Podrobná recenze GameSir X2

Podrobná recenze GameSir X2 - icoola.cz - fotografie 1

Podrobná recenze GameSir X2

Pro usnadnění procesu hraní na smartphonu byl vyvinut speciální herní ovladač GameSir X2. Tento gamepad vám umožňuje získat maximálně zjednodušené a pohodlné ovládání herního procesu. Zařízení je připojeno k telefonu jako přídavná jednotka. Po připojení můžete hrát na svém smartphonu jako na standardním gamepadu.

Životnost a vzhled GameSir X2

Cena gamepadu GameSir X2 je docela přijatelná. Je součástí jednoho ze tří ovladačů. První je zařízení Bluetooth (vhodné pro Apple iPhone bu). Druhý - se speciální fixací pro smartphone. Třetí je blok, který promění smartphone v ovladač. Tělo je vyrobeno ve tvaru obdélníku, má posuvný mechanismus, optimální pro téměř všechny inovativní gadgety.

Ovladač Gamesir je svým tvarem trochu jako Switch se samostatným systémem. Na všech stranách je jeden gamepad s ovladačem smartphonu GameSir X2, určený pro palce. K dispozici je sada čtyř speciálních tlačítek. Ty umístěné vpravo mají standardní konfiguraci ABXY, vlevo speciální šipky. K dispozici jsou také klávesy „domů“ a „start“, několik speciálních tlačítek. Fungují pohotově, odměřeně a jsou docela příjemné na dotek. Každý je navržen pro tři miliony kliknutí. Díky tomu mají dlouhou životnost a mohou vydržet více než 8 let. Určitě vás ohromí tyčinky na každé straně, které slouží pro palce. Vyznačují se vysokou pevností a třídou e-sport.

Každá strana je směrem k základně mírně zesílená, na vnější straně mírně zakřivená. Díky čemuž jsou pohodlné na uchopení, zejména ve srovnání se standardními obdélníky. Rukojeti jsou měkké, vyrobené z kvalitní gumy, díky čemuž je držení ovladače GameSir X2 ještě pohodlnější.

Tělo je vyrobeno z kvalitního ABS plastu. Má také pevný rám vyrobený z polykarbonátu. Díky tomu se liší spolehlivostí a silou. Mezi oběma stranami je speciální vybrání, do kterého se telefon vkládá. Nebojte se, že nemáte dostatek místa. Boky se od sebe oddělují a bezpečně drží smartphone. Sem se vejde výrobek s rozměry až 167 milimetrů.

Během vkládání telefonu byste jej měli nejprve připojit k zásuvce USB Type-C vlevo. Poté jej správně upevněte na pravou stranu. Obě části jsou vybaveny měkkými speciálními výstelkami, takže váš gadget je zcela v bezpečí. Zadní panel není zcela uzavřen, což je provedeno schválně. Díky tomu je zajištěn přístup vzduchu, aby se zařízení při hře nezahřívalo. Za zmínku stojí, že pokud jste majitelem zařízení s operačním systémem iOS, bude vám vyhovovat pouze Bluetooth model GameSir X2.

Vzhled Gamesir X2 je vcelku estetický, základní díl je vyveden v bílé barvě, nárazník a tlačítka jsou v černé barvě. Ve spodní části jsou černé vsadky. Joystick vlevo je zvýrazněn červeně, vpravo - modře.


Kompatibilita s ostatními zařízeními a výkon GameSir X2

Gamepad GameSir X2 má jednoduché a snadné nastavení. Nemá ale vlastní baterii. Je napájen vaším telefonem, což se zdá jako hrozný nápad, protože ovladače spotřebovávají hodně energie.

Hmotnost ovladače je 362 gramů. Balení se skládá z krabičky, návodu k použití a samotného zařízení. Vestavěná pružina vydrží jakékoli zatížení, časem se nevytahuje. Tovární montáž zaručuje odolnost a pevnost zařízení bez jakéhokoli poškození nebo poruchy.

Jaké závěry lze vyvodit o GameSir z výše uvedeného

GameSir X2 je nová generace bezdrátových gamepad-joysticků určených pro přenosné hry. Zařízení bude vynikající volbou pro moderního uživatele díky tomu, že má kompletní sadu různých ovládacích prvků. Patří k nejmodernějším vychytávkám prezentovaným na moderním trhu. Byl vyvinut unikátní design, díky kterému je váš smartphone během hry bezpečně upevněn.

avatar
vocabulary.authorblog
vocabulary.createblog
24.02.2023
vocabulary.updateblog
24.02.2023
Comments 0
Views 16
10 blog.minutes Clock

Vase hodnoceni: