Proč na mém telefonu nefunguje Facebook?

Proč na mém telefonu nefunguje Facebook? - icoola.cz - fotografie 1 

Proč na mém telefonu nefunguje Facebook?

Facebook je pro mnoho uživatelů chytrých telefonů jednou z nejdůležitějších aplikací. Co když program přestane správně fungovat? Poradíme vám!

Aktualizujte program

Zkontrolujte, zda má váš telefon nejnovější aktualizaci aplikace Facebook. Starší verze aplikace mohou selhat a aktualizace aplikací mohou často opravit chyby.

Facebook můžete aktualizovat v aplikaci Google Play (Obchod Play >> Moje hry a aplikace >> Aktualizovat). Nejnovější verzi Facebooku si také můžete stáhnout z facebook.com/android_upgrade. Pokud nemáte dostatek místa pro aktualizaci aplikace, doporučujeme vymazat nevyužitou paměť v nastavení telefonu.

Pokud se chcete ujistit, že máte nainstalovanou nejnovější verzi Facebooku, povolte automatické aktualizace aplikací Google Play (Obchod Play >> Automatické aktualizace aplikací).

Odinstalujte aplikaci a znovu ji nainstalujte

Pokud žádný z našich předchozích tipů nefungoval, smažte Facebook, restartujte telefon a znovu si stáhněte aplikaci z Obchodu Play.

 

Zkontrolujte oznámení

Pokud je problém i s upozorněními, povolte je v Nastavení (Nastavení >> Upozornění >> Facebook >> Povolit upozornění). V dalším kroku zkontrolujte, zda jsou správně nainstalovány na Facebooku. Chcete-li to provést, otevřete aplikaci Facebook a klikněte na ikonu se třemi vodorovnými čarami v pravém horním rohu obrazovky. Přejděte na: Nastavení >> Oznámení >> Nastavení oznámení a vyberte, jak chcete přijímat oznámení.

Doufáme, že vám tyto tipy pomohly vyřešit vaše problémy s Facebookem. Pokud se tak nestane, nezbývá než kontaktovat technické oddělení Facebooku: Facebookbook.com/help

Můžete se také dozvědět o prvním iPhone pro vás...

 

avatar
vocabulary.authorblog
vocabulary.createblog
02.03.2023
vocabulary.updateblog
02.03.2023
Comments 0
Views 37
4 blog.minutes Clock

Vase hodnoceni: