami. Pokud tento postup nepomůže, možná budete muset provést obnovení továrního nastavení.

 

 

Systémové chyby mohou mít tyto znaky :

  • Černá obrazovka, když je fotoaparát zapnutý.
  • Fotoaparát funguje, ale blesk nefunguje.
  • Velmi dlouhý program ke stažení.
  • Z plochy zmizela ikona fotoaparátu.
  • Rozmazané obrázky.

Než se obrátíte na servisní středisko, ujistěte se, že nic nebrání provozu kamer. Zkontrolujte, zda se kryt nepohnul, otřete „oko“ od prachu.

Jak vyměnit fotoaparát na iPhone 7 a iPhone 7 Plus

Jakákoli oprava začíná testováním. Důvod, proč kamera nefunguje, je nalezen. Pokud si velitel uvědomí, že je nutná výměna, bude vás o tom informovat. Postup výměny fotoaparátu nezabere mnoho času. Abyste se dostali k modulu, budete muset odstranit displej. Dalším krokem je odstranění ochrany baterie. Kamera není opravovaná, modul je kompletně vyměněn. Po odstranění veškeré ochrany lze kameru snadno vyjmout. Při výměně modulu je testována jeho funkčnost. Pokud nový fotoaparát funguje bez problémů, telefon je sestaven. Specialista vymění kameru za 15 minut. Nedoporučujeme jej vyměňovat sami. Můžete poškodit jiné moduly, nesprávně nainstalovat jednotku atd.

 

Kolik stojí výměna fotoaparátu na iPhone 7 a iPhone 7 Plus

 

Výměna fotoaparátu za nový je levný postup. Aktuální ceny si můžete ověřit na našem webu. Pokud je vaše kamera rozbitá, nepokoušejte se ji sami vyměnit, servisní středisko poruchu rychle opraví.

Výhody kontaktování servisního střediska Apple ICOOLA?

Pokud potřebujete vyměnit fotoaparát na iPhone 7 a iPhone 7 Plus, kontaktujte servisní středisko ICOOLA. Na výměnu kamery a dalších komponent poskytujeme záruku 1 rok.

S vaším telefonem bude pracovat zkušený mistr s minimálně 5letou praxí. Na telefonu bude nainstalován původní fotoaparát, který svou kvalitou není horší než nový.

 

Obracejí se na nás nejen obyvatelé Lvova. Z jakéhokoli města můžete poslat svůj telefon k opravě pomocí Nova Poshta. Procedura včetně doručení bude trvat několik dní. To je výhodné, protože ne každé město má servisní střediska, která se specializují na zařízení Apple.

 

Oprava trvá maximálně hodinu, foťák vyměníme za 15 minut. Rychlé a pohodlné. Máte otázky? Být v kontaktu.

avatar
vocabulary.authorblog
vocabulary.createblog
04.07.2023
vocabulary.updateblog
04.07.2023
Comments 0
Views 6
11 blog.minutes Clock

Vase hodnoceni: