Nejlepší hry pro Apple TV. Hry s použitím ovladače

07 серпня 2023

user

Nejlepší hry pro Apple TV. Hry s použitím ovladače - icoola.cz - fotografie 1 

Co je to Apple TV?

Úplně první zařízení ze série Apple TV bylo vydáno před více než deseti lety, ale někteří lidé stále nevědí, co to je. Přímým účelem prvních verzí byla interakce se službou iTunes. S jeho pomocí se do televize vysílal placený obsah ve video a audio formátu. Zákazníci k připojení používali HDMI. Wi-Fi pomohla integrovat set-top box s iTunes. Vývojářům trvalo dlouho, než dospěli k dnešní verzi AppleTV s kvalitním obrazem a celou řadou doplňkových funkcí.

Moderní verze konzole obsahuje vylepšenou řadu HDR, čip A10X. Nyní také běží na aktualizované verzi tvOS.

 

Jaké jsou možnosti Apple TV?

Chcete-li Apple TV správně ovládat, měli byste se nejprve seznámit s jejími funkcemi:

  • dvě verze rozšíření: HD - 1080 pixelů, 4K - až 2160 pixelů
  • dynamické rozsahy SDR, HDR, HDR-10
  • Systémy Dolby Vision a Dolby Atmos pro vysoce kvalitní zvuk a čistý obraz

Systém Dolby Atmos pomáhá, aby byl zvuk trojrozměrný a nasycený: speciální technologie rozšiřují zvuk a zaměřují se na diváka. Díky tomu se vaše oblíbené skladby přehrávají v dynamické, nikoli statické verzi. Mezi schopnostmi Apple TV najdete také speciální algoritmy, které pomáhají při sestavování seznamů doporučeného obsahu. Čím více budete set-top box používat, tím přesnější budou doporučení. Tato možnost je užitečná při sdílení Apple TV, protože každý uživatel má vlastní nastavení.

Proč potřebujete Apple TV 4G?

Někteří lidé úplně nechápou, kdo a proč potřebují set-top box Apple TV. V první řadě je to skvělá platforma pro sledování filmů ve vysoké kvalitě. Pomocí aplikace pro set-top box můžete najít celou mediální knihovnu filmů a seriálů. Můžete si je stáhnout do svého zařízení nebo je sledovat online. Můžete také poslouchat své oblíbené skladby integrované do iTunes pomocí protokolu Airplay.

Apple tento protokol ve výchozím nastavení zabudoval do všech svých zařízení. Díky rozšířeným možnostem služby dnes Apple TV obsahuje vestavěné hry a ovladač pro pohodlné hraní.

  Apple TV pro hraní her

Před několika lety Apple vydal aktualizovanou verzi Apple TV 4K pro hraní na velké obrazovce. Přidalo vlastní obchod s hrami a také systém tvOS. Předtím zákazníci Apple TV službu vnímali jako možnost sledovat své oblíbené filmy na streamovacích službách, pohodlně si prohlížet fotografie a přehrávat hudební skladby. Nyní však lze službu využít nejen jako televizi, ale také jako herní konzoli. Připravili jsme seznam her pro Apple TV, které vám pomohou zpestřit váš večer.

Všechny hry na našem seznamu lze také stáhnout na iPhone nebo iPad. Svůj postup můžete také uložit na jedno zařízení, poté se automaticky zobrazí na druhém. Děje se tak díky synchronizaci všech zařízení s iCloudem.

 

1. Real racing 3

Real Racing 3 je hra známá mnoha uživatelům Apple TV. Jedná se o závodní simulátor. Zde získáte přesvědčivý počet vozů ve vozovém parku a možnost projet se po tratích nacházejících se v mnoha částech světa. Chcete-li otestovat vlastní sílu, můžete si vybrat jeden z 2000 závodních režimů. Tyto režimy lze aplikovat na vaši hru s přáteli, protože konzole podporuje skupinové závody až s 8 účastníky. Grafika blízká realitě vám umožní zcela se ponořit do hraní a bavit se s televizí. Obecně je aplikace zdarma, pokud vám však běžná funkčnost nestačí, můžete si připlatit za jednotlivé možnosti.

 

2. Tranzistor

Tato hra má svou vlastní atmosféru, která je vytvořena jako výsledek syntézy vysoce kvalitních obrázků a speciálních grafických efektů. Hráče upoutá nejen vizuální složka, ale také zajímavá zápletka. Pro svou jedinečnost hra zaujme starší i mladší generaci.

Hra osloví fanoušky zajímavého sci-fi obsahu. Hlavním cílem Transistoru je chránit sebe a svůj život během nebezpečné cesty městem budoucnosti. Zde se budou hodit speciální zbraně, které jsou náhodně generované. Žánrem hry je RPG, které je založeno na rozvoji strategických a analytických schopností hráče. Bojové střety jsou působivé svou dynamikou a grafika a děj vytváří jedinečnou futuristickou atmosféru. Po dokončení příběhové linie lze hru hrát znovu. Obecně je rozhraní napsáno v angličtině, ale ruské titulky najdete v nastavení. Přestože hra nebude plně přeložena, titulky vám pomohou pochopit, co se děje v zákulisí.

 

3. BADLAND 2

Vzrušující příběh, inovativní herní prvky, vysoce kvalitní vizuální a zvukové komponenty – to vše je o BADLAND 2. Hra má plynulou grafiku a mystický děj plný hádanek.

 

Během hry pro jednoho hráče narazíte na zajímavé úrovně, kde přežijete v různých přírodních podmínkách. Hráči se mohou pohybovat na různých površích a přežít běháním, skákáním nebo válením. Můžete zde také létat a dostat se z nebezpečných situací. Můžete hrát jak sami, tak ve společnosti přátel. V druhém případě můžete mezi sebou soutěžit a otestovat vlastní síly. Pokud chcete, můžete se zúčastnit online turnajů, které jsou pravidelně aktualizovány. Jednou z výhod BADLAND 2 je neustálé doplňování volného obsahu, a to: hádanky, nové úrovně a turnaje.

 

4. Raymanova dobrodružství

Rayman je jedinečné dobrodružství pro lidi jakéhokoli věku. Toto tvoření může být skvělým způsobem, jak se pobavit s rodinou. Tajemné země a staré strašidelné hrady otevřou cestu dobrodružství pro starší i mladší generaci.

Díky zajímavé hratelnosti se okamžitě ponoříte do světa dobrodružství a záhad. Budete hrát za veselého Raymana a bojovat proti zlu, které obývá herní vesmír. Během průchodu mohou hráči odemykat bonusy a tajné pohyby. Také v tomto jasném světě můžete najít roztomilá zvířátka, se kterými můžete komunikovat. O zvířata je třeba se starat a hrát si s nimi. Spolu s některými druhy můžete dokonce hrát písně. Takoví mazlíčci mohou během vašich dobrodružství výrazně pomoci, protože každý z nich má své jedinečné schopnosti. Za hru nebudete muset platit, ale k odemknutí určitých možností potřebujete určitou částku peněz.

5. Framed

Hra Framed je plná interaktivních úkolů, které osloví fanoušky zamotaných detektivů. Samotná hra je koncipována jako komiks, na jehož vývoji se hráč přímo podílí. Ovládání prvků v komiksu je vcelku jednoduché – stačí je prstem přetáhnout na to či ono místo. Díky dobře propracované animaci se vám detektivní svět rozvine přímo před očima. Za zmínku stojí i skladby, které budou hrát celou hru: jazzové rytmy a moderní melodie vás rozhodně nenechají nudit. Framed vás nestihne nudit a pomocí přehledné struktury a jednoduchosti vás vtáhne do svého virtuálního světa.

 

6.Lara Croft GO

Výtvory Square Enix ze série GO těší své hráče vzrušujícími příběhy již více než rok. Lara Croft GO je hra pro fanoušky tahových úkolů a žánru RPG. Je plná zapeklitých hádanek a zajímavých úkolů, takže je vhodná pro hráče, kteří mají rádi klidné hraní bez akce. Opuštěné ruiny plné tajemství vám umožní ponořit se hlavou napřed do světa Lara Croft GO.

 

 

Sbíráním starověkých relikvií můžete změnit vzhled Lary. Hru lze ovládat pár dotyky, takže to bude dobrá aktivita pro děti od 9 let.

7. Deus Ex Go

Produkt vyvinutý společností Square Enix. Vývojáři raději nezařazují hru do žádných konkrétních kategorií nebo žánrů. Z tohoto důvodu hrají Deus Ex Go lidé s nejrůznějšími vkusy ve videohrách. Tato hra je dystopická strategická logická hra, ve které každá část úzce souvisí s tou předchozí. Všechny úkoly a místnosti jsou propojené, takže je obtížné projít určitou úrovní. Také zde najdete editor puzzle, kde si můžete vytvořit vlastní puzzle a poslat je svým přátelům. Každá úroveň je přizpůsobena konkrétnímu uživateli, takže si obtížnost programu můžete upravit sami. Není to tak dávno, co má hra nekonečný režim, se kterým můžete otestovat své vlastní schopnosti a pokračovat ve svých dobrodružstvích.

 

8. Alto’s Adventure

Od samého počátku svého vývoje hra vycházela pouze na iOS, ale později se přesunula na Apple TV. Zimní krajina a sen všech snowboardistů – co hra obsahuje na velké obrazovce. Nekonečná cesta vám umožní komunikovat s digitálním světem, zachraňovat lamy, vyhýbat se smrtelnému nebezpečí a komunikovat s horskými stařešiny.

 

 

Hladká grafika v kombinaci s jasným obrázkem a rozložením skutečných tratí pro snowboardisty - co může

na pár hodin zaměstnat svou rodinu. Design hry je poměrně jednoduchý a minimalistický a při hraní neuvidíte žádné reklamy. Můžete si sami vytvářet cíle, měnit snowboardy a experimentovat a současně používat upgrady pro svůj výlet. Alto's Adventure je docela oblíbená aplikace, takže pokud ji již máte v košíku, máte možnost přenést data ze smartphonu do set-top boxu přes iCloud. Můžete si tak užít příběh od místa, kde jste skončili.

 

9. Minecraft

Sandbox, který je oblíbený po celém světě mezi uživateli všech věkových kategorií. Vytváření objektů v Minecraftu nyní vypadá ještě zajímavěji: Apple TV pomáhá učinit stavební proces úžasným a rozsáhlým. Zakoupením hry v App Store uživatel získá nejen nekonečný otevřený svět, ale také sadu textur a skinů pro Minecraft.

avatar
vocabulary.authorblog Michaela Bartonova
vocabulary.createblog
07.08.2023
vocabulary.updateblog
07.08.2023
Comments 0
Views 123
27 blog.minutes Clock

Vase hodnoceni: