Pokemon Go na iPhone: herní funkce a jak stáhnout

Pokemon Go na iPhone: herní funkce a jak stáhnout - icoola.cz - fotografie 1 

6. července 2016 americká společnost Niantic oznámila vydání multiplayerové hry na hrdiny Pokemon Go pro platformy iOS a Android. Stal se skutečnou senzací a přitáhl pozornost milionů uživatelů. Mezi fanoušky populární mediální franšízy o Pokémonech vzbudila zvláštní zájem. Příběh o fiktivním vesmíru obývaném mystickými bytostmi s nadpřirozenými schopnostmi dobývá svět od roku 1996. Během této doby byla vydána řada animovaných filmů, komiksů, videoher a anime. Pokemon Go však hráčům nabízí více než jen sledování Pokémonů. Nyní uživatel dostal příležitost najít a zkrotit svého vlastního mazlíčka, uvěznit ho v pokeballu a poté soutěžit v aréně s ostatními Pokelovými. Pátrání probíhá po celém světě, kde se čas od času objevují noví hrdinové, které je potřeba zkrotit.

Jak Pokemon Go funguje

Hra na iPhone Pokemon Go funguje v režimu rozšířené reality. Po stažení programu v oficiálním App Store při chůzi po ulici smartphone zavibrováním informuje uživatele, že se někde poblíž skrývá Pokémon. Stačí, když se vyzbrojí virtuálním pokeballem a dá se hledat. Když se na obrazovce smartphonu objeví zvíře, musíte na něj hodit Poke Ball a chytit ho. Je však třeba být opatrný, protože stvoření nechce být uvězněno a může uniknout. Hráč má omezený počet předmětů, které musí doplňovat na Poké-stopech umístěných na různých veřejných místech nebo nakupovat za peníze.

Po úspěšném chycení Pokémona můžete zjistit, kdo je vám k dispozici. Tvorové se liší schopnostmi, příslušností k elementům, velikostí, útočnou silou a dostupnými technikami. Po prvním úspěšném zajetí nebude možné bojovat, protože hráč musí mít zpočátku k dispozici tucet bojovníků a sám musí dosáhnout páté úrovně ve hře. Teprve poté se otevírá přístup do virtuálních tréninkových hal, kde můžete napumpovat svého mazlíčka, a poté se přidat do „klubu bitevníků“ a bojovat v aréně.

V režimu Trainer Battles můžete kdykoli vyzvat jiného trenéra. Boj mezi týmy probíhá v reálném čase. Zde je možnost vyzkoušet si naučené útoky a superútoky v praxi. Je důležité sledovat pohyby nepřítele a bránit se jeho úderům pomocí Super Shieldu. Řízení v bitvě je poměrně jednoduché - pro obranu je třeba přejet po obrazovce různými směry a kliknout na ni, abyste zaútočili na správné místo. Výhry vám umožní získat zdroje a užitečné předměty pro vylepšení Pokémona.

V Pokemon Go je systém vyhledávání zdrojů implementován v reálném prostředí. Hra proto není jen o ležení na gauči a mačkání tlačítek. Budete muset jít ven a najít pokebally, nová zvířata, hvězdný prach a bonbóny pro jejich rozvoj. Zdroje mohou být ukryty kdekoli: pod stromem v parku, na nástěnných graffiti nebo ve spací oblasti metropole. Skutečná výhoda pro výzkumníky, kteří musí být opatrní a pamatovat si, že v reálném světě existují skutečná nebezpečí. Takže pokémony na cestách nehledejte.

Funkce Pokemon Go na iPhone

Hra se stala skutečným technologickým průlomem, protože uživatelům nabídla nový typ zábavy, který kombinuje moderní technologie se skutečným světem. Realita a virtualita se spojily, aby lidi skutečně uchvátily. A povedlo se to slavně. Aplikace nabízí řadu možností:

  • hledejte pokémony po celém světě (včetně jedinečných tvorů pro každou zemi);
  • bojovat s ostatními trenéry ve virtuálních bitvách;
  • spřátelit se a vyměňovat si s nimi dárky;
  • přizpůsobte svou postavu a stvoření;
  • doplňte svůj Pokédex;
  • dokončujte úkoly v terénním režimu;
  • vyberte si stranu, na které budete bojovat;
  • dobývat tréninkové haly;
  • pořizovat světlé fotografie.

Tajemstvím úspěchu Pokemon Go byl fakt, že hra nabízí jít nad rámec běžné statické zábavy před obrazovkou počítače nebo smartphonu. Hráči se ponoří do obrovského herního světa, ve kterém můžete komunikovat a bojovat s ostatními uživateli.

Sbírejte všechny postavy v Pokemon Go

Zvláštní pozornost si zaslouží grafická složka a vynikající detaily samotných Pokémonů. Ve hře je k dispozici celkem 151 pokémonů, které lze chytit. Po chycení každého z nich se ve velké virtuální encyklopedii Pokedex objeví záznam, který se stane průvodcem herním vesmírem. Mezi herními tvory jsou oblíbené kreslené filmy a hry Pikachu, Boltosaurus, Charmander, Squirtle, Meowth, Slowpoke a mnoho dalších. Kdo je všechny nasbírá, může být považován za mistra lovce pokémonů.

 

Chytání Pokémonů je pouze první fází. V budoucnu se bude vyvíjet, když hráč bude používat hvězdný prach a bonbóny – hlavní herní měny. Výsledkem je, že můžete vytvořit rozsáhlou bojovou jednotku, která přemění klasického Pikachu v jeho pokročilejší verzi Raicha, nebo roztomilého a bezbranného Pigeona v nelítostného, ​​živého Pidgeotta. Chcete-li získat vzácnější Pokémony, musíte zlepšit svou úroveň a zakoupit další herní nástroje.

Jak stáhnout Pokemon Go na iPhone

Dnes je oficiální verze Pokemon Go k dispozici ukrajinským hráčům. Můžete si ji stáhnout v oficiálním App Store, ale k tomu potřebujete zařízení s operačním systémem iOS verze 12 a vyšší. Aplikace patří do kategorie free (free-to-play), ale hra obsahuje virtuální mince (PokeCoins), které lze koupit za skutečné peníze.

Pokud chce hráč rychle získat hvězdný prach a bonbóny pro vývoj postav, koupit návnady (woblery) pro Pokémony, vylepšené pokebally, vajíčka a mnoho dalších věcí, bude muset utrácet. I bez daru má Pokemon Go mnoho příležitostí a zajímavých dobrodružství.

Monetizace hry je neviditelná a druhotná. Nákup Pokéballů, modulů, šťastných vajíček a inkubátorů nedává jejich majiteli zásadní výhodu. Obchod ve hře má omezenou sadu položek. Vývojáři si nekladou za cíl vydělat na uživatelích peníze, nalákat je k hraní hry, aby pak utratili stovky hřiven za vývoj. Postavy nelze nijak upravovat, dokupovat za ně oblečení, skiny, na kterých by se daly vydělat slušné peníze. To je také tajemství úspěchu a dobrá taktika, jak si uživatele udržet na dlouhou dobu.

Režim iPhone AR + pro Pokemon Go

Aby přilákali ještě více uživatelů, vytvořili vývojáři režim AR +, který mohou používat majitelé iPhonů. Nabízí vylepšenou mechaniku rozšířené reality dostupnou na operačních systémech verze 11 a vyšší. V tomto režimu můžete být v těsné blízkosti s Pokémonem, cítit účinek přítomnosti. Zdá se, že není virtuálním objektem, ale součástí skutečného světa: tvorem, který žije svým vlastním životem. Můžete pořídit co nejrealističtější fotografii zvířete, které se vám náhodou dostalo do hledáčku.

 

Divoký mazlíček je však také neuvěřitelně citlivý a pokud se k němu dostanete příliš blízko, může utéct, protože nemá zvláštní touhu být ve vašem zajetí.

Hackněte Pokemon Go na iPhone

Existuje kategorie uživatelů, kteří se chtějí nestresovat a získat Pokémony snadněji. Od vydání hry řemeslníci aktivně vyvíjejí cheaty a kódy pro aplikaci. Umožňují hacknout hru na iPhone bez útěku z vězení. K tomu stačí stáhnout několik souborů dostupných v síti, nainstalovat je do smartphonu nebo tabletu a užít si výsledek.

Cheat používá speciální bezpečnostní certifikát, který bude nutné obnovovat každých sedm dní. Jinak je hacknutí hry jednoduché a zabere pár minut. Nebojte se: účet za to nebude interně zablokován, protože aplikace je spolehlivě chráněna před odhalením díky použití falešné IP adresy. Cheat umožňuje získat nové Pokémony a chytit je, aniž byste museli vstát z gauče. Stojí to však za zamyšlení, protože podstatou hry je pohybovat se a cestovat na různá místa. Získáte zájem a uspokojení z pouhého sezení doma? Otázka je řečnická. Ale pro milovníky snadných peněz, kteří chtějí jednoduše posbírat všechny Pokémony, přijde vhod hackerský program. Mimochodem, jeden z uživatelů, kterému se podařilo najít 142 unikátních postav, poznamenal, že k tomu musel ujít 153 kilometrů za dva týdny, projít 303 vajec a chytit celkem 4269 Pokémonů. Pravidelné hledání nových tvorů musel skloubit s neustálou prací a to se mu nestalo překážkou.

Recenze Pokemon Go

Od oficiálního vydání hry uplynulo téměř pět let, ale neztratila na aktuálnosti a je stále oblíbená. Vývojářům se podařilo vytvořit jedinečný herní vesmír s pečlivě navrženým rozhraním, pohodlnou správou a vývojem postav, který vzbuzuje zájem. Hra dbá na dodržování zdravého životního stylu, protože k nalezení hrdinů a vylíhnutí vajec je potřeba chodit. To je skvělé, protože moderní lidé trpí hypodynamií a nedostatkem čerstvého vzduchu. V tomto ohledu Pokemon Go předčil své konkurenty. Je pravda, že je čas přijít s něčím novým, co přitáhne ještě více hráčů.

avatar
vocabulary.authorblog
vocabulary.createblog
08.06.2023
vocabulary.updateblog
08.06.2023
Comments 0
Views 28
25 blog.minutes Clock

Vase hodnoceni: