Programy pro organizaci práce na iPhone

12 липня 2023

user

Programy pro organizaci práce na iPhone - icoola.cz - fotografie 1

 

Programy pro práci na iphone

Lidé, kteří mají každý den spoustu důležitých věcí na práci, přistupují k time managementu zodpovědně, a tak si svůj život nedokážou představit bez notebooku nebo speciální aplikace pro práci na iPhonu. Protože žijeme v moderním světě, naše notebooky již dávno změnily svůj formát a staly se digitálními. Nyní lze všechny plány organizovat dvěma kliknutími: vytvořením kalendáře s důležitými událostmi, grafy s postupem a pohodlnou správou vašich zdrojů. Minimalistické programy s uživatelsky přívětivým rozhraním nám pomáhají zapamatovat si důležité věci během dne a zůstat co nejproduktivnější.

Při práci je důležité správně hospodařit s časem, abyste vše stihli včas. I když pracujete hodně a produktivně, je důležité pamatovat na to, abyste si včas odpočinuli a nepřepracovali se. Váš iPhone může být skvělým pomocníkem při organizaci práce, schůzek, plánování pracovního dne a času na odpočinek.

 

Aplikace pro organizaci práce

Místo osobního asistenta, který by kolem vás pobíhal a pracně sbíral informace o budoucích plánech, si můžete do iPhonu jednoduše stáhnout několik aplikací pro organizaci práce. Pomůžeme vám vybrat program, který byste si měli stáhnout, abyste si zorganizovali svůj den.

 

Programy pro práci na iphone

  1. focus@will

Pokud se vám, jako většině lidí, nedaří udržet koncentraci po dlouhou dobu při práci, zkuste použít focus@will. Tato vědecky testovaná aplikace obsahuje zvuky a kompozice, díky kterým bude váš mozek pracovat efektivněji a zůstane soustředěný co nejdéle. Také tato hudba pomáhá zvládat stresové situace a jakýkoli tlak související s prací. Všechny skladby jsou jedinečné a rozmanité, takže si určitě najdete něco pro sebe.

 

2. Clear

Velká uživatelská základna z celého světa může potvrdit, že Clear je to nejlepší, co se vám může v pracovním dni stát. Jedná se o poměrně minimalistickou aplikaci, ve které není absolutně nic zbytečného. Aplikaci můžete používat na různých zařízeních, protože má funkci synchronizace. Je zde také možnost vybrat si téma designu a nastavit připomenutí pro ten či onen úkol. Jednoduché rozhraní vám nebude trvat dlouho, než přijdete na ovládání, takže se můžete hned pustit do práce.

 

3. 1-3-5

Dopis

Krása time managementu je v jednoduchosti. Aplikace vám umožňuje nastavit cíle a priority pro daný den: vyberte si jeden nejdůležitější úkol, který musíte udělat v blízké budoucnosti, a vedle něj vyberte méně důležité úkoly.

 

 

Také si zde můžete nejen zapisovat své plány, ale také vytvářet různé seznamy, které pomohou jak v práci, tak v každodenním životě. Seznam 1-3-5 je cenově dostupná příležitost pracovat na různých zařízeních a využívat svůj čas moudře.

4. Loop - Habit Tracker

Aplikace, která vám pomůže zvládnout nové a ovládat staré návyky. Aplikace má pěkný design a denní upozornění, takže vám nic neuteče. Loop - Habit Tracker nemá žádná omezení, takže si můžete vytvořit tolik habit trackerů, kolik chcete. Aplikace funguje offline a má dobré zásady ochrany osobních údajů, takže vaše data budou v bezpečí. V případě potřeby si také můžete přidat widget na plochu – tak bude používání aplikace jednodušší a nezapomenete na své zvyky.

 

5. Alarmy

Pokud máte problém vstát ráno z postele místo toho, abyste si 10 minut po zazvonění budíku lehli do postele, Alarmy vám může pomoci. Tato aplikace je obvykle popisována jako nejotravnější budík, protože nepřestane zvonit, dokud neuděláte něco, co po vás Alarmy vyžaduje. Nastavte si budík, který vás ráno probudí, probudí se včas a dosáhne nových výšin.

 

6. Sanebox

Velmi užitečná aplikace pro ty, kteří neradi procházejí poštu a třídí dopisy v různých složkách. Když si stáhnete aplikaci na iPhone, třídění a distribuce písmen podle kategorií proběhne automaticky.

 

Tímto způsobem můžete bez námahy oddělit důležitou poštu od méně důležité pošty pomocí umělé inteligence. Pokud jste již zvyklí na práci a rozhraní vaší poštovní aplikace, nemějte obavy. Sanebox je nástroj, který se jednoduše integruje do vašich poštovních služeb a výrazně šetří váš čas.

 

7. Kapsa

Program je pro ty, kteří jsou zvyklí vše odkládat na později. Pocket umožňuje uložit to, co chcete sledovat nebo číst, až po práci. Namísto zahlcení karet prohlížeče a neustálého připínání něčeho můžete jednoduše použít aplikaci Pocket. Aplikace je také velmi pohodlná, protože nevyžaduje povinné připojení k síti, pokud si chcete z uložených souborů něco přečíst. Pokud se vám nějaký článek líbil a chcete se o něj podělit s kamarádem, Pocket vám to umožní přímo v aplikaci. Prohlížejte si články a posílejte je svým blízkým, ať jste kdekoli.

 

8. Trello

Jednoduchý a zároveň zajímavý design vám umožní sledovat proces plnění úkolů.

 

Zde můžete pracovat nejen s pouzdry, ale také s projekty a vytvářet pro ně samostatné desky. Rozhraní, které je velmi snadno pochopitelné, vám umožní pracovat samostatně i v týmu. Obecně je Trello velmi pohodlná služba, která vám pomůže jak s objemnými úkoly, tak s každodenními úkoly.

 

9. SmartSheet

Praktická aplikace pro ty, kteří pracují ve velkých firmách a korporacích. Pomocí SmartSheet můžete sledovat práci svých kolegů, spravovat obsah související s vaší prací a spolupracovat s ostatními v reálném čase. Díky široké škále nástrojů umožňuje SmartSheet soustředit se nejprve na nejdůležitější úkoly a až poté na ty vedlejší. Skvělé pro týmovou práci.

 

10 Monday

Aplikace, stejně jako předchozí, je ideální pro vedení firemních záležitostí a sledování tvorby projektů. Desítky šablon vám výrazně usnadní práci, a pokud nenajdete takovou, která by se vám zalíbila, vždy si můžete vytvořit vlastní.

 

Také se pomocí automatizace vyhnete opakování některých úkonů, což výrazně zvýší efektivitu vaší práce a odstraní chyby způsobené lidským faktorem.

11.Dropbox

Jedna z nejznámějších služeb pro ukládání záložních kopií videí, fotografií, dokumentů a dalších důležitých souborů. Stažením Dropboxu na iPhone získáte přístup ke svým informacím z jakéhokoli zařízení. Soubory můžete buď jednoduše prohlížet nebo sdílet přímo v aplikaci. Dropbox se hodí, když potřebujete naskenovat dokument a převést jej na vysoce kvalitní soubor PDF. Můžete si zde ukládat i hesla a důležité dokumenty, protože k nim budete mít z důvodu důvěrnosti služby přístup pouze vy. Dropbox je velmi praktická aplikace, protože pro prohlížení stažených souborů v aplikaci se nemusíte připojovat k síti.

 

12. Evernote

Jedna z nejoblíbenějších a nejoblíbenějších aplikací pro práci na iPhone, která slouží jako poznámkový blok se spoustou funkcí. Abyste si všechny potřebné materiály uložili na jedno místo, stačí si stáhnout Evernote na iPhone a shromáždit v něm vše, co potřebujete. Zde můžete snadno přidávat úryvky z webových stránek, fotit ručně psané poznámky a uchovávat všechny užitečné informace na jednom místě. Program umožňuje psát plány v terénu bez jakéhokoli rozptylování.

 

 

Pracovat na něm můžete bez ohledu na zařízení, protože v aplikaci je dostupná synchronizace. Evernote je vhodný jak pro kreativní tvůrce, kteří rychle potřebují zaznamenat nový nápad, tak pro zaneprázdněné lidi, kteří si chtějí co nejefektivněji zorganizovat svůj pracovní den, záležitosti, schůzky a výlety. Aplikace je zdarma, ale můžete si kdykoli zakoupit prémii za offline přístup a v případě, že potřebujete na notebook zadat heslo.

 

13. Asana

Jedna z těch skvělých aplikací navržených tak, aby pomáhaly s řízením času ve velkých týmech. Asana vám umožňuje nastavit termíny a pracovat na nich s ostatními lidmi v reálném čase. Aplikace umožňuje pracovat na velkých projektech a rozdělit je tak, aby při práci neunikl žádný detail. Výhodou Asany je, že výsledek práce lze kontrolovat nejen v jednotlivých úkolech, ale také v kalendáři. Pomáhá správně alokovat čas a soustředit se na opravdu důležité úkoly. Je zde dostupná funkce integrace dalších aplikací, pošty a souborů, což značně zjednodušuje práci. Udělejte svůj projekt soukromým, abyste vytvořili podmínky pro bezpečnou a pohodlnou práci společně s Asanou.

 

14.Todoista

Kluzák, kterému můžete rozhodně věřit. Velká zákaznická základna po celém světě již více než jednou potvrdila, že Todoist je nepostradatelná věc, která vám pomůže správně zorganizovat vaše záležitosti během dne.

 

 

  Přeneste vše, co máte v hlavě, do této aplikace a po chvíli se budete moci z vlastní zkušenosti přesvědčit, že time management s chytrým telefonem je skutečný. K dispozici je funkce vytváření seznamů, ve kterých si můžete naplánovat den, týden, měsíc, dovolenou, generální úklid a další důležité složky života. Pokud vám není jasné rozhraní a ovládání aplikace, vždy najdete podrobný návod k použití na webu vývojáře.

 

15. Toggl

Další plánovač, který si můžete stáhnout do svého iPhone, abyste mohli lépe spravovat své příležitosti. Toggl je ideální pro lidi s nestabilní sítí, protože i když internet zmizí při práci v aplikaci, všechna data se automaticky uloží a synchronizují se všemi zařízeními. Program vám bude připomínat nadcházející úkoly s upozorněními, takže s ním jen těžko něco přehlédnete. K dispozici je funkce časovače práce, která zabraňuje přetížení a dělá přestávky v čase.

 

Probrali jsme nejoblíbenější a nejpraktičtější pracovní aplikace, které si můžete stáhnout pro iOS, ale je jen na vás, abyste si vybrali tu nejlepší.

avatar
vocabulary.authorblog Michaela Bartonova
vocabulary.createblog
12.07.2023
vocabulary.updateblog
12.07.2023
Comments 0
Views 37
27 blog.minutes Clock

Vase hodnoceni: