Jak změnit písmo na iPhone?

Jak změnit písmo na iPhone? - icoola.cz - fotografie 1 

Jak změnit písmo na iPhone?

Mnoho uživatelů sociálních sítí přemýšlí o tom, jak udělat své profily, příspěvky a příběhy krásné a zapamatovatelné. Nejjednodušším řešením, které vás hned napadne, je ozdobit je různými zajímavými fonty. Nabízí se ale otázka, kde ty fonty sehnat? Dnes budeme mluvit o tom, jak nainstalovat písma na iPhone a lze to udělat zdarma?

Kde stáhnout a jak změnit písmo na iPhone?

Abyste zjistili, jak nainstalovat nová písma na iOS, musíte porozumět nabídkám na trhu. Existují různé aplikace, které oficiálně podporují vlastní písma. Některé aplikace vyžadují k instalaci předplatné. Jiné programy nabízejí spíše omezený výběr písem a bude těžké vybrat něco mimořádného. A samozřejmě existují placené programy, které ne všichni uživatelé jsou připraveni si nainstalovat. Kromě toho existují další způsoby instalace vlastních písem. Zároveň však existuje velká možnost, že narazíte na porušení bezpečnosti a soukromí.

Jednou z dostupných možností pro přidání krásných a moderních písem do vašeho iPhonu nebo iPadu je speciální aplikace Fonts, která obsahuje sady různých možností psaní textu. Toto je bezplatná aplikace. Je k dispozici v App Store zdarma.

Pracuje s programy:

  • Instagram;
  • Snapchat;
  • Tik tak;
  • Roblox;
  • WhatsApp;
  • iMessage;
  • a mnoho dalších.

Chcete-li nainstalovat aplikaci Fonts s krásnými a zajímavými písmy, musíte učinit tyto kroky:

  • přejděte do App Store a najděte program (abyste program našli, můžete použít frázi „fonts for iPhone“ nebo okamžitě zadat „Fonts“);
  • klikněte na tlačítko "Stáhnout" a potvrďte svůj záměr nainstalovat program;
  • otevřete nainstalovaný program pomocí ikony "otevřít";
  • povolte klávesnici Fonts, jak je uvedeno;
  • pro spuštění tohoto programu po restartu byste měli zařízení odemknout;
  • pak si můžete vybrat jazyk a používat písma, která se vám líbí.

Zde je k dispozici velké množství písem pro každý vkus, mezi nimiž jsou následující:

  1. emoji+;
  2. obrys;
  3. psací stroj;
  4. skripty;
  5. normální;
  6. drobný
  7. komik;
  8. sans;
  9. gotický
  10. smutný
  11. mraky;
  12. šťastný
  13. speciální.

Nejsou zde uvedeny všechny dostupné fonty. Každý si bude moci individuálně vybrat sady headsetů vhodné pro různé účely.

Zásady ochrany osobních údajů

Uživatelé aplikace se mohou spolehnout na soukromí a bezpečnost, protože společnost používá k ochraně informací zásady ochrany osobních údajů, podle kterých:

  • Program může shromažďovat neosobní údaje. Mohou to být informace shromážděné reklamními partnery třetích stran.
  • Fonts neshromažďuje osobní údaje prostřednictvím aplikace klávesnice. Tyto informace zahrnují: jméno, fyzickou adresu, e-mailovou adresu, údaje o zeměpisné poloze a rodná čísla.
  • Program může shromažďovat neosobní údaje. Údaje a mohou zahrnovat údaje o relacích a používání, registrační údaje a souhrnné informace.
  • Neosobní údaje mohou být použity pouze pro interní účely, například pro poskytování nových služeb, pro informování o nových produktech nebo službách, pro reklamní a marketingové účely. Neosobní údaje se neslučují s osobními údaji.
  • Žádné informace nejsou poskytovány třetím stranám pro účely přímého marketingu třetích stran bez kladného souhlasu s takovým zveřejněním.
  • Fonts neshromažďuje osobní údaje od osob mladších 13 let. Náhodně přijaté informace o dítěti mladším 13 let budou z evidence vymazány.

Pokud se změní zásady ochrany osobních údajů, budou podle potřeby poskytnuty další formy oznámení o změnách nebo aktualizacích. Vaše další používání služeb písem nebo jakýchkoli produktů písem po zveřejnění změn bude znamenat váš souhlas s těmito změnami.

Jak zobrazit nainstalovaná písma na iOS?

Po instalaci písma na iPhone naleznete seznam dalších nainstalovaných písem v nabídce „Nastavení“→„Základní“→„Písma“.

Můžete také zobrazit další informace o každém konkrétním písmu a analyzovat, jak bude vypadat. Chcete-li to provést, musíte v této nabídce vybrat určité písmo a jeho typ.

Kdo potřebuje dobré fonty a proč?

Proč potřebujete krásná další písma, pokud jsou na iPhone a iPad již docela pěkná a často je používají vývojáři programů třetích stran?

Vzhledem k možnosti instalace nových písem ne všichni uživatelé okamžitě pochopili a ocenili, k čemu je to potřeba. Existovaly dokonce předpoklady, že s jejich pomocí bude možné změnit fonty operačního systému na jakékoli jiné. Ale tento názor je mylný. Instalace nových zajímavých písem neslouží ke změně nebo vylepšení vzhledu operačních systémů na iPadu a iPhonu. Dodatečně nainstalovaná písma pomohou správně zobrazovat dokumenty v textových a grafických editorech a diverzifikovat zadávané informace. Jsou vyžadovány pro použití v různých aplikacích určených pro práci s obsahem, který používá text.

Mohou je používat například ti, kteří k vytváření fotografií a videí používají grafické nebo textové editory třetích stran. S jejich pomocí můžete přidat pěkný nápis, podepsat obrázek a také vytvořit jedinečnou ikonu pro YouTube.

Mobilní zařízení Apple se dnes používají jako kvalitní nástroje pro práci s texty, přípravu prezentací i pro tvorbu, sběr a zpracování fotografií a videí. V případech, kdy chybí standardní obrázek písmen a symbolů, které jsou v každém „apple  telefonu či tabletu, pomohou doplňkové fonty programu Fonts.

Mnoho uživatelů si navíc občas chce jen zpestřit své zprávy v messengerech nebo e-mailech podle nálady.

Jak změnit písmo na iPhone?

Nalezení nainstalovaných krásných písem je velmi snadné. Budou zobrazeny v nabídce písem různých programů spolu se standardními. Musíte kliknout na zástupce "Písma" v aplikaci a vybrat požadované ze seznamu. Například tak, že přejdete do standardní aplikace „Poznámky“ a napíšete potřebný text ve vybraných fontech. Je třeba zmínit, že po aktualizaci programu lze další fonty používat nejen v grafických editorech, ale i v libovolných standardních programech.

Proč některá písma nefungují?

Někdy se při výběru písma pro konkrétní text jeho pravopis nezmění. Nejčastěji se to týká textu psaného azbukou. K tomu dochází, protože některá písma nepodporují ukrajinský jazyk, ale spolupracují pouze s latinskou abecedou. To lze ověřit pokusem aplikovat font na anglický text.

Jak odstranit nepoužívaná písma na iPhone?

Nikdo nemá rád, když neustále naráží na další fonty, zvláště pokud se nepoužívají. To ztěžuje výběr typu písma nezbytného pro formátování textů. Chcete-li odstranit nepoužívaná písma:

  • přejděte na položku nabídky "Nastavení";
  • přejděte do sekce "Základní";
  • vyberte "Písma";
  • označte nepoužívaná písma zaškrtnutím;
  • vyberte ikonu Odstranit.

 

Uživatelské recenze programu Fonts

Uživatelé, kteří se již pokusili pracovat s touto aplikací, zanechávají pozitivní recenze a názory na tuto aplikaci. Mezi hlavní výhody patří:

  • Mnoho krásných písem;
  • Obrovský výběr skvělých emotikonů;
  • Po aktualizacích se zvýšil počet písem podporujících azbuku;
  • Kromě černobílých písem existují i ​​barevná;
  • Po aktualizacích přidán T9;
  • Žádná otravná reklama.

Obecně jsou uživatelé spokojeni s možností používat krásné fonty při práci s různými programy. Jediné, co je matoucí, je přítomnost placené funkcionality, za jejíž používání je třeba platit peníze. Samozřejmě není nutné to vůbec kupovat. V každém případě aplikace Fonts poskytuje poměrně mnoho možností, jak se vyjádřit a transformovat textové informace, jak chcete v každém konkrétním případě.

V souhrnu lze říci, že instalací dalších písem na iPhone se rozšiřují možnosti programů při práci s dokumenty a dalším obsahem. To bylo usnadněno skutečností, že moderní možnosti aktualizovaných verzí iOS využívají uživatelé k práci s texty, prezentacemi, grafikou, videi atd. Dříve se mnoho dokumentů načtených do Keynote, Pages nebo jiného podobného programu mohlo zobrazovat nesprávně, protože v systému chyběla požadovaná písma. V současné době je tato překážka snadno odstranitelná instalací programu Fonts.

avatar
vocabulary.authorblog
vocabulary.createblog
28.03.2023
vocabulary.updateblog
22.05.2023
Comments 0
Views 18
22 blog.minutes Clock

Vase hodnoceni: