Nejlepší hry na Iphone pro rok 2023

Nejlepší hry na Iphone pro rok 2023 - icoola.cz - fotografie 1

Rok 2022 je plný herních novinek, které byly dostupné v App Store ke stažení. Některé z těchto bezplatných her pro iPhone byly odsouzeny k neúspěchu ještě před vydáním, ale mezi velkým množstvím průměrného obsahu se stále najdou velmi dobré projekty, které rozhodně stojí za vaši pozornost. Paleta her pro iPhone je velmi široká, zastoupení najdete ve všech žánrech, od logických her až po strategické hry. Pro zjednodušení výběru toho, co stojí za to hrát, se společnost ICOOLA rozhodla sestavit své hodnocení nejlepších her na IOS. Některé z těchto her jsou zdarma, některé placené, takže si budete moci na iPhone stáhnout hru dle svého uvážení. Mimochodem, všechny tyto hry fungují již na iPhone 7 Plus perfektně, takže si klidně kupte tento model a hurá do zábavy. Přečtěte si také, jak povolit hlasové ovládání na iPhone.

Nejlepší hra pro iPhone s velkou obrazovkou je PUBG Mobile

Je to jedna z nejlepších her na iOS, která se v roce 2017 stala skutečnou senzací. Hlavním cílem hry je zůstat naživu na ostrově, který je plný mnoha dalších skutečných hráčů. Aby hráč zůstal naživu, má k dispozici používat různé zbraně, auta, přístřešky a mnoho dalšího.PUBG Mobile má také velké množství herních režimů. Můžete hrát ve standardním režimu se svým týmem a bojovat tak s dalšími nepřáteli. Existuje velké množství hracích karet, které mají své charakteristické rysy. Ve hře není nic nadbytečného, ​​je zde mnoho dalších hráčů, se kterými se můžete spojit a společně dosáhnout vytyčeného cíle. Tato hra bude obzvláště zajímavá pro fanoušky vzrušujících zápletek v bitvách. Prolomte nejlepší pin, ale varujeme vás - hra se bude dobře hát pouze těm, kteří mají velkou obrazovku telefonu.

Roblox - co to je a jak hrát?

Roblox je virtuální platforma, která se objevila v roce 2008. Rysem hry je možnost využívat různá místa, komunikovat s ostatními uživateli a organizovat společné aktivity. A hlavně si zde hráč může vytvořit svůj vlastní herní svět. Můžete se dokonce připojit k hernímu světu ostatních uživatelů.

Roblox není samostatná, ale plnohodnotná platforma s desítkami tisíc her. Mezi dětmi je oblíbená. Po vytvoření účtu se uživateli zobrazí velká knihovna her, ke kterým se může připojit. Většina her na platformě obsahuje skutečné lidi.Je zde možnost upravit si svou postavu odemknutím vnitřních věcí, jako jsou oblečení a doplňky, nebo jejich zakoupením za skutečné peníze. Zajímavý je i článek o tom, jak najít iPhone podle geolokace.

Tangle Master 3D

V této hře bude vaším úkolem rozmotávat zamotaná vlákna a procházet úrovněmi. Perfektní pro zahřátí mozku, protože nejen, že budete nesmyslně hrát, ale především byste se měli zamyslet, protože počet tahů k projetí levelu je omezený. Při jeho hraní se můžete snadno odpoutat od problémů, protože veškerá koncentrace vašeho mozku bude zaměřena na nalezení optimálních tahů k projetí úrovně.

Akce Among us: zvládnete to?

Hra se objevila v roce 2018, ale dodnes je populární. Hlavním důvodem tak velké popularity je jednoduchost hry. Může se stát zajímavou pro každého uživatele, protože trochu připomíná starou dobrou „Mafii“.

Všechny události ve hře se odehrávají na vesmírné lodi a relace se může zúčastnit 4 až 10 lidí. Před začátkem hry je každému hráči přidělena určitá role, od člena posádky až po podvodníka.

Zpočátku byla hra vytvořena výhradně pro mobilní zařízení, dnes je dostupná i na PC.

Candy Crush Saga – vyzkoušejte si nejlepší puzzle!

Candy Crush Saga je vzrušující hra pro iOS ze série „zápas tři“. Podstatou hry je vybrat stejné bonbóny stejné barvy. Hráč má omezený počet tahů, takže každý z nich musí být dobře promyšlený, aby vyhrál.

Navzdory skutečnosti, že se tato hra objevila v roce 2012, dnes si nadále drží přední pozice. Candy Crush Saga je zároveň nejvýdělečnější hrou v celé franšíze.

Bus simulator je realistická hra

Realistický simulátor schopný plně simulovat pohyb autobusu. Hra dokáže vytvořit skutečné emoce, které řidič cítí při řízení autobusu.

Díky přítomnosti obtížných úrovní může hráč zlepšit své řidičské dovednosti a naučit se zcela nová pravidla.

Očekává se, že hráč bude plnit deset úkolů, kde musí vyzvednout cestující a dopravit je na místo určení. Chcete-li to splnit úkol, musíte sledovat šipku na mapě a pohybovat se pouze správným směrem. A hlavní věcí je nezapomenout sledovat hladinu paliva a včas jej natankovat při zastavení na čerpacích stanicích.

Frozen city 

Simulátor budování města, které se odehrává během sněhové apokalypsy. Jako starosta posledního města na Zemi musíte shromáždit zdroje a obnovit společnost.

Sbírejte zdroje, přidělujte pracovníky, prozkoumávejte divočinu, zdolávejte obtížné vrcholy a používejte různé metody k přežití.

Need for Speed ​​​​​- jezděte šílenou rychlostí!

Need for Speed ​​​​​​je legendární hra, která je mezi majiteli iPhonů velmi oblíbená. Od 90. let minulého století se toto jméno začalo spojovat se závoděním.

Společnost Real Racing stále nepřestává překvapovat fanoušky této série novými hrami.Jejich podstata spočívá v souboji závodníků a policistů. Hra vám umožní pocítit, co je skutečná rychlost. Projeďte se drahými závodními auty na různých místech. Need for Speed ​​​​​​je jednou z nejpopulárnějších franšíz v historii herního průmyslu.

Minion Rush - skok, kotoul, uhýbání

Společnost Gameloft vytvořila skvělý dárek pro všechny malé fanoušky kresleného filmu "Wreckless Me" vytvořením vzrušující hry. Minion Rush je typický běžec s mnoha přesnými detaily.  Právě Mimoň Dave jako hlavní postava si nárokuje titul nejrychlejšího mezi svými dalšími společníky. Vzhledem k přítomnosti rivality je hra bohatá na zajímavé momenty a zábavné situace.

Obecně jsou všechny herní situace vázány na typický lineární běh. A teprve změna lokací a bossů přináší do hry pestrost. Výhodou hry je přítomnost trojrozměrného běžce s celoobrazovou animací postav známého kresleného filmu a také snadné zvládnutí hry.

World of Tanks: Blitz

Připojte se ke komunitě 100 milionů hráčů po celém světě. Hrajte ve formátu 7v7 sami nebo s přáteli, zkoumejte a vylepšujte obrněná vozidla, používejte různé taktiky a samozřejmě vyhrávejte. Vyberte si tank a vydejte se do boje!

Call of Duty: Mobile

Někdo si může myslet, že tato hra pro iPhone je jen kopií slavného zakladatele her v žánru battle royale – PUBG Mobile, ale není tomu tak. Režim Battle Royale je jen jedním z mnoha režimů v aplikaci. Můžete soutěžit v hodnocených zápasech, multiplayeru a zombie režimu. Rozmanitost zbraní a dalšího příslušenství je opravdu působivá, věřte, že si určitě najdete zbraň podle svého gusta.

Hra funguje téměř na všech telefonech Apple počínaje iPhone SE a je podporována na následujících modelech: 6S, 6S Plus, 7, 7 Plus, 8, 8 Plus, X, XS, XR, SE 2020, 11, 11 Pro, 11 Pro Max, 12, 12 Mini, 12 Pro, 12 Pro Max.

Clash Royale

Přestože hra není prvním rokem představena v Apple Storu, zůstává po všechny ty roky oblíbenou hrou uživatelů. A není se čemu divit, protože vás má čím zaujmout. Clash Royale je bezplatná hra, ale určité předměty si můžete koupit za skutečné peníze, což vám dá dobrý a kvalitní start oproti hráčům, kteří zvolili cestu vývoje bez investic. Vylepšete mapy pomocí jednotek, kouzel a obrany. Připojte se ke klanu a vytvořte nejmocnější alianci. Bojujte se svými protivníky v režimech 1v1, 2v2, získejte odměny, sbírejte nové výkonné karty a sestavte si svůj neporazitelný balíček

Dead cells

Vzrušující 2D akce, ve které byste měli procházet úroveň za úrovní, jejich složitost se geometrickým postupem zvyšuje, takže nebudete mít čas na odpočinek. Udělejte to nejlepší, abyste dokončili úroveň, aniž byste zemřeli. Zvyšte úroveň hrdiny v závislosti na vašem herním stylu a vyberte si cestu. S každou aktualizací hra získává nové úrovně, takže je nepravděpodobné, že se někdy dostanete na konec hry, a to má své výhody, protože takové hry lze hrát neomezeně dlouho. Můžete hrát dvěma styly: prozkoumávat každý kout nebo spěchat na konec úrovně a přejít na další, vybrat si můžete ten, který je vašemu srdci bližší.

Asphalt 9: Legendy

Nestárnoucí klasika - Asfaltové závody, nám známé už z tlačítkových telefonů. Postavte si ve své garáži sbírku aut a projděte rychlostní závody. Pomocí editoru si můžete vybrat barvu a náhradní díly pro své auto, které jej učiní jedinečným a odliší se od aut ostatních hráčů. Soutěžte v jedinečných závodech každý den a sbírejte další zdroje a plány, které vám pomohou vylepšit vaše auto. Jednou z výhod hry je, že se jedná o hru pro dva hráče, což znamená, že můžete soutěžit se svými přáteli ve formátu 1 na 1. Nezapomeňte sledovat jedinečné události, protože pouze v nich můžete získat vzácná auta.

Tato aplikace již nepodporuje zařízení se systémem iOS 9.0. Nezapomeňte tedy aktualizovat svůj operační systém na další verzi, pokud je k dispozici.

Traffic rider

Moto Traffic Rider je úžasná 3D hra, kde musíte naskočit na superbike a závodit rušným městem, aniž byste havarovali! Vaše motorka má silný motor a je velmi lehká - můžete vyvinout šílenou rychlost a manévrovat v dopravních zácpách!

Plants vs Zombies 2 je srdceryvná hra pro iPhone

Tato verze, která se vytvořila po inspiraci u verze na PC, je vlastně fantastická. Tato hra pro iPhone vyžaduje hodně pozornosti a logiky, protože když špatně umístíte zbraně (rostliny), zombie vás zničí. Za každé zničení zombíků dostanete virtuální peníze, za které si můžete koupit nové vojáky a jít do dalšího kola. Více než 300 vzrušujících úrovní umožní hráčům plně si užít tuto jedinečnou strategii. Hra je k dispozici pro všechny modely iPhone a je skvělá pro dospělé i děti.

Empire: Four Kingdoms je vojenská a ekonomická strategie pro iPhone

Tato strategie byla vydána již v roce 2013, ale stále směle zaujímá přední místa v hodnocení. Tady je možné všechno. Postavte si své vlastní místo, vytvořte armádu a zaútočte na nepřátelská města. Připojte se k cechu, abyste se stali ještě silnějšími a ponořte se do nejlepší válečné hry pro iPhone.

Kingdom Rush - braňte svou věž

Toto je jeden z nejvíce vzrušujících odznaků pro iPhone, protože zde se budete muset zapotit, abyste ochránili svou vlastní věž před zničením. Hráči hodnotí hru na velmi vysoké úrovni a udělují jí 4,5 bodu z 5. Téměř dokonalá hra – to jsou slova popisující Kingdom Rush, která je zdarma ke stažení na App Store.

Závěr: Které hry pro iOS a iPhone byste si tedy měli zahrát jako první?

Zde je seznam nejlepších her pro iPhone v roce 2023. To samozřejmě není zdaleka celý seznam, protože svět online zábavy je vždy doplňován zajímavými novinkami. Nejprve doporučujeme vybrat si hru, která vám vyhovuje: rybaření, závodění, fotbal, logické nebo matematické úlohy – to vše bylo vytvořeno výhradně pro vás! Vyberte si svou hru, stáhněte si ji z AppStore a ponořte se do světa ohromující grafiky a zajímavých speciálních efektů. Chcete-li začít cvičit, potřebujete aplikaci krokoměr.

avatar
vocabulary.authorblog
vocabulary.createblog
22.02.2023
vocabulary.updateblog
22.02.2023
Comments 0
Views 22
34 blog.minutes Clock

Vase hodnoceni: