Nejlepší bezdrátové nabíječky roku 2023

Nejlepší bezdrátové nabíječky roku 2023 - icoola.cz - fotografie 1 

Nejlepší bezdrátové nabíječky roku 2023

Bezdrátové nabíječky zajistí vašim zařízením spolehlivé nabíjení bez nutnosti připojovat smartphone ke kabelu. Pomocí magnetického nabíjení můžete výrazně zkrátit dobu nabíjení na jakémkoli zařízení a tak si tento proces maximálně zpříjemnit.

Některé nabíječky jsou určeny pouze pro jeden typ zařízení a někdy dokonce pro jednu značku. Jiné jsou určeny pro více zařízení, a to buď tím, že nabízejí velkou společnou nabíjecí plochu, nebo poskytují několik různých bezdrátových hotspotů pro připojení telefonu, chytrých hodinek a sluchátek. A samozřejmě i ty nejjednodušší nabíječky přicházejí v různých tvarech a velikostech, takže máte na výběr ze široké škály.

Na základě našeho průzkumu se jedná o nejlepší bezdrátové nabíječky, které si nyní můžete koupit, ať už hledáte levnou a jednoduchou bezdrátovou nabíječku Qi nebo takovou, která dokáže nabíjet telefon a další zařízení současně. Po objevení Apple MagSafe se tato oblast aktivně rozvíjí a neustále se objevují nové možnosti.

Které bezdrátové nabíječky jsou nejlepší?

Nejlepší bezdrátová nabíječka pro většinu lidí je bezdrátový nabíjecí stojan Belkin Boost Up. Nabíjí až 10 W a umožňuje umístit smartphone jak svisle, tak vodorovně. Tato bezdrátová nabíječka je kompatibilní se zařízeními iPhone a Samsung.

Nejlepší bezdrátová nabíječka pro uživatele Apple je nabíječka MagSafe od Apple. Automaticky se připojí k požadovanému bodu na iPhone 12 nebo iPhone 13 a poskytuje až 15W nabíjecího výkonu, pokud máte správnou zástrčku.

Pokud chcete nabíjet více než jedno zařízení najednou, je pro vás nejlepší bezdrátová nabíječka Logitech Powered 3-in-1 Dock. Toto příslušenství umožňuje iPhone, AirPods nebo AirPods Pro a Apple Watch pracovat současně.

Podívejte se na náš úplný seznam nejlepších bezdrátových nabíječek.

1. Bezdrátový nabíjecí stojan Belkin Boost Up

Bezdrátový nabíjecí stojan Belkin Boost Up je nejlepší dostupná bezdrátová nabíječka. Má výkon až 10 W, nabíjí iPhone až 7,5 W a Samsung až 9 W. Zbytek zařízení s podporou Qi se nabíjí výkonem 5 W. Nedělejte si starosti, pokud má váš telefon pouzdro; Boost Up je kompatibilní s pouzdry do tloušťky 3 mm.

Robustní provedení umožňuje nabíjet telefon horizontálně i vertikálně, takže můžete smartphone používat i během nabíjení. Zařízení je vybaveno LED indikátorem, který vás informuje o probíhajícím procesu nabíjení, zatímco funkce detekce cizích předmětů znamená, že zařízení bude vědět, kdy je smartphone odebrán a nabíjení se zastaví.

Dostupné ve dvou barvách: černá a bílá. Belkin obsahuje nástěnný adaptér s 1,5m napájecím kabelem a nabízí tříletou záruku.

Klady:

Výkon 10 W;

Podporuje horizontální a vertikální režim;

Dvě barevné možnosti.

Nevýhody:

Vysoká cena

2. Nabíječka Apple MagSafe

Pokud máte iPhone 12 nebo iPhone 13, nabíječka Apple MagSafe neuvěřitelně usnadňuje bezdrátové nabíjení. Magnety zabudované do nabíječky a zadní části telefonu usnadňují jejich připojení a zahájení procesu nabíjení.

Pokud máte 20W napájecí adaptér, můžete nabíjet až 15W. Pokud však máte iPhone 12 mini nebo iPhone 13 mini, výkon je omezen na 12W. Je rychlejší než základní bezdrátové nabíjení Qi a pohodlné bez ohledu na to, jaký model smartphonu Apple máte.

Přestože nabíjecí pouzdra AirPods nebo AirPods Pro nemají magnety, budou fungovat také s nabíječkou MagSafe. Pokud jste zarytým fanouškem Apple, může to být bezdrátová nabíječka právě pro vás.

Klady:

 

Pohodlný magnetický design;

Podporuje nabíjení 15 W;

Stylový design.

Nevýhody:

 

Omezeno na 12 W pro iPhone 12 mini a iPhone 13 mini;

Pro maximální výkon je nutný 20W napájecí adaptér.

3. Dokovací stanice Logitech Powered 3 v 1

Bezdrátová nabíječka pro iPhone, AirPods a Apple Watch

Logitech Powered 3-in-1 Dock je nejlepší bezdrátová nabíječka pro ty, kteří používají iPhone, AirPods nebo AirPods Pro a Apple Watch zároveň. Toto zařízení podporuje všechny tři miniaplikace najednou, takže tato zařízení můžete jednoduše položit na dok a začít je nabíjet.

Napájená dokovací stanice 3 v 1 podporuje rychlé nabíjení 7,5 W pro iPhone a 10 W bezdrátové nabíjení pro telefony Android. Celkový design je objemnější než u jiných bezdrátových nabíječek, ale nezabere příliš místa a odpadá potřeba tří samostatných nabíječek.

Na boční straně doku je kontrolka, abyste měli jistotu, že se telefon nabíjí. Powered dock 3-v-1 funguje také s pouzdry na iPhone, pokud jsou 3 mm nebo méně. Konstrukce stojanu také usnadňuje používání telefonu při nabíjení, ať už voláte FaceTime nebo nahráváte hlasovou poznámku.

 

Klady:

Nabíjí 3 zařízení současně;

Podporuje 7,5W nabíjení iPhone;

Pevné provedení.

Nevýhody:

Cena;

Relativně velká velikost.

4. Rychlá bezdrátová nabíječka Nanami

Pokud hledáte cenově dostupnou bezdrátovou nabíječku, která vám dodá potřebnou energii, zvažte rychlou nabíječku Nanami. Dodává se s jednoduchým designem stojanu, který vám umožňuje používat jej s téměř jakýmkoli zařízením iPhone nebo Android. A telefon můžete nabíjet vertikálně nebo horizontálně.

Nanami podporuje 10W rychlé nabíjení pro telefony Samsung a 7,5W pro iPhone. Mějte na paměti, že pokud chcete nejvyšší rychlosti, budete si muset připlatit za adaptér QuickCharge 2.0 nebo vyšší.

Bezpečnostní funkce znamená, že se telefon nebude přebíjet ani přehřívat. A co víc, Nanami je vhodný pro spaní, protože LED indikátor automaticky zhasne po 10 sekundách. Snad nejlepší vlastností rychlé bezdrátové nabíječky Nanami je její cena, která je pod 20 $.

Klady:

 

Výborná cena;

Pohodlí pro spaní;

Bezpečnostní záruky;

Nevýhody:

 

Standardní provedení;

Pro maximální výkon je nutný adaptér.

5. Duální bezdrátová nabíječka Choetech

Pokud hledáte zařízení, které dokáže nabíjet více gadgetů současně, zvažte duální bezdrátovou nabíječku Choetech. Dodává se s velkým stojánkem, takže můžete nabíjet dva telefony současně. A co víc, Choetech dokáže nabíjet váš telefon i pouzdro AirPods nebo AirPods Pro současně.

Choetech podporuje výstupní výkon až 10 W při nabíjení dvou zařízení a je dodáván s 18W adaptérem QC 3.0. Společnost poskytuje na tento produkt záruku 18 měsíců.

Nabíječka je ale o něco větší než ostatní, takže může být obtížnější ji brát s sebou na cesty. Reliéfní povrch pomáhá zabránit klouzání telefonu a na spodní straně jsou otvory pro odvod tepla. Celkově je Choetech nejlepší bezdrátová nabíječka.

Klady:

Spousta prostoru pro nabíjení;

Dostupná cena;

Vhodné jako statická nabíjecí stanice.

Nevýhody:

Nepřenosný design;

Velká velikost.

6. Bezdrátová nabíječka Belkin 3 v 1

Bezdrátový nabíjecí dok Belkin 3 v 1 je jednou z nejlepších bezdrátových nabíječek, protože je jednou z nejuniverzálnějších. Dokáže nabíjet váš iPhone výkonem až 7,5 W a nabíjet vaše Apple Watch a AirPods výkonem 5 W.

Belkin říká, že jeho bezdrátová nabíječka je kompatibilní s pouzdry do tloušťky 3 mm. Na příslušenství se vztahuje dvouletá záruka. Někteří majitelé si stěžovali na malá LED světla, která mohou ve tmě trochu rušit, ale celkově je to dobrá volba.

Klady:

 

nabíjení 3v1;

Funguje s Apple Watch;

Podpora režimu spánku.

Nevýhody:

 

Limit nabíjení 7,5 W;

Trochu drahé.

7. Nabíječka Anker PowerWave

Anker PowerWave je jednou z nejlepších bezdrátových nabíječek, pokud jde o cenu. Nabízí vnitřní ventilátor, který zajistí, aby se vaše zařízení nepřehřívalo. Tato bezdrátová nabíječka má také praktický design, takže můžete bez problémů nabíjet telefon.

PowerWave nabíjí až 10 W pro telefony Android a až 7,5 W pro iPhone; používá bezpečnostní systém, který zajišťuje, že je do zařízení dodáváno správné množství energie.

Nabíječka Anker PowerWave má protiskluzový povrch. Malý LED indikátor vás informuje, že se gadget nabíjí (svítí modře), a také když je připojen nekompatibilní adaptér nebo kabel (bliká zeleně). Přidejte 18měsíční záruku a máte skvělou možnost.

Klady:

Vnitřní ventilátor ochlazuje gadget;

Pohodlný design;

Záruka 18 měsíců.

Nevýhody:

Cena.

8. Bezdrátová nabíječka Yootech

Pokud chcete ušetřit peníze, bezdrátová nabíječka Yootech je tou nejlepší volbou. Je výjimečně cenově dostupný a má design s duální orientací, takže můžete telefon nabíjet v režimu na výšku nebo na šířku. A je šetrný ke spánku, takže vás nebude budit, když ho používáte v noci.

Yootech nabíjí Samsung a další telefony Galaxy až 10W a iPhone až 7,5W. K dispozici je dostatečně široká nabíjecí plocha, takže nemusíte hledat volné místo. Napájecí kabel o délce 1 m je však poměrně krátký a ne vždy vhodný.

Yootech podporuje tuto nabíječku s doživotní zárukou vrácení/výměny peněz a 12hodinovou odezvou.

Klady:

Dostupná cena;

2 možnosti umístění smartphonu;

Pohodlné na spaní.

Nevýhody:

Krátký napájecí kabel.

9. Stojan Google Pixel (2. generace)

Pixel Stand od Googlu je o něco dražší, ale oproti jiným bezdrátovým nabíječkám toho umí mnohem víc. Je kompatibilní s Google Pixel 6, Pixel 6 Pro a všemi staršími modely Pixel s možností bezdrátového nabíjení a poskytuje nejen maximální bezdrátový výkon pro váš Pixel, ale také mu umožňuje fungovat jako inteligentní domácí displej, když je na svém místě.

S Pixelem na stojanu můžete zkontrolovat Google Nest nebo jiné typy chytrých zařízení. Samozřejmě to může být i jednoduchá 15W nabíječka pro jakákoliv další zařízení. Google navíc používá ultratichý ventilátor zabudovaný ve stojánku, který vám umožní používat nabíječku, aniž by vám překážela v dalších aktivitách.

Klady:

Pevná, odolná konstrukce;

Nabíjení až 23 W.

Nevýhody:

Vysoká cena.

10. Bezdrátová nabíjecí podložka Mophie 3-v-1

Pokud hledáte nejfunkčnější bezdrátovou nabíječku, nehledejte nic jiného než bezdrátový nabíjecí stojan Mophie 3-v-1. Kromě toho, že dokáže nabíjet zařízení iPhone nebo Android (až 7,5 W), lze s ním nabíjet Apple Watch a AirPods. K tomu přidejte bytelné tělo a protiskluzový povrch.

Mezi další funkce této bezdrátové nabíječky patří prémiová semišová úprava a podpora nočního režimu Apple Watch, takže ji můžete použít jako budík.

Bezdrátová nabíjecí podložka Mophie 3-1 má některé nevýhody. Neumožňuje vám nabíjet pouzdro AirPods Pro a někteří majitelé si stěžovali, že může být obtížné správně nastavit váš iPhone. Návrh také vyžaduje dostatečné množství prostoru. Tato bezdrátová nabíječka ale stojí za zvážení, pokud chcete nabíjet až tři zařízení najednou.

Klady:

 

Nabíjí iPhone, Apple Watch a AirPods současně;

Příjemný protiskluzový povrch;

Připravený případ.

Nevýhody:

 

Vysoká cena;

Nepasuje na AirPods Pro.

11. Bezdrátová nabíječka Native Union Dock

Nejlepší bezdrátová nabíječka, pokud vám záleží na stylu, je Native Union Dock Wireless Charger. Kombinuje krásný vzhled a praktičnost. Příslušenství je k dispozici v šesti barvách a provedeních, včetně Intarzie růže, Růže, Intarzie břidlice, Slate, Terrazzo Rose a Terrazzo Slate.

Zařízení obsahuje malý stojánek pro podepření telefonu, abyste mohli snadněji aktivovat rozpoznávání obličeje a uskutečňovat videohovory, a získáte až 10 W energie v režimu na výšku i na šířku. Nástěnný adaptér není součástí balení, ale dostanete poměrně dlouhý 3m nabíjecí kabel.

Bezdrátová nabíječka Native Union Dock se hodí pro většinu případů (až do tloušťky 3 mm) a její design obsahuje snímač tepelné ochrany, který zabraňuje přehřátí.

Klady:

Vynikající design;

Vhodné pro největší telefony;

Tepelná ochrana chladicích zařízení.

Nevýhody:

Nefunguje s pouzdry silnějšími než 3 mm.

12. Bezdrátová nabíječka OtterBox Otterspot

Žádná z nejlepších bezdrátových nabíječek na tomto seznamu není přenosná. Existuje však OtterSpot.

V základní výbavě je standardní stojánek pro bezdrátové nabíjení a také přenosná baterie, která funguje jako bezdrátová nabíječka. Složí se, aby zůstaly napájené, ale baterie se snadno vejde do tašky, když potřebujete bezdrátové napájení na cestách.

Systém je poměrně drahý, zvláště pokud chcete přidat další baterie, abyste zvětšili velikost zásobníku. Ale je to jedna z nejlepších bezdrátových nabíječek, pokud jste hodně na cestách nebo máte hodně zařízení, která chcete nabíjet současně.

Klady:

Baterie s bezdrátovým nabíjením v ceně;

Protiskluzový povrch;

Přenosný stohovací systém.

13. Obchodník WoodPuck

Pokud vám nevadí maximální rychlost nabíjení 7,5W nebo fakt, že si potřebujete zajistit vlastní napájení, zjistíte, že WoodPuck krásně zapadne do interiéru vašeho domova. Je to díky povrchové úpravě dřeva, výběru barev a skrytému portu micro-USB, což znamená, že nevypadá jako typická bezdrátová nabíječka.

Jednou z jedinečných funkcí, které WoodPuck inzeruje, je systém zvukového upozornění. Pípnutím vám dá vědět, kdy se začne nabíjet, a dělá to nepřetržitě, pokud jste svůj smartphone zahodili a nenabíjí se.

 

Klady:

Kompaktní dřevěná konstrukce;

Skrytý napájecí port;

Zvuková upozornění.

Nevýhody:

Maximální nabíjení 7,5 W;

Není součástí dodávky AC adaptér.

 

14. Bezdrátová přenosná nabíječka Moshi Porto Q

Nabíječka Porto Q od Moshi se díky šedé tkané úpravě hodí do každého prostředí. Nabíjecí podložka je 5000 mAh baterie, která vám umožní používat bezdrátové nabíjení na cestách.

Jediným problémem je, že když jej používáte v režimu baterie, získáte pouze 7,5 W nabíjení, spíše než maximálních 15 W nabízených při zapojení. Když už mluvíme o zástrčce, nabíječka je dodávána s kabelem USB, ale bez zástrčky, takže si budete muset poskytnout vlastní.

Klady:

Interní baterie s kapacitou 5000 mAh;

Stylová látková dekorace.

Nevýhody:

Bez nabíječky;

Maximální rychlost pouze při připojení.

15. Čiperný Apollón

Nejlepší bezdrátová nabíječka pro ty, kterým záleží na životním prostředí.

Tato nabíječka vyrobená ze směsi recyklovaného silikonu a plastu z lahví na vodu je perfektní, pokud chcete, aby vaše technologie měla menší dopad na životní prostředí.

Když si koupíte tuto nabíječku, získáte více než jen ekologický dopad. S 20W nástěnnou nabíječkou můžete svým zařízením poskytnout až 15W bezdrátového napájení. Díky vestavěným magnetům nabijete svůj iPhone 12 nebo iPhone 13 stejně rychle a bezpečně jako s vlastní nabíječkou MagSafe od Apple. Silikonový povrch také pomůže zabránit nechtěnému spadnutí vašich zařízení z podložky, jeho jedinou nevýhodou je sklon k ušpinění.

 

Klady:

 

šetrnost k životnímu prostředí;

Výkon až 15W.

Nevýhody:

 

Snadno se zašpiní.

Jak vybrat nejlepší bezdrátovou nabíječku?

Nejdůležitější věcí, kterou byste měli hledat při nákupu nejlepší bezdrátové nabíječky pro vaše potřeby, je kompatibilita s vaším telefonem. Pokud má bezdrátová nabíječka certifikaci Qi, měla by podporovat váš iPhone, telefon Samsung nebo jiný telefon Android. Pamatujte však, že podpora napájení se bude lišit. Většina nabíječek podporuje 10W nabíjení pro telefony Android a 7,5W nabíjení pro iPhone.

 

Věnujte také pozornost tomu, zda je součástí balení nabíječka a nabíjecí kabel. Pokud je součástí balení, vyhledejte nabíječku, která podporuje technologii Qualcomm Quick Charge 2.0 nebo 3.0.

 

Pokud chcete mít možnost nabíjet více zařízení najednou, je k dispozici několik nabíječek 3 v 1, které nabíjejí váš telefon, AirPods a Apple Watch současně.

 

Pro uživatele je často důležitý design a to, jak splyne s interiérem. V tomto případě stojí za to věnovat pozornost modelům zdobeným semišem a tkaninou, vyrobenými "pod dřevem" nebo s originálním firemním designem. Pamatujte však, že existuje rovnováha mezi atraktivním vzhledem a technickými vlastnostmi.

avatar
vocabulary.authorblog
vocabulary.createblog
13.03.2023
vocabulary.updateblog
13.03.2023
Comments 0
Views 12
44 blog.minutes Clock

Vase hodnoceni: