Titan Quest: funkce hry a jak ji stáhnout do iPhone

Titan Quest: funkce hry a jak ji stáhnout do iPhone - icoola.cz - fotografie 1 

Premiéra Titan Questu na osobních počítačích na sebe nenechala dlouho čekat. Ale hra se uživatelům velmi líbila a upoutala pozornost milionů hráčů z celého světa. Vzhledem k popularitě hračky se vývojáři rozhodli přenést Titan Quest na iOS, aby si vzrušující hru mohli užít i majitelé „jablečných“ gadgetů.

 

Spiknutí Titan Quest

Hra nabízí vyzkoušet si roli skutečného hrdiny. Vytvořte si svou postavu, vydejte se na cestu starověkými civilizacemi, jako je Čína, Babylon, Řecko a Egypt. Čeká vás urputný boj s monstry z legend. Cvičte lukostřelbu, šerm nebo se naučte kouzla a ničte nepřátele během okamžiku. Vylepšete dovednosti každé postavy, abyste vyvinuli neuvěřitelnou vnitřní sílu schopnou zničit ty nejsilnější nepřátele. K záchraně světa budete mít k dispozici legendární meče, hůlky s magickou silou, začarované luky a mnoho dalších zbraní.

 

Jaká je specifika Titan Quest na iOS

Do chytré verze Titan Quest pro iPhone přidali vývojáři řadu změn, které mimochodem celkovou atmosféru příliš neovlivnily. Mezi funkcemi hry stojí za zmínku:

  • kompletně aktualizované dotykové ovládání, které nemá s PC verzí nic společného;
  • zlepšila se kvalita grafiky, což je docela dobré vzhledem k tomu, že původní hra na PC je již 15 let stará;
  • rozsáhlé prostory otevřené pro průzkum;
  • změna denního a nočního cyklu;
  • 80 typů nepřátelských postav, ničte minotaury, kyklopy, gorgony, kentaury a další monstra;
  • více než 1200 herních předmětů;
  • 30 tříd znaků;
  • 150 dovedností;
  • délka hry přes 60 hodin;
  • desítky úspěchů;
  • optimální poměr úrovní obtížnosti, zbraní a nepřátel plně odpovídá vašim dovednostem v konkrétní fázi hry.

Samostatně stojí za zmínku možnost hrát současně na iPhonu a iPadu, hru stačí uložit do cloudu a pokračovat na jiném zařízení.

Funkce hry Titan Quest na iPhone

Jakmile si Titan Quest stáhnete a spustíte, na osobním počítači se vám zobrazí menu známé z dob hry. Fanoušky hry v této fázi zaplaví divoká nostalgie. Dále si vyberte postavu, barvu oblečení a jděte!

 

Ne nadarmo si tvůrci hry vybrali za protivníky známé mýtické hrdiny. Pro fanoušky takových her bude snazší ponořit se do hry, než se seznámit s novými stvořeními, jako jsou skřítci, draci a další, kteří už měli čas začít nudit.

 

Nyní k managementu. Ovládání hry ze smartphonu je hlavním bodem každé hry. Zajímavá hratelnost na PC se může na chytré platformě tabletu nebo smartphonu s malou obrazovkou změnit v něco hrozného. Vývojáři Titan Quest pro iPhone se ale snažili ze všech sil. Podařilo se jim přizpůsobit hru pro jakékoli prsty a zároveň zachovat známý obraz, který není v žádném případě horší než stejná hra z roku 2006. Aktivní schopnosti jsou umístěny na pravé straně, celkem jsou 4 a tlačítko uprostřed slouží pro kontakt s herním vesmírem, pro vyjednávání s jinými postavami nebo bitvy s monstry.

Vlevo v dolním rohu jsou tlačítka pro pohyb, pokud miniaplikaci umístíte do vodorovné polohy. Pomocí akčního tlačítka můžete sbírat předměty, abyste mohli pokračovat v cestě, nebo se jednoduše dotknout názvu předmětu, když jste předtím aktivovali tlačítko těžby.

Deník úkolů obsahuje mnoho užitečných informací o nadcházejících a dokončených úkolech. Na panelu hlavních úkolů se hráč může dozvědět o hlavních dějových liniích.

Pro zvýraznění objektů stačí klepnout na tlačítko těžby na levé straně obrazovky. Při výběru akce lze položky sbírat klepnutím na název. Stejně jako u jiných hraček podobných žánrů barva podsvícení ukazuje, jak důležitá je věc, a to následovně:

  • zlomené části zvýrazněné šedou barvou;
  • bílá - obyčejná;
  • žlutá - magická;
  • zelená - vzácná;
  • modrá - epická;
  • fialové - legendární nebo ty s klíčovou rolí v zápletce hry.

Jak můžete vidět, v průběhu hry si na tyto květiny zvyknete a nebudou žádné potíže se sbíráním předmětů, abyste mohli postupovat po dějové linii.

Obecně se na herním systému Titan Quest nic nezměnilo, také není snadné získat odměny, jako u dlouho známé PC verze z roku 2006. Pokud nad vámi příšery zvítězí, budete muset pokračovat ve hře z kontrolního bodu. Je příjemné, že po porážce vstanete z mrtvých, ale dříve zabitých protivníků - ne. Navíc se nemusíte starat o včasný příjem lektvarů a many, ty se používají nejen při stisku tlačítka, ale i v automatickém režimu po dosažení určitých vlastností.

 

Když dokončíte hračku Titan Quest na iPhone na minimální úrovni obtížnosti Epic, odemknete další úroveň obtížnosti a poté ještě jednu - nejobtížnější. Verze hry pro iOS nemá aktivní multiplayer, jako tomu bylo v roce 2006. Pokud se ale na situaci podíváte z jiného úhlu, pak je to skvělá příležitost, jak nebýt závislý na síti, alespoň v této hře. Online hry jsou celkem nudné a občas si ještě chcete zahrát offline, kde vše záleží jen na vás.

Co se týče dabingu, ten se nedotkl, je stále v angličtině. Ale textové nápisy byly přeloženy do ruštiny, což je velmi výhodné.

Hackněte Titan Quest na ios

Vzhledem k tomu, že hračka je poměrně složitá a smyslem hry je zvyšovat úroveň postavy zabíjením nepřátel, mnoho hráčů se chce o úroveň rychleji. Pouze s maximální úrovní hráče se můžete vydat na opravdu cool cestu a zapomenout na nudné primitivní questy, které musíte hrát na začátku. To je zvláště důležité pro ty, kteří již hráli hru skrz naskrz na počítači před více než 10 lety.

Maxed-out postava může vyzvat jakéhokoli soupeře, ale ve většině případů nebude moci vyhrát, pokud nebude mít dostatečně výkonné vybavení. V tomto případě se hráči uchýlí k cracknutým verzím. V tomto případě budete mít k dispozici nekonečnou zásobu zlata, se kterou můžete libovolně nakládat. Kupte si různé léčivé a magické lektvary, nástroje a brnění od všech obchodníků po cestě.

 

Pokud budete hrát hru s hackem, okamžitě získáte přístup ke všem tajemstvím, o kterých nemůžete vědět, pokud hru hrajete poprvé. Hackovaná verze vám umožní přesunout se na jakýkoli bod na mapě, vyčistit území od všech mýtických příšer a sbírat nejlepší Loot, který hra pouze nabízí. Je to cracknutá verze, která vám poskytne opravdu skvělé a nezapomenutelné dobrodružství. Kombinace různých tříd a možnost hrát za nejmocnějšího mága, bleskového lukostřelce nebo silného válečníka, to vše závisí pouze na vašich zájmech a touhách.

 

Jak stáhnout Titan Quest na iPhone

S instalací a spuštěním Titan Quest na iPhone by neměly být žádné potíže. Stačí zadat název do vyhledávacího pole App Store a kliknout na „instalovat“. Hra se stáhne a nainstaluje automaticky. Jediné, co musíte udělat, je spustit hru. Stojí za zmínku, že hra není zdarma, její cena je asi 10 dolarů. To není mnoho, protože získáte přístup k neuvěřitelnému hernímu prostoru, určenému na minimálně 60 hodin hraní. Souhlasím, nestojí takové potěšení za takové směšné peníze. Ve hře si také můžete koupit vybavení, zbraně a lektvary za skutečné peníze.

 

Pokud chcete ušetřit peníze, můžete si stáhnout hacknutý Titan Quest na iPhone a užít si celou řadu dostupného vybavení, zbraní a nekonečného herního světa. Stáhněte si hru rychleji, pokud chcete pociťovat nostalgii po roce 2006, a neotálejte, pokud jste ji ještě nehráli – je to skvělá příležitost, jak to dohnat.

avatar
vocabulary.authorblog
vocabulary.createblog
07.06.2023
vocabulary.updateblog
07.06.2023
Comments 0
Views 12
22 blog.minutes Clock

Vase hodnoceni: