Praktické aplikace pro majitele Apple Watch

Praktické aplikace pro majitele Apple Watch - icoola.cz - fotografie 1 

Aplikace pro Apple Watch

Apple Watch se na trhu objevily ne tak dávno, ale vývojáři aplikací pro chytré hodinky už stihli zapracovat na softwaru. V App Store dnes není tolik aplikací pro Apple Watch, jak by si uživatelé přáli. I oni vám však mohou usnadnit život a stát se pomocníky při každodenních úkonech. Hodiny umí pracovat nejen s výchozími programy, ale i s dalšími utilitami podporovanými iOS.

 

Streaks

Aplikace pro majitele Apple Watch, kteří si chtějí vypěstovat nové návyky. Funkčnost programu umožňuje nastavit připomenutí, která vám pomohou nezapomenout na rozvoj potřebných dovedností. Připomenutí lze co nejvíce personalizovat. Možnosti jsou dostupné v nastavení:

  • přesný čas připomenutí
  • periodicita oznámení
  • správný den v týdnu
  • vizuální složka připomenutí

Program má schopnost pracovat kompatibilní s Apple Health. Díky jemnému nastavení a pohodlnému rozhraní je snadné přidat do aplikace nový úkol, který pomůže vytvořit návyk. Obvykle se takové úkoly týkají fyzické aktivity.

 

Funkce vám umožňuje vybrat si ne více než šest návyků. Vývojáři takové omezení zdůvodňují tím, že se tak uživatelé lépe soustředí na stanovené cíle. Pomáhá také odložit vedlejší záležitosti a věnovat se opravdu důležitým návykům.

Bring shoping list

Jednoduchý nákupní seznam pro cestu do obchodu. Bring Shopping List má přehledné rozhraní, řazení produktů podle kategorií a podkategorií. Většinu produktů lze také vizualizovat pomocí speciálních karet v programu. Popis a název každého produktu lze upravit a v případě potřeby lze přidat poznámky. Aplikace je synchronizována se všemi zařízeními, na kterých je stažena. S touto aplikací není nutné posílat nákupní seznam v messengeru: můžete jej jednoduše přenést do jiného zařízení pomocí hodinek.

Carrot weather

Jedna z nejpohodlnějších a nejužitečnějších aplikací pro Apple Watch. Všechny informace o počasí jsou prezentovány ve vizuálně přitažlivém a podrobném formátu. Zde se můžete dozvědět o obecných povětrnostních podmínkách, stejně jako o čase západu nebo východu slunce, úrovni vlhkosti, viditelnosti a atmosférickém tlaku. Hlavním vrcholem aplikace je plynulé fungování vestavěného robota.

 

Také v nastavení dostane uživatel možnost si aplikaci co nejvíce personalizovat. Aplikace není dostupná v ukrajinštině, takže budete muset použít anglický software.

 

Překladač Yandex

Překladač z Yandexu je jednou z nejpohodlnějších aplikací, které lze stáhnout do Apple Watch. Rozhraní programu je pohodlné, takže je snadné jej kdykoli použít. Algoritmy překladače zajišťují rychlý překlad textu, i když jej diktujete místo psaní. Aplikace bude užitečná pro cestovatele, kteří jsou často v zahraničí a potřebují pomoci s neznámými jazyky.

Aplikace je synchronizovaná s iPhonem, takže ji můžete používat i v offline režimu. Stačí si do smartphonu stáhnout potřebný jazykový balíček. Tato funkce je užitečná pro uživatele, kteří nemají přístup ke stabilnímu připojení k internetu. Velikost balení se pohybuje od 20 do 80 megabajtů, takže nezabere mnoho volného místa ve vnitřní paměti telefonu.

Just press Record

Apple Watch mají vestavěnou asistentku Siri, ale pro vytváření hlasových poznámek se někdy příliš nehodí. Místo nahrávání přímo z hodinek vám Siri navrhne přejít do odpovídající aplikace na iPhonu. Pro rozšíření možností tvorby hlasových poznámek si můžete do svého zařízení stáhnout program Just Press Record. Jedná se o hlasový záznamník s jednoduchým rozhraním, které se docela pohodlně používá. Díky jeho funkčnosti lze všechny důležité informace okamžitě zaznamenat několika klepnutími. Aplikace funguje skvěle na pozadí. Všechny poznámky se automaticky synchronizují s vaším chytrým telefonem pro pozdější pohodlné prohlížení.

 

 

Aplikace je minimalistická, takže neobsahuje zbytečné detaily a zbytečnou funkcionalitu. Informace se automaticky přenášejí na účet iCloud, takže poznámky jsou dostupné na všech synchronizovaných zařízeních. Většinu uživatelů však odrazuje zbytečně vysoká cena programu. Přestože můžete hodinky použít k záznamu hlasové poznámky, uživatelé ji nemohou upravovat ani změnit název nahrávky

Streaks Workout

Zde jsou všechny prvky, které potřebujete ke sledování svého zdraví během cvičení. Algoritmy Streaks Workout vám umožňují sledovat základní údaje o těle. Veškeré informace jsou dostupné ve formě denních statistik. Pokud aplikace detekuje abnormální indikátor, mohou se na obrazovce objevit doporučení pro jeho zlepšení. Abyste se udrželi v dobré kondici, neměli byste si kupovat členství v posilovně. S pomocí vůle a této aplikace lze všechna potřebná cvičení provádět pravidelně doma.

 

Každá ze šesti pohybových aktivit má svou vlastní ikonu, takže si uživatel může samostatně vybrat správné cvičení a personalizovat aplikaci. Chcete-li vytvořit trénink, musíte určit, jak dlouho ho budete dělat. Algoritmy aplikace pak automaticky vypočítají tréninkový program na základě vašich osobních preferencí. Pro pohodlnější používání Streaks Workout si můžete vytvořit vlastní trénink a uložit jej v sekci individuální trénink.

 

Jak nainstalovat aplikaci na náramek Apple Watch

Uživatelé, kteří si nedávno zakoupili náramek Apple Watch a dosud nepochopili jeho fungování, by měli přesně vědět, jak si aplikaci do svých hodinek nainstalovat. Stojí za to vědět, že si aplikaci nebudete moci stáhnout pouze pomocí Apple Watch. Chcete-li začít pracovat se softwarem, musíte nejprve synchronizovat data na Apple Watch a iPhone. Dále musíte najít a stáhnout nástroj, který vám umožní instalovat aplikace do hodinek. V něm je potřeba se zaregistrovat, spustit vyhledávání Apple Watch a synchronizovat telefon s chytrými hodinkami. Poté je potřeba do hodinek stáhnout všechny potřebné aplikace pomocí iPhonu.

Funkce automatického stahování vám umožní neztrácet čas hledáním a instalací aplikací pro chytré hodinky. Tato možnost automaticky najde vše, co potřebujete, stáhne aplikace do Apple Watch a ušetří váš čas. Automatické načítání lze kdykoli vypnout v sekci nastavení.

 

Jak odebrat aplikaci na jakémkoli modelu Apple Watch

Nováčky také zajímá způsob mazání aplikací, který je relevantní pro různé modely Apple Watch. Bohužel Apple neumožňuje odinstalovat některé aplikace. Odstranění je však stále možné, pokud nezahrnuje aplikace stažené z App Store. Tento proces není složitý. Navíc nebudete muset ani kontaktovat svůj iPhone, protože odinstalaci lze provést přímo z hodinek. Chcete-li to provést, musíte kliknout na korunku Digital Crown, která spustí vzhled hlavní obrazovky Apple Watch. Dále musíte vybrat nástroj, který chcete odebrat, stisknout a podržet jeho ikonu. Poté klikněte na aplikaci a vyberte možnost „odstranit“.

 

Aplikace můžete také odinstalovat pomocí iPhonu. Vše, co k tomu potřebujete, je přístup k nástroji Watch na vašem smartphonu. Zde je třeba vybrat kategorii „Moje hodinky“ a aplikaci, kterou chcete odinstalovat. Klikněte na tlačítko „odebrat“ a odpojte přepínač.

Sledování spánku a krevního tlaku na Apple Watch

Mnoho lidí považuje za důležité sledovat svůj krevní tlak a mít sledování spánku na svých Apple Watch. Vývojáři softwaru pro chytré hodinky vytvořili speciální aplikaci pro sledování spánku. Abychom mohli efektivně sledovat své zdraví, měli bychom sledovat nejen to, jak moc pracujeme, ale také jak moc odpočíváme. Speciální algoritmus programu umožňuje uživateli přístup k základním údajům o jeho spánku. Každé ráno je v aplikaci k dispozici zpráva o kvalitě spánku za poslední noc. Podrobné vyšetření klidu vám umožní zjistit, v jakém stavu je tělo během spánku a kolikrát srdce bije za minutu.

 

Ráno budete moci vidět podrobné informace o hlubokém spánku. Aplikace shromažďuje informace o vašem spánku, analyzuje je a dává výsledek, který naznačuje, zda budete mít dostatek energie na další den. Tato analýza je zajímavou funkcí programu, protože s její pomocí můžete určit, jak produktivní budete v konkrétní den.

 

K dispozici je také možnost, která vám umožní zaznamenat vše, co se děje v noci, ve zvukovém formátu. Aplikace bude sledovat všechny zvuky, které jsou slyšet v blízkosti hodinek. Nezáleží na tom, jestli to bude chrápat nebo mluvit ve snu – ráno budou všechny informace na zařízení synchronizovaném s Apple Watch.

avatar
vocabulary.authorblog
vocabulary.createblog
03.07.2023
vocabulary.updateblog
03.07.2023
Comments 0
Views 8
23 blog.minutes Clock

Vase hodnoceni: