TOP 15 nejlepších strategií pro Android a iOS

TOP 15 nejlepších strategií pro Android a iOS - icoola.cz - fotografie 1 

Nabízíme vám seznam 15 nejlepších strategií pro Android a iOS. Každá možnost má individuální vzrušující děj, který nenechá nikoho lhostejným.

XCOM: Enemy Within je legendární hra, jejímž cílem je chránit planetu Zemi před mimozemšťany. Musíte naverbovat vojáky, poskytnout jim potřebné vybavení a posílat je na různé úkoly. Během bitev je možné říct podřízeným, kam se mají pohybovat a koho mají střílet.

 

Bad North: Jotunn Edition - Vikingové začali útočit na váš individuální ostrov, cílem je ubránit se jim. Zdá se, že vše je jednoduché, ale pouze na první pohled. Pokaždé, když dojde k náhodnému generování ostrova, velitelé umírají navždy, pokud štěstí nestojí na jejich straně, díky čemuž se přidává pořádný adrenalin.

 

Plants vs Zombies 2 - pouze inteligentní rostliny mohou chránit dům před zombie útočníky. Úkolem hráče je kupovat jednotky a umisťovat je tak, aby se mrtví nedostali k lidem. Zároveň by měl být proveden odběr solární energie, který je nezbytný pro nákup těchto rostlin.

 

Bloons TD 6 - hrajete na straně opic, které brání svou zemi před balónky. Od určité fáze je od hráče vyžadována ohleduplnost, aby dokázal správně postavit obranu.

Pocket City je simulátor budování města. Můžete stavět silnice, různé budovy, obchodní a průmyslové stavby, snižovat nebo zvyšovat daně.

 

Door Kickers - uvnitř budovy jsou zločinci, skupina bojovníků je musí zcela zničit. Jedinou nuancí je, že hráč vidí stejný obrázek jako dělníci. Neexistuje způsob, jak zjistit polohu nepřátel. Budete muset počítat různé situace. Výhodou je, že můžete vojákům říkat, kam mají jít, na koho mířit, přikázat hodit omračující granát pod jakékoli dveře.

 

Gladiabots - v této hře je vše mnohem složitější. Hrajete za roboty, ale nemůžete je přímo ovládat. Musí se udělat předprogramování, díky kterému se jednoduchý děj stává ještě zajímavějším a napínavějším.

 

Project Highrise – potřebujete postavit osobní mrakodrap. Pravidla jsou stejná jako v jednoduchých hrách na stavbu měst, jen místo povrchu silnice jsou výtahy a schody. Každé patro musí být vybaveno kanalizací, elektřinou a vodovodem. Je nutné zachovat rovnováhu mezi kancelářskými a bytovými prostory, jinak návštěvníci zůstanou nespokojeni.

The Battle of Polytopia - celá hra je rozdělena do tahů, během kterých byste měli rozvíjet svá města. Je také nutné pohybovat se jednotkami, obsazovat vesnice a stavět základny.

 

Plagus Inc - je třeba vymyslet nemoc, která se stane nakažlivou pro celý svět. Během hraní budete muset dělat různá obtížná rozhodnutí: jak se přesunout do jiné části země, ve které zemi začnou první oběti atd. K dispozici jsou také všechny druhy vylepšení vynalezené nemoci: odolnost vůči jakýmkoli antibiotikům, vzdušná infekce a další. Je třeba vzít v úvahu, že lidé začnou bojovat, vyvíjet vakcínu, takže bude potřeba se neustále zlepšovat.

 

Rebel Inc - na území malého státu vypukla válka, vy jste jeho vládcem. Navzdory urovnání konfliktu neustále propukají povstání. Musíte je potlačit, aby krveprolití bylo co nejmenší.

 

Rome: Total War - je nutné vytvořit několik legií, s jejichž pomocí můžete ovládnout zemi, spravovat ekonomický systém a stát se vládcem Impéria. Stal se globální strategií pro iPhone.

 

Chaos Reborn: Adventures - hned na začátku se objeví dva kouzelníci, ztráta jednoho vede k porážce. Během bitvy můžete používat různá kouzla, volat libovolné bytosti, každá z nich má individuální vlastnosti: trpaslíci se bolestivě trefují na blízko, ale zároveň jsou nemotorní, elfové nejsou příliš silní, ale střílí přesně z luku. Mágové ovlivňují to, co přesně dominuje na bojišti: řád nebo naprostý chaos. Na tom závisí pořadí vyslovených kouzel.

 

The Banner Saga - vypráví příběh jednoho člověka cestujícího po celém světě, jsou zde odkazy na skandinávské mýty. Během bitev byste měli najít rovnováhu mezi útokem a obranou, probíhají krok za krokem. Řízení provádějí různí bojovníci. Během průchodu budete muset učinit strategická rozhodnutí, protože hranice mezi zlem a dobrem je zcela smazána, jakákoli akce vede k různým důsledkům.

 

Planet of Mine - potřebujete osídlit malou planetu. Chcete-li to provést, měli byste těžit zdroje, stavět lomy a doly, ujistit se, že zdroje mají v určitých oblastech čas na obnovu (pokud zmizí, už se neobjeví). Nezbytná je také interakce s obyvateli jiných vesmírných planet a zachycení celého systému.

Tyto strategie jsou nejlepší pro Android a iOS. Určitě se vám budou líbit a pomohou vyplnit čas.

Nejlepší strategie pro Android v roce 2021

Nejlepší strategie pro Android, kromě výše uvedených, které vyšly v roce 2021, zahrnují následující možnosti:

  • Royal Revolt 2 - měli byste pečlivě promyslet taktiku obrany svého majetku, překonat obranu ostatních hráčů.
  • Stronghold Kindoms - je možné se zapojit do farmaření nebo politických válek, stát se obchodníkem. Začínáte s malou vesnicí, kterou je potřeba přestavět na velikost hradu a bránit.
  • Star Wars: Commander je určen pro fanoušky mechaniky a ty, kteří jsou nadšeni konfrontací mezi rebely a říšemi.
  • Vega Conflict - umožňuje studovat lodě, technology podle vlastních schémat a nákresů, připojovat se ke skupinám a získávat zdroje jiných lidí.

To není zdaleka celý seznam strategických her pro Android. Byly vyvinuty různé herní programy, díky nimž je možné proměnit jakoukoli fantazii ve skutečnost, vrhnout se do bitev, výstavby měst, válek s mimozemšťany a mnoho dalšího. Většinu navrhovaných strategií lze hrát na iPhone v offline režimu.

Instalace různých herních strategií na iPhone

Chcete-li nainstalovat strategie na iPhone, musíte si jej připravit: nainstalovat útěk z vězení (umožňuje obejít různá omezení) a Cydii (umožňuje vyhledávat a stahovat programy a aplikace). Poté musíte dodržovat určité pokyny:

  • Stáhněte si hru.
  • Dvakrát klikněte na soubor a v sekci I Tunes přejděte do iPhone, poté do aplikací, zaškrtněte hru.
  • Klikněte na synchronizaci, po které se na mobilním zařízení zobrazí ikona.

Můžete také použít program iFunBox: otevřete jej, klikněte na Uživatelské aplikace, poté Instalovat aplikaci, vyberte příponu ipa a nainstalujte soubor.

Stojí za zvážení, že je lepší neinstalovat aplikace, které váží více než 1 GB: spořič obrazovky může začít létat. Pokud není nainstalován útěk z vězení nebo Cydia, pokusy o instalaci aplikace z externího zdroje nebudou úspěšné.

 

Jak správně stahovat strategie na Android

Chcete-li stáhnout strategie na Android, měli byste nejprve otevřít App Store, poté najít požadovanou hru, vybrat ji, kliknout na „získat“ nebo na tlačítko s napsanou cenou. Pamatujte, že pokud je v aplikaci uvedeno Arcade, musíte se přihlásit k odběru Apple Arcade.

Apple Arcade

Pokud není v App Store uvedena žádná cena, je stažení zcela zdarma. Některé z těchto možností mohou začít nabízet předplatné nebo nákupy v aplikaci, které vám umožní přístup k dalším možnostem a dalším.

avatar
vocabulary.authorblog
vocabulary.createblog
08.06.2023
vocabulary.updateblog
08.06.2023
Comments 0
Views 22
20 blog.minutes Clock

Vase hodnoceni: