Nejlepší stabilizátory pro iPhone v roce 2023

Nejlepší stabilizátory pro iPhone v roce 2023 - icoola.cz - fotografie 1 

Stabilizace smartphonu často nestačí, aby nedošlo k otřesům při natáčení videa. Proto byly vyvinuty stabilizátory, což jsou standardní zařízení, která mají baterii, rukojeť a místo pro upevnění k zařízení. Taková zařízení mají speciální motory (dva nebo více), které přebírají vibrace v procesu snímání videa z rukou nebo těla, díky nimž je obraz co nejhladší a nejčistší, pokud to technologie umožňuje. Dynamická a vysoce kvalitní videa jsou vytvářena díky steadicamům. Stojí za to věnovat pozornost nejoblíbenějším modelům.

 

TOP 10 nejlepších stabilizátorů pro fotoaparát roku 2023

Nejrelevantnější je DJI OM4 – manuální model, který se nevyznačuje nízkou cenou (cena je asi 170 dolarů). Má kompaktní rozměry, estetický vzhled, spojovací prvky, které lze odstranit díky speciálním magnetům. Umožňuje kdykoli začít natáčet, stačí vyndat zařízení z kapsy a zmagnetizovat k němu telefon. Zařízení je vhodné pro iPhony s tloušťkou 6,9-10 milimetrů, vybavené určitou funkcí, která umožňuje automaticky měnit orientaci videa, režimem pro vytváření nejrůznějších panoramatických objektů. Kapacita baterie je 2450 mAh (umožňuje pracovat 15 hodin nepřetržitě). Lze použít jako powerbanku, připojení probíhá díky Bluetooth 5.0, výbava je poměrně bohatá.

 

Další oblíbenou možností je DJI Osmo Mobile. Cena je o 100 $ levnější než předchozí model. Liší se kompaktní velikostí, nicméně není optimální pro všechny gadgety. Zařízení je vybaveno tříosou stabilizací, je schopno vysílat videa na všechny možné sociální sítě, má režim sledování a snadné ovládání. Kapacita baterie je pouze 980 mAh, vystačí na ne více než 4-5 hodin provozu. Zařízení bylo vyrobeno v roce 2017, tehdy byl takový ukazatel normální, v dnešní době je příliš malý.

 

Stojí za to se podívat na Hohem iSteady X, který lze nazvat jedním z cenově nejvýhodnějších Steadicamů (od 50 USD). Disponuje baterií s kapacitou 2000 mAh, která umožňuje natáčet osm hodin videa. Nabíjení probíhá pomocí konektoru USB Type-C. Zařízení je vybaveno joystickem, schopností uzamknout osu, fixovat polohu kamery. K dispozici je několik režimů fotografování: panoramatický, sportovní, sledování a další. Součástí balení je speciální stativ, který se používá jako stojánek.

Zhiyun Smooth lze připsat průměrné statistické skupině těchto produktů (náklady asi 100 dolarů). Je kompaktní, lehký, má držák, který lze rychle sundat a pohodlně se používá. Napájí ho 4500 mAh baterie, která vám umožní natáčet 17 hodin v kuse. Výrobek se nabíjí pomocí USB-C konektoru. K dispozici je režim selfie, sledování a panorama. Řízení se provádí pomocí speciálního joysticku.

 

Handheld Gimbal Baseus má stylový, diskrétní a elegantní vzhled. Funguje z 2200 mAh baterie (vystačí na 12 hodin nepřetržitého používání). Kromě joysticku je zde kolečko určené pro co nejpřesnější střelbu a ovládání. K dispozici je velké množství různých režimů (cena od 93 USD).

 

Chcete malou verzi? Pak věnujte pozornost Gudse Moza Mini-MX. Maximální šířka telefonu, pro kterou se hodí, je 88 milimetrů. Tato verze se ovládá nejen pomocí joysticku a speciálních přídavných tlačítek. K tomu slouží i gesta. Baterie zařízení je 2000 mAh, což je docela dost na natáčení 20hodinového videa. Připojení probíhá přes Bluetooth verze 5.1, součástí je stativ, který slouží jako stojánek. Cena takového zařízení začíná na 101 dolarech.

 

Průměrný rozpočet stedicam stojí od 85 dolarů a výše. Přesně takový je FeiYu Tech Vimble 2S. Má průměrné parametry, ale neskládá se, je vybavena joystickem, umí provádět polohové a osové zamykání. Existují takové režimy, jako je pohodlná spoušť, selfie, panorama a zoom. Připojení je provedeno přes Bluetooth a Wi-Fi. Existuje speciální proprietární program, který vám umožňuje vytvářet nejrůznější efekty a funkce. Teleskopická rukojeť poskytuje nejpohodlnější střelbu. Kapacita baterie je 1300 mAh (12 hodin provozu, ale ne více). Pokud existuje touha, lze ji použít jako nabíječku telefonu. Součástí balení je pouzdro, dráty, stojan na stativ.

Zařízení AFI V1S má velmi dostupnou cenu (77 $), estetický design, joystick a různé pozice pro upevnění telefonů. K dispozici jsou tři režimy: časosběr, selfie a panorama. Bateriová část má kapacitu 4000 mAh, i přes vysoký indikátor vystačí pouze na 10 hodin spotřeby. Maximální úhlopříčka iPhonu je 6,1 palce, připojení je přes Bluetooth.

Nemůžeme vynechat Xiaomi Mijia Smartfone Handheld Gimbal. Toto zařízení se liší od ostatních možností moderním a barevným designem. Díky kompaktní velikosti se optimálně hodí pro gadgety s úhlopříčkou maximálně 6 palců. Ovládání se provádí pomocí joysticku, existují různé režimy. 5000 mAh baterie, díky které vydrží pracovat 16 hodin, se může stát nabíječkou pro další vychytávky. Cena je celkem přijatelná – 93 dolarů.

 

Malý ruční stabilizátor XPro Balance 3D je schopen natáčet ve dvou režimech: sledování a selfie. Ovládání se provádí pomocí joysticku, baterie je 4400 mAh, může sloužit jako power banka a lze jej provozovat nepřetržitě 12 hodin. Součástí balení je pohodlný stativ pro natáčení a kalibraci při zapínání. Cena produktu je 83 $.

 

Na základě všeho výše uvedeného si můžete sami vybrat nejlepší stabilizátor pro váš telefon. Vzhledem k širokému sortimentu nebude výběr činit žádné zvláštní potíže. Většina popsaných modelů je složitá, vhodná na cesty, má stativy, dráty a pouzdra, používá se pro amatérskou nebo profesionální střelbu.

 

Kritéria pro výběr stabilizátoru pro iPhone v roce 2023

Důležitá otázka, která mnohé trápí, je, jaký stabilizátor si pro iPhone pořídit. Ve skutečnosti je odpověď na ni velmi jednoduchá. Vzhledem k široké škále modelů na trhu závisí výběr nejlepšího steadicamu pro iPhone na následujících kritériích:

  • Hmotnost – výrobek by pro vás měl být co nejpohodlnější, nezatěžovat vaši ruku.
  • Funkce jsou faktorem, na který se upoutá pozornost, když je vyžadován specifický režim, funkce nebo schopnost.
  • Rozpočet – prezentované verze od 70 dolarů a výše.
  • Kvalita sestavení - parametr musí splňovat určité požadavky, které spadají pod vychytávky vyrobené z vysoce kvalitního materiálu, identické spoje, mezery a spolehlivé pouzdro.
  • Kompatibilita a typ stabilizace – zařízení musí zvládnout váhu smartphonu, vejít jej na speciálně určené místo pro montáž, pracovat s různými operačními systémy. Volba se přiklání ke třem osám i přes jejich velkou váhu. Lépe absorbují vibrace nebo je zcela vylučují.
  • Výkon - závisí na něm provozní doba zařízení (i když vysoký indikátor není vždy zárukou dlouhodobého fotografování).

Před nákupem byste měli věnovat pozornost všem faktorům, přečtěte si recenze, podívejte se na hodnocení. Teprve po pečlivém sledování si můžete vybrat ten nejlevnější steadicam, který má všechny potřebné funkce. Hledání může samozřejmě trvat poměrně dlouho. Ale vzhledem k tomu, že jsme představili TOP 10 stabilizátorů pro telefon, které jsou považovány za nejlepší, lze čas výrazně zkrátit.

avatar
vocabulary.authorblog
vocabulary.createblog
04.07.2023
vocabulary.updateblog
04.07.2023
Comments 0
Views 16
20 blog.minutes Clock

Vase hodnoceni: