Nejlepší aplikace pro učení na iPhone

Nejlepší aplikace pro učení na iPhone - icoola.cz - fotografie 1 

Rodiče si často stěžují, že koupě iPhonu pro dítě nepřináší praktické výhody. Školák začíná trávit více volného času na sociálních sítích, hraním her, komunikací v messengerech. Oblíbené jsou Tik-Tok a Instagram. Ve skutečnosti vývojáři vytvořili desítky opravdu užitečných vzdělávacích programů pro „jablečná“ zařízení. Rodiče se jim musí více věnovat. Dnes jsou opravdu obrovské možnosti dálkového studia a získávání dalších znalostí pomocí chytrého telefonu.

 

 

Hodnocení mobilních aplikací pro studium na škole

S nástupem pandemie koronaviru se místo setkávání učitelů a studentů přesunulo z učeben do virtuálních prostor. Během karantény děti zůstávaly doma a znalosti získávaly prostřednictvím videokomunikace. Z tohoto důvodu si získaly popularitu videokomunikační platformy jako Zoom, FaceTime, Microsoft Teams a mnoho dalších. Výukový prostor v systému iOS není omezen pouze na aplikace pro videohovory. Doporučujeme, abyste se seznámili s online platformami pro školení.

 

iSchool

Jedná se o klasický univerzální organizér, který školákům pomůže zorganizovat vzdělávací proces a na nic nezapomenout. Zde si můžete vytvořit rozvrh hodin, sledovat pokrok, zaznamenávat domácí úkoly a dělat si poznámky pomocí hlasových příkazů. Lze nastavit upozornění na začátek a konec lekce, připomínku. Možnost synchronizace s chytrými hodinkami Apple Watch vám umožní zůstat vždy v kontaktu.

 

Mrak znalostí

Aplikace se může stát skutečným zdrojem znalostí, obdobou vícesvazkové encyklopedie z různých oborů, která je dostupná v elektronické podobě. Zde najdete informace o všech školních předmětech od prvního do jedenáctého ročníku. Data jsou vhodně strukturována podle kategorií. Pokud žák z nějakého důvodu vynechá hodinu, může dohnat ztracený čas a získat znalosti i bez pomoci učitele.

 

iStudiez Pro

 

Tento program kombinuje funkce organizéru, kalendáře a plánovače. S jeho pomocí bude student schopen správně organizovat čas, rozdělit jej mezi odpočinek a hodiny, nastavit připomenutí o návštěvě kroužků, sekcí a tříd s lektory. Školáky dnes čeká velké množství úkolů a používání jednoduché aplikace jim pomůže si vše zapamatovat.

 

Photomath

Univerzální řešení pro ty, kteří se s matematikou nijak zvlášť nekamarádí. Když si stáhnete tuto aplikaci, můžete získat odpověď a rozšířené řešení rovnice pouhým vyfocením. Šikovní studenti ji samozřejmě mohou využít na testech, ale má jiný účel. Má pomoci pochopit princip řešení nejasných rovnic. Můžete si vytvořit jasný plán, pochopit specifika a pak udělat vše sami, bez pomoci elektronického zařízení.

 

Slovníky Reverso a Lingvo pro výuku cizích jazyků

Pokud dítě dělá první krůčky při učení cizího jazyka, pomůže mu elektronický slovník. Představuje širokou databázi slov s překladem a přesným významem. Informace jsou vhodně strukturovány podle kategorií: vědecké termíny lze nalézt v samostatném slovníku. Výhodou je, že není uveden pouze překlad slova, ale kontext jeho použití ve větách v různých životních situacích.

 

Skener Pro 7

Školáci se zabývají velkým množstvím ručně psaných dokumentů a poznámek. Data lze snadno ztratit, ale obsahují důležité informace. Pomocí této aplikace je možné fotit texty a získat tak kvalitní naskenovaný obrázek. Uloží se do paměti telefonu a bude vždy po ruce. K pořízení snímku stačí použít standardní fotoaparát iPhone. Fotografie lze ukládat do cloudových služeb, posílat je spolužákům poštou nebo prostřednictvím messengerů. Velmi pohodlný servis.

 

Mobilní matematika

Aplikace bude výborným zdrojem dalších znalostí, které student získá ve škole. Obsahuje základ vzorců, teorie, pravidel a mnoho dalšího. Informace jsou prezentovány srozumitelnou a strukturovanou formou, takže nebude těžké najít přesně to, co potřebujete. Platforma nabízí možnost naučit se nejen teoretický základ, ale i trénovat v praxi. Součástí jsou nástroje pro řešení rovnic, kalkulačky a matice. Pomocí této funkce můžete zkontrolovat, jak dobře bylo to či ono téma zvládnuto.

Codea

Software pro ty, kteří ještě ze školní lavice rozumí - programování se stane jeho životním povoláním. Univerzální nástroj vám pomůže vytvořit vaše první vlastní rozhraní. Editor grafického kódu je určen pro začátečníky, kteří se teprve učí základy IT. Díky tomu můžete vytvořit něco zajímavého a pochopit základy. Codea vám pomůže položit základy a také pochopit, jak moc vás tato specializace zajímá. Pokud po prvních praktických testech necítíte uspokojení a zájem o další práci, pak programování není nic pro vás.

 

Průvodce oblohou

Simulátor hvězdné oblohy pomůže začínajícím astronomům studovat nebeská tělesa. Aplikace se může pochlubit nejširší databází s podrobnými informacemi o hvězdách, ale i barevným rozhraním a přehledným menu. Vývojáři udělali vše pro to, aby přilákali uživatele, takže si jejich produkt můžete koupit za minimální cenu. Rodiče tak mají šanci zaujmout mladé výzkumníky a zároveň nezpůsobit výrazné škody na rodinném rozpočtu.

 

Stáhněte si aplikace pro školy na iPhone

Při stahování vzdělávacího obsahu pro děti různých věkových skupin nebudou žádné potíže. K tomu stačí navštívit oficiální AppStore a vybrat si jednu z vašich oblíbených aplikací v konkrétní kategorii. Zde najdete tyto vzdělávací programy pro školáky:

 

  • čtečky a kalkulačky pro nejmenší studenty;
  • platformy pro výcvik logického myšlení a rozvoj tvůrčího potenciálu;
  • kurzy matematiky, geometrie, biologie, fyziky, chemie, cizích jazyků a dalších školních předmětů;
  • elektronické učebnice;
  • encyklopedie;
  • programy pro systematickou přípravu na závěrečnou certifikaci ve škole.

Obsah je nabízen zdarma i placeně. V každém případě pro iOS najdete spoustu bezplatných řešení. I když developeři nabídnou, že něco zaplatí, investice bude minimální a vyplatí se. Pokud si najmete stejné lektory, bude to dražší než registrace na online školicí platformu.

 

Aplikace na iPhone se liší v následujících parametrech:

  • vývoj pro konkrétní věkové kategorie k zachycení žáka;
  • animovaná složka a atraktivní vzhled, takže se dítě od prvních minut nenudí;
  • informace lze poskytovat nejen pro informaci, ale hravou formou, takže čas bude nejen užitečný, ale i zábavný;
  • nabídka je pohodlná, takže dítě může rychle najít potřebná tlačítka a nastavení;
  • postavy z oblíbených kreslených filmů, televizních seriálů, pohádek a filmů mohou pomoci při učení.

Užitečné aplikace pro iOS pro děti

iPhone lze použít při přípravě do školy. Vývojáři nabízejí řadu zajímavých kognitivních platforem. Informace v nich jsou podány srozumitelnou formou. Děti si nebudou pamatovat vzorce, písmena a pravidla - rychle je to omrzí. Obsah představují hádanky, ilustrace, hádanky. Animovaná grafika vám umožní seznámit se se základy počítání a čtení společně s vašimi oblíbenými postavami: Fixiki, Luntik atd. Souhlaste, pro dítě bude mnohem zajímavější učit se nové věci společně od nuly, což mu otevře dveře do kouzelného světa poznání.

 

Mezi takové dětské programy lze rozlišit:

  • Fixiki. Matematika pro děti;
  • Čtení Učíme se číst;
  • Pojďme společně s Luntikem počítat do deseti.
  • Gramotnost pro děti;
  • Atlas světa a zvířat ve 3D formátu.
  • Pokročilé programy pro výuku na iPhone
  • Středoškoláky a středoškoláky už hry pro batolata nezajímají. Chtějí víc a AppStore má co nabídnout.

Notability

Jedná se o funkční sešit, do kterého si student může dělat poznámky v multimediální podobě. Na platformě můžete pracovat s textem, vytvářet zvukové nahrávky. Poznámky můžete také přidávat do naskenovaných elektronických učebnic, přednášek a obrázků. Z vybraných webových stránek můžete vytvářet barevné prezentace a sdílet je s ostatními lidmi. Systémy identifikace obličeje a otisků prstů Face ID a Touch ID ochrání důvěrná data před zvědavýma očima.

Eva

Další funkční platforma pro rychlé a kvalitní studium angličtiny a španělštiny. Zde najdete originální knihy s ruským překladem, absolvujte konverzační kurzy založené na anglicky psaných filmech a seriálech. Technikou rozloženého opakování je nakonec možné naučit se více než čtyřicet tisíc nových slovíček.

 

Litvers

Vysoce kvalitní platforma pro stahování knih v elektronické podobě. Knihovna má 450 000 e-knih a dalších 90 000 ve zvukovém formátu. Tím se z iPhonu stane opravdová elektronická čtečka. Nová díla se v katalogu objevují rychle, takže si premiéry můžete přečíst ihned po jejich zveřejnění. Knihy se kopírují přímo do telefonu, takže vám zůstanou, i když nemáte přístup k internetu.

 

V aplikacích pro iPhone najdete vše, co dítěti pomůže se učit a rozvíjet. Zajímavé je, že řada z těchto programů bude vhodná i pro dospělé, proto neztrácejte čas a zajděte do AppStore, kde na vás již čeká rozmanitý obsah pro všechny příležitosti.

avatar
vocabulary.authorblog
vocabulary.createblog
29.06.2023
vocabulary.updateblog
29.06.2023
Comments 0
Views 13
24 blog.minutes Clock

Vase hodnoceni: