Srovnání iPhone 11 x iPhone 11 Pro a Pro Max

Srovnání iPhone 11 x  iPhone 11 Pro a Pro Max - icoola.cz - fotografie 1 

Srovnání iPhone 11 x  iPhone 11 Pro a Pro Max

Pomůžeme vám pochopit, proč je verze Pro výrazně dražší, a nabídneme srovnání iPhone 11 od 11 Pro a Pro Max. Prezentovaná modelová data byla relativně čerstvá, hlavní rozdíl je v parametrech zobrazení a kvalitě fotoaparátu. Kromě těchto dvou indikátorů mají tyto verze další rozdíly.

8 hlavních rozdílů mezi iPhone 11 , 11 Pro Max a Pro

Shromáždili jsme 8 hlavních rozdílů mezi iPhone 11 Pro, 11 a Max Pro. Prvním indikátorem je obrazovka, týká se nejen rozměrů, ale také matice:

  • normální - úhlopříčka 6,1 palce, rozlišení displeje 1792x828 bodů, jas 625 cd/m2, IPS matice;
  • rozlišení 2436x1125, úhlopříčka 5,8 palce, jas přibližně 800 cd/m2, matice XDR;
  • max - úhlopříčka je 6,5 palce, matice je také XDR, jas je stejný jako v předchozí verzi, rozlišení v pixelech je 2688x1242.
  • Tělo modelů PRO dostalo matné texturované sklo a rám z lékařské oceli. Základní verze má standardní povrchovou úpravu z kvalitního skla bez žmolků a hliníkový rám.

Všechny modely se vyznačují zvýšenou ochranou proti vlhkosti, která má třídu IP68, která zaručuje zvýšenou těsnost i při ponoření do vody. Stojí za zvážení, že každá verze má své vlastní maximum: 11 -  půl hodiny až 2 metry, asi - až 4 metry stejných 30 minut.

V modelu 11 má fotoaparát pětinásobný digitální zoom a 12MP modul senzorového typu: širokoúhlý formát 120 stupňů a hlavní. Verze PRO má také dvě varianty plus třetí 12MP modul, který se používá pro 10x digitální nebo 2x optický zoom. Přední kamery jsou stejné: 60 snímků za sekundu, 4K, 12 M snímání, je zde možnost Smart HDR.

iPhone 11 je k dispozici v takových modifikacích fotoaparátu jako 64, 128 a 256 GB, v modelech Pro - 64, 256 a 512. Výrobce se nezaměřil na RAM, takže tato data nejsou k dispozici.

Všechny možnosti podporují 18W rychlé nabíjení, kabelové i bezdrátové. Potřebný nabíjecí adaptér je součástí pouze verze pro. Majitelé jednoduchého modelu 11 si toto příslušenství musí zakoupit samostatně, stejně jako samostatný drát.

 

Díky barevné paletě se iPhone 11 vyřádil: vyrábí se v šesti barvách – bílé, černé, zelené, fialové, žluté a červené. Další dva modely se mohou pochlubit sortimentem čtyř barev: kromě dvou klasických (černá a bílá), tmavě zelené a matně zlaté (vypadá obzvláště působivě a atraktivně).

Rozdíl mezi iPhonem 11 a Pro Max je také v ceně. Předpona „pro“ výrazně zvyšuje náklady (1,5–2krát). Zda se vám vyplatí přeplácet, je na vás.

Přijďte a vyberte si ty nejlepší iPhony (repasované) s 1letou zárukou.

Co dalšího se liší mezi iPhone 11 a 11 Pro Max

Kromě výše uvedených kritérií existují i ​​další ukazatele, které odpovídají na otázku, čím se ještě iPhone 11, Pro Max a Pro liší a za co se opravdu vyplatí připlatit.

Design - telefony vypadají podobně: v horní části je "bang", konce jsou zaoblené. Rozdíl je v zadním nárazníku a krytu: u profesionálních verzí je zadní kamera trojitá, u standardního modelu - dvojitá. Lze je rozlišit i podle barvy pouzdra (nahoře bylo napsáno, který smartphone má jaké barevné schéma).

Produktivita - všechny modely jsou vyrobeny na základě nového čipu A13 Bionic, vyrobeného podle 7nm procesu a mají 6 jader: 2 energeticky úsporná a 4 s vysokým výkonem (spotřebuje o 40 % méně energie, energeticky úsporné náklady jsou o 20 %, o 30 % úspornější než předchůdci).

Autonomie - rozdíly se týkají kapacity baterie: u 11 - 3110, u pro - 3190. První varianta je schopna poskytnout 17 hodin nepřetržitého sledování videa a 10 hodin Wi-Fi streamování, 65 hodin přehrávání hudby s vypnutou obrazovkou . Druhý má stejné množství hudby, ale přehrávání streamovaného videa a obvyklé podstatné delší.

Komunikace - podpora Wi-Fi, Bluetooth verze 5.0, digitální kompas pro navigaci, NFC modul pro placení jakýchkoliv nákupů telefonem místo bankovní karty nebo hotovosti, gigabitové LTE. Díky speciálnímu čipu Ultra Wideband se zvyšuje priorita telefonu v nabídce AirDrop.

Nyní je jasné, že iPhone 11 se liší od iPhone 11 Pro a Pro Max nejen velikostí. První bude slušný telefon na každý den. Mezi jeho přednosti patří kvalitní foták, operativní práce bez jakýchkoliv překvapení, podpora inovativních technologií, vysoká autonomie, široký výběr barev karoserie. Rozdíl v ceně doporučujeme utratit za další příslušenství: pouzdro, rychlonabíječku atd.

Pokud jste ale příznivci moderních her, neradi fotíte a natáčíte videa, nezajímá vás barva pouzdra a hlavně krytu, chcete model s vysokým výkonem a nejste omezeni finančními prostředky, pak Pro Max a Pro budou vynikající možnosti. Jsou trochu dražší, ale mají trojitý fotoaparát a vnitřní úložiště 512 GB, vydrží hloubku až čtyři metry a součástí balení je výkonný 18wattový adaptér.

Výhody a nevýhody popsaných modelů

Mezi kladné vlastnosti iPhonu 11 patří výborný displej s jasným podáním barev, použití dvou typů pásků (dlouhé a standardní), velikosti paměti 64 a 256 GB, kvalitní natáčení fotografií a videí, stabilizace vyhlazování vibrací a třesení. Nevýhody: velký rám, na těle zůstávají otisky prstů, ztráta kapacity baterie za šest měsíců o 12 %, slabý širokoúhlý fotoaparát.

Mezi výhody iPhone Pro Max a Pro patří nové chladné barvy, vynikající video a fotografie, rychlé nabíjení baterie (a sada obsahuje baterii, která vám umožní rychle obnovit spotřebovanou energii telefonu), vysoce kvalitní displej, vynikající přední strana kamera, která jasně přenáší barvy a obrázky. Tyto modely se staly o něco silnějšími a odolnějšími. Nevýhody zcela chybí.

avatar
vocabulary.authorblog
vocabulary.createblog
25.04.2023
vocabulary.updateblog
25.04.2023
Comments 0
Views 21
17 blog.minutes Clock

Vase hodnoceni: