Medium je nezapomenutelný psychologický thriller

08 серпня 2023

user

Medium je nezapomenutelný psychologický thriller - icoola.cz

Nový projekt malého nezávislého studia Bloober Team je Medium iPhone hra ve stylu psychologického thrilleru s hororovými prvky, která udrží hráčovu pozornost až do samého konce.

 

Hračka zaujme realistickým atmosférickým dějem, zaujme zajímavými questy a poutavým příběhem, jehož konec je odhalen zcela nečekaně. Společnost Bloober Team se specializuje na vývoj psychologických thrillerů s inklinací k hororovému žánru. Zde ale neuvidíte děsivé výkřiky nesouvisející s dějem, protože hlavním cílem je přenést se do virtuálního tajemného světa, navodit ponurost a tajemnou atmosféru. Hotová hra je kvalitní, vyniká mimo jiné zajímavou zápletkou, nepředvídatelnými událostmi, strašáky a překvapeními.

Recenze hry "Medium" na iPhone

Medium je v současnosti nejdražší mezi projekty společnosti. Vývojáři se postarali o pohodlnou a srozumitelnou hratelnost, která vám umožní plně se ponořit do světa strašidelných událostí. Stručný přehled hry "Medium". Střední dívka jménem Marianna má zvláštní dar – schopnost vidět bytosti z jiného světa. Pomáhá neklidným duchům najít mír a vrátit se do svého světa. Příběh, braný jako základ, je velmi jednoduchý a stručný, bez zbytečných detailů, které by komplikovaly děj. Hra je však velmi zajímavá a děj je plný nepředvídatelných událostí.

Cílem hry Medium je najít odpovědi na otázky v posmrtném životě. Realistické scény, zajímavé hádanky, tajemné úkoly a hledání věcí – to jsou hlavní úkoly hráče, který má pomoci dokončit Mariannin případ. Lokality jsou rozděleny do dvou částí. Na jedné straně - skutečný svět, na druhé - strašidelný. Podle zápletky je kamera ve hře někdy rozdělena na dvě obrazovky: skutečný svět a druhý svět. Někteří hráči byli k tomuto způsobu rozvíjení zápletky skeptičtí, protože příjem má stinnou stránku: v tomto režimu je počítačový systém silně přetížen, protože je nutné udržet na obrazovce mnoho multimediálních informací. To někdy narušuje nastavení snímkové frekvence, ale jakmile scéna skončí, vše se vrátí tam, kam patří.

Zvláštní pozornost si zaslouží grafika, textury, zvuky a hudba. Ovládání a některé detaily jsou podobné jako v Silent Hill. Hlavním talentem vývojářů je vytvářet dokonalé vizuální efekty, nahrávat kvalitní hudební doprovod, což pomáhá ponořit se do atmosféry hry. Při akci má člověk dojem, že hráče někdo sleduje, intriky zůstávají až do samého konce hry.

 

Herní grafika

Jednou z nejsilnějších stránek hry je vizuální zpracování. To není překvapivé, protože vývojáři se specializují na vytváření grafických efektů. Mezi výhody patří:

  • detailování hrdinčina okolí, druhé plány;
  • přesně a živě zprostředkoval okolí sovětské budovy těch let;
  • textury a umístění vypadají odlišně, liší se od sebe;
  • vysoké rozlišení hry;
  • dobrá hratelnost.

Hraní hry je velmi zajímavé, aplikace má mnoho pozitivních recenzí od fanoušků.

Děj hry Medium

Akce se odehrává v Polsku, píše se rok 1999. Hlavní postavou hry je Marianna, která je podle zápletky médiem. Její dar vidět paralelní světy přijde vhod záhadnému cizinci, který mladou dívku požádá o pomoc při hledání pravdy uprostřed strašlivých událostí minulosti.

Děj hry Medium od začátku do konce udržuje hráče v napětí, realistické místnosti, kvalitní zvuk a strašidelný pocit z jiného světa dělají pasáž tak vzrušující a emotivní. Zápletka je jednoduchá, ale vývojáři se ji snažili promyslet do nejmenších detailů, udržet intriku až do úplného konce a ponořit hráče do atmosféry tajemného posmrtného života.

 

Dívka musí dorazit do opuštěného sanatoria z dob SSSR a najít odpověď na záhadu trpícího ducha. Aby médium splnilo úkol, vstupuje do paralelního světa, mluví s dušemi zemřelých, sbírá artefakty, které odhalují části příběhu.

Chcete-li stáhnout hru Medium na iPhone, musíte se ujistit, že je v zařízení dostatek volného místa. Grafické objekty a různé speciální efekty vyžadují velké množství technických prostředků. Pocit tajemna a napětí podněcuje představivost a pomůže vám projít hrou jedním dechem.

 

Proč byste měli nainstalovat hru na iPhone

Když začínáte hrát "Medium", je třeba si uvědomit, že se na první pohled velmi liší od podobných her. Nejedná se o „Silent Hill“, kde je hlavním úkolem bojovat s monstry, ani o „Amnézii“, kde hrdina neustále před někým utíká, a také o standardní hororovou hru, kde všude „vylézají“ křiklouni. Jde spíše o kolektivní obraz ze všech thrillerů.

V první řadě se jedná o interaktivní příběh, který vás vtáhne do děje a provede vás událostmi od prvních sekund. Jedná se o zajímavý příběh hlavního hrdiny, který nezabere moc času a hráč jej dokončí jedním dechem.

 

V současné době je tato práce považována za jednu z nejlepších ze všech her vydaných společností.

avatar
vocabulary.authorblog Michaela Bartonova
vocabulary.createblog
08.08.2023
vocabulary.updateblog
08.08.2023
Comments 0
Views 41
13 blog.minutes Clock

Vase hodnoceni: