Jaké podcasty poslouchat na iPhonu?

Jaké podcasty poslouchat na iPhonu? - icoola.cz - fotografie 1 

V dnešní době se pravidelně objevuje něco nového, ale občas nám to chybí. Někdo například již aktivně používá podcasty a někdo netuší, co to je. Nejprve si proto musíte zjistit, co je to podcast.

Tento termín existuje od roku 2004 a jeho objevitelem je anglický novinář Ben Hammersley. Spojil slova iPod a vysílání a vznikl podcast.

Podcast je samostatný zvukový soubor nebo celá jejich tematická řada. Jedná se o audio vysílání, které je velmi podobné běžnému rádiu. Lidé tam mluví o různých tématech: móda, politika, psychologie, kino, sport, věda, technologie a mnoho dalších.

Tam snadno najdete téma, které vás zajímá.

Jak se podcast liší od běžného rádia? Protože podcast je distribuován na internetu. A k nahrání podcastu potřebuje autor pouze kvalitní mikrofon, ne drahé studio. Pak s pomocí speciálních služeb rozdávejte nové nahrávky svým posluchačům.

Další velkou výhodou podcastů, na rozdíl od běžných rádií, je možnost výběru. Protože v rádiu posloucháme, co se nám vysílá, a ne vždy se nám to chce poslouchat a v podcastech si můžeme vybrat a pozastavit.

V tomto oboru se mají možnost ukázat nejen profesionálové nebo řečníci, ale i obyčejní lidé, ale musíte si najít něco, co lidi zaujme.



 

K čemu jsou podcasty?

Podcasty se staly populární, protože je lze přehrávat na pozadí, když něco děláte (úklid, peníze, sport atd.). To může mít blahodárný vliv na vaši rutinní práci, protože je zde možnost dozvědět se něco nového z podcastů.

 

Jak poslouchat podcasty?

Existuje mnoho aplikací pro poslech podcastů vytvořených pro různé platformy. Například pro iPhone je již od samého začátku. Nyní jej můžete jednoduše použít. Stáhněte si a užijte si užitečné konverzace.

 

Jaké jsou důvody, proč poslouchat podcasty na iPhone?

  • Můžete se učit cizí jazyky. K dispozici je celá sekce pro výuku cizího jazyka, který chcete. Pro každou úroveň existuje podcast.
  • Humor. K tomu není nutné mít oční kontakt. Můžete dělat domácí úkoly a zároveň poslouchat vtipy nebo vtipná vystoupení.
  • Naučit se něco nového. Můžete se rozvíjet a učit se něco nového a zajímavého o sobě a další.
  • Poslouchejte literaturu. Jsou to téměř audioknihy, ale nemusíte je stahovat.



 

 

Rozvíjejte se a usmívejte se!

avatar
vocabulary.authorblog
vocabulary.createblog
29.06.2023
vocabulary.updateblog
29.06.2023
Comments 0
Views 6
6 blog.minutes Clock

Vase hodnoceni: