Jak zapnout hlasové vyhledávání v telefonu?

Jak zapnout hlasové vyhledávání v telefonu? - icoola.cz - fotografie 1 

Jak zapnout hlasové vyhledávání v telefonu?

Moderní chytré telefony umožňují snadno vyhledávat informace na internetu pomocí hlasových příkazů. Jak aktivovat tuto funkci v mobilních zařízeních určitých výrobců? Poradíme vám.

Nastavení hlasového vyhledávání na smartphonu Android

Pokud chcete nastavit hlasové vyhledávání na telefonech Android, jako jsou Samsung, Xiaomi, LG, Huawei a Motorola, musíte najít aplikaci s názvem Google a spustit ji. V dalším kroku klepněte na Více -> Nastavení -> Hlasové vyhledávání v pravém dolním rohu. Pod OK Google klikněte na Voice Match a aktivujte jej pomocí posuvníku. Funkce vyhledávání bude nyní povolena.

Kdykoli budete chtít použít nástroj hlasového vyhledávání, stačí otevřít aplikaci Google a říct OK Google nebo Hello Google nebo klepnout na mikrofon. Jediné, co musíte udělat, je vyslovit nahlas frázi, kterou chcete najít.


Nastavení hlasového vyhledávání na zařízeních iPhone/iPad

Hlasové ovládání na zařízeních Apple probíhá prostřednictvím virtuální asistentky Siri (v ČR dostupná v angličtině). Pokud chcete aktivovat Siri, řekněte „Hey Siri“ a poté řekněte svou volbu otázek nebo dejte příkaz.



 

Doufáme, že vám naše tipy pomohly s nastavením a spuštěním hlasového vyhledávání na vašem smartphonu a že můžete svůj smartphone využívat naplno.


 

avatar
vocabulary.authorblog
vocabulary.createblog
03.03.2023
vocabulary.updateblog
03.03.2023
Comments 0
Views 119
3 blog.minutes Clock

Vase hodnoceni: