Ochranná fólie na objektiv fotoaparátu pro iPhone 11

Ochranná fólie na objektiv fotoaparátu pro iPhone 11 - icoola.cz - fotografie 1 

Většina nejnovějších modelů iPhone je vyrobena ze skla, ke kterému můžete přidat kryt objektivu fotoaparátu Vanjunn iPhone 11 (fólie pokrytá drahými kameny, která dodává glamour a kouzlo, chrání čočku před poškrábáním a prachem). Design telefonu zahrnuje bezdrátové nabíjení a velký displej.

Pro ochranu smartphonu před poškozením se doporučuje používat QHOHQ chránič obrazovky (ochranná čočka z nárazuvzdorného skla) nebo různé ochranné fólie. Dnes jsou to tvrzená skla, která jsou odolná proti mechanickému poškození. Montáž lze provést společně s rámem. Fólie zcela kryje displej, kompatibilní s jakýmkoli krytem.

 

Co je film objektivu fotoaparátu iPhone 11?

Toto příslušenství má vysokou pevnost, je vyrobeno z polymeru, stupeň ochrany závisí na kvalitě materiálu.



 

Hlavním účelem je, aby tento produkt ochránil gadget před oděrkami, poškrábáním, špínou a prachem a zároveň sloužil jako ochrana proti pádu nebo nárazu. Mezi výhody patří fakt, že příslušenství je na telefonu prakticky neviditelné, má minimální hmotnost a je tenký plech.

 

Jaké typy filmů jsou prezentovány pro iPhone

Pokud chcete, aby smartphone prosvítal, lze fólii použít ve vlastní verzi, bez krytu. Některé z nich chrání nejen displej, ale i zadní fotoaparát. Stojí za to věnovat pozornost nejběžnějším možnostem ochrany:

  • Tvrzené kariologické sklo - jsou čtyři zesílené vrstvy, jejichž průhlednost je 99%. Instalace a odstranění nezpůsobí žádné potíže, zabraňuje vzniku skvrn na displeji.
  • Conleke na ochranu přední a zadní části - zabraňuje poškrábání, je odolný proti nárazům, chrání před otisky prstů.
  • FilmHoo iPhone 11 - určený pro objektiv fotoaparátu. Mezi výhody patří flexibilita, tvrdost 9H, odolnost proti vlhkosti a tloušťka 0,08 palce. Průhlednost je 99 %, nemá vliv na pořizování videa ani fotografií.
  • Leadstar - zvyšuje soukromí díky blokování obrazovky při pohledu pod úhlem 60 stupňů (co se děje na obrazovce vidí pouze uživatel). Existuje šest úrovní ochrany.
  • Mkeke - vyrobené z tvrzeného skla, jsou nejoblíbenější. Lyofobní nebo hydrofobní nátěr, průhlednost 99%, instalace je jednoduchá a snadná.
  • Spigen - šest vrstev zesílené ochrany, tvrdost 9H, povrchová úprava proti vzniku prachu. Instalaci zvládne každý. Produkt se stal skutečným bestsellerem a mezi uživateli iPhonů si získal vysokou oblibu.
  • TETHYS - má jedinečný vzhled, minimální mezeru, díky které chrání od okraje k okraji. Dodává se v trojbalení, včetně utěrky, nálepky na odstraňování skvrn a montážního rámečku. Díky tvrdosti 9H poskytuje odolnost proti poškrábání a nárazům.
  • UNBREAKkabel - chrání nejen před nárazy, ale i před vznikem otisků prstů, povlak vydrží 365 dní. Při instalaci se nemůžete bát vzhledu bublin, protože se k tomu používá tkanina nepouštějící vlákna. Má 3letou záruku.
  • ZAGG - má odolnost proti mechanickému poškození, filtruje modré světlo, které je škodlivé pro oči, chrání sítnici a zanechává přirozenou barvu displeje.
  • Ochranná fólie na čočky a displej Bulubu iPhone 11 - vnější kroužek plně odpovídá barvě smartphonu. Ultratenký průhledný kryt poskytuje ochranu před nečistotami a prachem, přičemž kvalita obrazu zůstává profesionální. Nezasahuje do těla telefonu, přídavná vrstva je určena pro čočky.

Vzhledem k široké nabídce si jistě vyberete tu nejvhodnější variantu pro vás. Chcete-li fotografie vylepšit, můžete si nainstalovat různé programy, díky kterým budou jasnější a bohatší.

 

Doporučené typy skel pro iPhone

Na trhu je k dispozici široká škála ochranných fólií. Nejoblíbenější odrůdy byly zvažovány výše. Nyní věnujte pozornost typům tohoto zařízení:

 

  • Lesklé – patří mezi nejoblíbenější. Výhody: skrývá drobné škrábance na obrazovce, zabraňuje vzniku nových; nezkresluje barvu, nerozmazává obraz; neovlivňuje citlivost displeje, protože je velmi tenký; má vynikající podání barev; dělíme na průhledné a superprůhledné. Nevýhody: na ostrém slunci může začít vrhat odlesky (zapněte maximální jas); objevují se otisky prstů (otřít hadříkem); obtížnější lepení; může se objevit lepivý efekt, proto se nedoporučuje pro ty, kteří si rádi hrají.
  • Matný - také nazývaný antireflexní. Plusy: neumožňuje rozptyl světla na povrchu, prakticky se neodráží, nejsou žádné odrazy; nejsou vidět otisky prstů, neulpívají nečistoty ani prach; prsty snadno klouzají po povrchu, má příjemné hmatové vjemy; hustá, díky čemuž se prostě lepí. Nevýhody: může mírně deformovat obraz, je zrnitý a rozmazaný.
  • Zrcátka - zřídka se vyskytující, jsou spolehlivou ochranou proti oděrkám a poškrábání, dodávají zařízení originální vzhled. Je nutné často čistit, protože zůstávají otisky prstů. Podání barev je výrazně horší než u předchozích verzí.

Je vhodné se předem naučit lepit doplněk. V první řadě je povrch telefonu důkladně očištěn od prachu a nečistot. K tomu se používá hadřík z mikrovlákna, který můžete mírně navlhčit. Bývá součástí balení.



Výrobek má speciální výřezy, z nichž každý se musí shodovat s určitým otvorem. Transportní vrstva není v tuto chvíli odstraněna.

Pomocí lepicí pásky se na boční části pouzdra na jedné straně nalepí fólie. Páska by měla být nalepena tak, aby bylo možné zvednout ochrannou vrstvu a odstranit spodní část. Na konci je odstraněn.

 

Poté můžete přistoupit k nalepení ochranné fólie. Musí být pečlivě a jasně zobrazen svisle i vodorovně. Odstraňte ochranu, přilepte se k obrazovce.

 

Výrobek je na displeji umístěn naplocho, nemělo by docházet k žádnému zkreslení. Ne každému se podaří udělat vše jasně napoprvé. V takovém případě byste měli vše odlepit a zkusit to znovu.

 

Všechny bubliny je nutné odstranit pomocí škrabky, která je součástí sady, nebo běžné plastové karty. Opatrně odstraňte horní vrstvu.

 

Způsoby upevnění skla na obrazovce

Fixace na displeji se provádí několika způsoby:

 

Statistické - je použit silikonový povlak, bez přídavku lepidla. Přípravek na povrchu drží, ale pouze pokud je dokonale čistý a hladký. Navrženo pro opakované použití, v letadle se neobjevují bubliny.

Pomocí lepícího základu je lepení dosti problematické, jelikož se objevují bublinky. Chcete-li obrazovku vyčistit, měli byste ji odstranit.

Příslušenství je podmíněně rozděleno do tří typů. Bezrozměrný - list plastu, který má obdélníkový tvar a značkovací mřížku. Lze jej oříznout na libovolnou velikost, kterou potřebujete. Výhodou je univerzálnost, protože produkt je vhodný pro všechny typy chytrých telefonů iPhone. Pevný - stejný plastový obdélník, jen s pevnou úhlopříčkou.

 

Potřebujete fólii pro iPhone?

Pokud se rádi kocháte originálními květinami, ale nechcete obal, pak bude tato varianta tím nejlepším řešením. Vysoké ukazatele pevnosti a kvality umožňují, aby zařízení nebylo vystaveno negativním vlivům okolních faktorů. Za zvážení stojí, že fólie dokáže ochránit nejen displej, ale i záda smartphonu. Slouží jako ochrana proti kosmetickému poškození, poškrábání, třískám, nárazům, prasklinám atd. Zároveň je příjemný na dotek a na pohled téměř neviditelný. Každý, kdo alespoň jednou použil toto užitečné příslušenství, jej bude chtít používat neustále a je nepravděpodobné, že se vrátí k používání krytů. Navíc takový produkt může doplnit ochranu vašeho iPhonu pod krytem.



 

Pokud jste úhledný člověk, snažte se svůj smartphone neupustit a zacházejte s ním opatrně, pak je vám sklo naprosto k ničemu, fólie bude stačit. Unese hlavní nápor rány a zcela zakryje obrazovku. Vzhledem k materiálu, ze kterého jsou inovativní doplňky vyrobeny, nejsou o nic horší než sklo, některé možnosti jsou ještě silnější a spolehlivější.

avatar
vocabulary.authorblog
vocabulary.createblog
28.06.2023
vocabulary.updateblog
28.06.2023
Comments 0
Views 8
21 blog.minutes Clock

Vase hodnoceni: