Program, který pomůže obnovit smazaná data z iPhone

Program, který pomůže obnovit smazaná data z iPhone - icoola.cz - fotografie 1

 

No, kdo nezažill případ, kdy byly z vašeho iPhone omylem smazány důležité informace? A hlavní katastrofou je, že není v silách ani toho nejzkušenějšího uživatele technologie Apple je vrátit. Někdy se data vymažou, protože si vlastník je jistý, že je již nebude potřebovat, takže tento snímek obrazovky nebo dokument lze smazat. Ne vždy se však jedná o lehkomyslnost či krátkozrakost člověka. Může se stát, že kvůli neúspěšnému firmwaru, útěku z vězení, hacknutí účtu nebo dokonce výměně baterie smartphonu vaše zařízení zformátuje všechny existující záznamy.

 

Není však důvod se rozčilovat a plakat nad ztracenými informacemi, protože v tuto chvíli můžete ztracené soubory, fotografie nebo dokonce korespondenci bez zvláštních problémů vrátit.


Je možné vrátit smazaná data do iPhone?

Pokud potřebujete jakýmkoli způsobem obnovit smazaná data, projekt Aiseesoft s názvem „Aiseesoft FoneLab iPhone Data Recovery“ vám pomůže. Už z názvu projektu je vidět jeho konečný cíl – obnovit smazané informace z iPhonu. Je však nutné upozornit, že tento program zjevně neumí zázraky, takže nic mimořádného od něj nečekejte. Aiseesoft FoneLab iPhone Data Recovery však udělá vše pro to, aby se ztracené soubory dostaly zpět do smartphonu. Uživatel přitom dostane malou naději– vrátit data ze samotného telefonu nebo ze záložní kopie dat uložených na iCloudu či iTunes.

Aiseesoft FoneLab iPhone Data Recovery je vybaven nástrojem pro zálohování a obnovu osobních dat. To mu však nebrání extrahovat informace z již existujících záloh iCloud nebo iTunes. Projekt od Aiseesoft je navržen tak, aby obnovoval různé kategorie informací, včetně smazaných zpráv v iMessage, fotografií z galerie, kontaktů, smazaných zpráv, historie hovorů, hlasových zpráv, poznámek, kalendáře a záložek, informací o bankovních kartách a dokumentech a dalších

Jak obnovit smazaná data na iPhone

Chcete-li zahájit postup pro obnovení smazaných informací, musíte nejprve připojit smartphone k počítači. Je přitom jedno, zda jde o MacBook nebo jakékoli zařízení s Windows, protože aplikace Aiseesoft FoneLab iPhone Data Recovery podporuje obě platformy. Po připojení začne program skenovat vaše zažízenít. Proces skenování může trvat několik minut a jak dlouho trvá, závisí na počtu přítomných souborů. A po dokončení skenování si můžete prohlédnout seznam dokumentů a souborů, které lze obnovit. Jediné, co musíte udělat, je vybrat potřebnou kategorii dat souvisejících s určitými aplikacemi. Soubory v iPhone můžete obnovit jak hromadně, tak jednotlivě.

 

Chcete-li obnovit data, musíte vybrat požadovaný soubor a stisknout speciální tlačítko "Obnovit". Řekněme, že jste hledali starou korespondenci v Directu Instagramu, mysleli jste si, že už byla dávno smazána, ale nějak ta korespondence zůstala v paměti smartphonu. Stačí vybrat složku, kam chcete soubory obnovit, a po nějaké době, která závisí na množství dostupných dat, se tyto soubory uloží do notebooku.

 

Aiseesoft FoneLab iPhone Data Recovery vám pomůže obnovit a uložit jakákoli data. A funguje to, i když jste před procesem obnovy nezálohovali své informace pomocí této aplikace. Chcete-li tedy otevřít a stáhnout zálohy z iTunes nebo iCloud, musíte udělat doslova pár kliknutí, která poté odešlou aplikaci do samotných hlubin procesu zálohování a extrahují všechny druhy dat pro obnovu. Aiseesoft FoneLab iPhone Data Recovery umí pracovat s různými typy záloh.

 

Aplikace se chlubí i přítomností další neméně užitečné funkce – možností obnovit systém po neúspěšné aktualizaci iOS. Existují případy, kdy po instalaci nové aktualizace operačního systému telefon prostě nemůže normálně nabootovat a stále visí na logu Apple. Nyní vám Aiseesoft FoneLab iPhone Data Recovery pomůže rychle vyřešit tento problém se smartphonem. Tento program však opět není zdarma a za jeho používání budete muset zaplatit téměř 64 dolarů. Milovníkům bezplatných aplikací se ale může líbit následující zpráva: K dispozici je bezplatná zkušební verze Aiseesoft FoneLab iPhone Data Recovery. Poskytuje možnost skenovat gadget, po kterém můžete vidět data, která jsou k dispozici pro obnovení.

 

Testovací verze existuje, aby uživateli ukázala, že samotná aplikace není podvod a je skutečně schopna obnovit velkou část smazaných dat z iPhone. Po vyzkoušení zkušební verze si můžete bezpečně zakoupit Aiseesoft FoneLab iPhone Data Recovery a obnovit přístup ke ztraceným datům.

 

Další dobrou zprávou je, že vývojáři ponechali možnost vrácení peněz do 30 dnů od nákupu, pokud Aiseesoft FoneLab iPhone Data Recovery nesplní vaše očekávání. Peníze jsou vráceny v plné výši a program je k dispozici pro počítače s Windows i MacBooky.

 

avatar
vocabulary.authorblog
vocabulary.createblog
26.04.2023
vocabulary.updateblog
22.05.2023
Comments 0
Views 8
13 blog.minutes Clock

Vase hodnoceni: