Tahová Lara Croft Go není jen hra

Tahová Lara Croft Go není jen hra - icoola.cz - fotografie 1 

Mnoho hráčů na světě si hru Lara Croft Go již dlouho oblíbilo, někteří ji obdivují, přestože byla vydána již v roce 2015. Přesněji řečeno, vývojáři jej vypustili do světa 27. srpna 2015.

Toto je vzrušující logická videohra, která nemůže nikoho nechat lhostejným. Ostatně osloví nejen fanoušky kultovního filmu "Lara Croft - Tomb Raider", ale i ty lidi, kteří rádi řeší různé hádanky a logicky uvažují. Kvalitu a úspěšnost hry dokazuje fakt, že při svém prvním vydání získala od kritiků poměrně pozitivní ohlasy. Většina si pochvalovala provedení, barevnost a dobrý scénář i korespondenci se sérií. Našli se ale kritici, kterým se něco nelíbilo, totiž: nevyvážená úroveň obtížnosti a také krátkost hry, kterou bylo možné dohrát velmi rychle a snadno.

Ale i přes některé nepřesnosti a kritiku odborníků získala Lara Croft Go v roce 2016 prestižní ocenění v oblasti mobilních her Apple Design Awards.

 

Průběh hry

Specialisté charakterizují Laru Croft Go jako tahovou logickou videohru. Všimněte si, že jeho předchůdcem je kdysi populární Hitman GO. Proto se herní procesy prakticky nezměnily, zná je mnoho hráčů, kteří se s podobným herním vývojem již setkali.

 

Ve vedení hráče je hlavní postavou Lara Croft. Herní prostředí, tedy protivníci, se postupně mění, jeden z nich odpočívá a druhý se pohybuje. Ovládání v Lara Croft Go se provádí pomocí senzoru. Fyzika je poměrně výkonná a grafika poměrně přesně přenáší spoustu detailů na obrazovku. Aby Lara šla, hráč stačí pohnout prstem ve směru, kam se má pohybovat. Pak přichází řada na nepřátele, Croft stojí a protivníci dělají své tahy.

Jak budete postupovat Lara Croft Go, každá úroveň bude stále obtížnější, v souladu s tím se objeví noví protivníci, mechanika se trochu změní. Stručně řečeno o nepřátelích, vypadají smrtelně, včetně:

  • pavouci;
  • ještěrky;
  • hadi;
  • štíři;
  • další jedovatí tvorové.

Všimněte si, že každý protivník má své vlastní vlastnosti a liší se svým chováním od ostatních. Aby hráč vyhrál, musí sbírat různé zbraně, které mohou být trvalé nebo jednorázové, jako jsou oštěpy, které narazí na Lařinu cestu. Oštěpy lze použít ke zničení nepřítele na dálku a nepřiblížit se k němu.

Ale kromě živých nepřátel tu budou i další nebezpečí. Před Larou se budou neustále objevovat překážky, například balvany, pasti, prachovky a tak dále, je potřeba si dávat obzvlášť pozor, abyste tam nepřišli o život.

Ve hře můžete používat nápovědy, ale můžete je aktivovat jako nákupy a ne všechny najednou. Pomocí pák otevřete určitou cestu, po které může hlavní hrdina bezpečně projít všemi překážkami. Zde musíte pečlivě přemýšlet, abyste nespadli do pasti.

Hacková hra Lara Croft Go

Vzhledem k tomu, že hra byla vydána již v roce 2015, bylo pro ni vyvinuto obrovské množství cheatů a hackerských kódů. Mnoho lidí baví hrát tyto hádanky, ale někdy přijde čas. Když někdo nemůže projít určitou úrovní. Pro jednoho je to jednoduchý úkol, pro druhého však zdrcující úkol. K tomu slouží hackerské hry.

 

Na síti najdete spoustu doporučení, jak hacknout hru. Poté můžete otevřít určitou nápovědu nebo dokonce automaticky dokončit úroveň. Existuje dokonce možnost stáhnout si verzi hry, která již bude cracknuta, v takovém případě se vám bude hrát docela snadno, protože nebudete muset postupně procházet každou úrovní, můžete jednoduše otevřít kteroukoli máš rád.

Rozvoj

Když už jsme u toho, byl vyvinut kanadskou videoherní společností s názvem Square Enix Montreal. Tato společnost je známá tím, že se tvorbě různých mobilních aplikací věnuje zdaleka první rok. To je důvod, proč existuje verze Lara Croft GO na iOS. V době, kdy vznikala první taková hra Hitman GO, po určitém množství práce, kdy byla téměř hotová, korporaci opustil téměř celý tým vývojářů.

Lidé nevěřili, že tento produkt bude úspěšný. Ale najednou se hra stala neuvěřitelně populární, ale v té době ve společnosti zůstali jen dva lidé. Najali nové vývojáře a začali pracovat na novém projektu. Při tvorbě spolupracovala společnost Square Enix Montreal se spoustou známých společností, které se zabývají mobilními aplikacemi a hrami pro smartphony a další platformy.

Nakonec, když hra o Laře Croft spatřila světlo, získala mnoho ocenění, zde jsou některá z nich:

  • Apple Design Awards – 2016;
  • To nejlepší od Applu – 2015;
  • IGN's Best of 2015 - 2015;
  • The Game Awards - 2015.

Kromě toho byl nominován na další, neméně prestižní, ocenění, ale bohužel prohrál v boji o vítězství s jinými, cool vývojem a aplikacemi.

Jak víte, v tahové hře není žádná časová osa. Není to vlastně zajímavé, ale vývojáři vymysleli jiný způsob, jak to udělat dynamičtější. Například v některých bodech, poté, co Lara přešla po podlaze, za ní spadne a někdy může spadnout přímo pod ni, pokud hráč přemýšlí příliš dlouho. Díky tomu je hra stále dynamická a nezbývá mnoho času na přemýšlení. Lze jej také označit jako dynamické objekty a překážky. Když se k vám například valí obrovský balvan, nebudete mít moc času na přemýšlení, musíte se rozhodnout.

Zpočátku byla tato hádanka vydána pouze pro několik platforem. Později se ale objevila verze Lara Croft Go pro iPhone. Dnes lze toto mistrovské dílo stáhnout na různé platformy a užít si jedinečnou dynamiku, design a scénář. Ostatně vývojáři se rozhodli vytvořit jej bez synopse, čili hráč sám musí objevovat lokace a nové cesty. Chcete-li vyřešit to či ono nebezpečí, musíte pečlivě přemýšlet a ukázat svou inteligenci. Všechny úkoly se objeví před vámi na obrazovce, není třeba otáčet obrazovku, abyste je viděli, jak je tomu často v jiných vývojových aplikacích a aplikacích.

Kritika a reakce

Po vydání hry ji mnozí kritici hodnotili velmi kladně. Stránky agregátorů jí daly 83 bodů ze 100 možných, což je velmi významný a skvělý ukazatel úspěchu. Mnoho kritiků říká, že Lara Croft je plná jedinečného ducha a divadelní podívané, je zvláštní a odlišná od všech ostatních. Například Andrew Reiner řekl, že tento vývoj je po grafické stránce obecně nejlepší na světě. Tento specialista, který se vývojem mobilních her zabývá již řadu let, však poznamenal, že hádanky nejsou těžké, dají se rychle a snadno splnit, a to je u tak kultovního díla rozhodně mínus. V závěrečných úrovních musí hráč bojovat s hadem, Reiner zdůraznil, že proporce se zde nedodržuje, některé úrovně jsou těžké a pak jsou lehké a vše se znovu opakuje.

Dnes si každý může stáhnout hru Lara Croft Go pro jakoukoli existující platformu. Existuje ve volném přístupu na mnoha portálech. Užívat si ho je potěšením a mnoho hráčů zdůrazňuje, že strávit s ním několik hodin denně je skvělý způsob, jak zlepšit svou pozornost a logické myšlení.

 

Hráči si mimo jiné všimnou následujících funkcí tohoto herního programu:

  • skvělý scénář;
  • mnoho úrovní různé obtížnosti;
  • dobrá grafika a fyzika;
  • vynikající animace a dynamika celého procesu;
  • zajímavé postavy a překážky;
  • velmi podrobné maličkosti;
  • nápadná podobnost s originálem.

Odborníci se domnívají, že Lara Croft na iOS je ideální verzí jeho výkonu. Právě na této platformě funguje perfektně a hráči si mohou užívat všechny její detaily. To není překvapivé, protože první možnosti byly vyvinuty speciálně pro tuto platformu. Ale mnoho uživatelů iPhone také poznamenalo, že to funguje skvěle na jejich mobilních zařízeních. Obecně je třeba poznamenat, že hlavní hra, bez ohledu na její aktualizace a vylepšení, byla vydána již v roce 2015. Aby jej všechny moderní platformy a zařízení snadno reprodukovaly do všech jeho nejmenších detailů.

Všimněte si, že Lara Croft Go se již stala téměř legendární. Dnes byla stažena více než milionkrát. Je třeba také říci, že je vhodný pro děti i dospělé. Hra je zajímavá pro děti, ale i dospělí se mohou pokusit řešit logické problémy a přemýšlet.

Úžasná dobrodružství Lary Croft jsou dostupná všem. Ponořte se do světa fantazie a dokončete všechny úrovně společně s Tomb Raiderem. Vzpomeňte si na film a cítíte se jako skutečný lovec pokladů a zloděj tajných artefaktů. Ale pozor, překážky na vás čekají na každém kroku. Kromě toho budete muset bojovat s různými monstry a monstry, kterým nevadí hodovat na vašem těle. Obejděte je všechny nebo je zničte speciálními nástroji a zbraněmi a dokažte, že jste to vy, kdo může jít celou cestu úplně.

avatar
vocabulary.authorblog
vocabulary.createblog
19.06.2023
vocabulary.updateblog
22.06.2023
Comments 0
Views 6
25 blog.minutes Clock

Vase hodnoceni: