Jak vypnout zvuk fotoaparátu na iPhone?

Jak vypnout zvuk fotoaparátu na iPhone? - icoola.cz - fotografie 1

Jak vypnout zvuk fotoaparátu na iPhone?

Zvuk telefonu při natáčení může být hlasitý, obtěžující nebo jednoduše nevhodný. Přečtěte si, jak vypnout zvuky fotoaparátu na chytrých telefonech Android a iOS.

Jak ztlumit zvuk fotoaparátu na telefonech Samsung

U starších telefonů Samsung lze zvuk fotoaparátu vypnout v nastavení aplikace. Chcete-li to provést, otevřete fotoaparát, klikněte na ikonu „Možnosti“ a vyberte možnosti: „Zvuk fotoaparátu“ >> „Vypnuto“.

V nových smartphonech tohoto výrobce, jako jsou Galaxy S8, Galaxy S9 a Galaxy S10, na to musíte trochu jinak. Pokud chcete ztlumit zvuk fotoaparátu, musíte ztlumit všechny zvuky telefonu aktivací tichého režimu nebo režimu vibrací.

Jak vypnout zvuk fotoaparátu na telefonech Huawei

Na zařízeních Huawei najdete možnost vypnout zvuk fotoaparátu v nastavení aplikace. Pokud chcete při fotografování vypnout zvuk, otevřete aplikaci Fotoaparát a přejděte do Nastavení (klepněte na tři tečky, poté na symbol ozubeného kola, přejeďte po obrazovce doprava nebo doleva, v závislosti na modelu smartphonu). Teprve poté se vám zobrazí možnost: "Vypnout zvuk", tzn. Ztlumit.

Jak ztlumit zvuk fotoaparátu na telefonech LG

Ztlumení zvuku při fotografování je možné na telefonech LG pouze v případě, že jsou všechny zvuky v telefonu vypnuté. Neznamená to nic kromě toho, že musíte nejprve aktivovat tichý režim nebo režim vibrací.

Jak ztlumit fotoaparát na telefonech Motorola

Jediným způsobem, jak vypnout zvuk při fotografování na telefonu Motorola, je vypnout všechny zvuky (zvolit tichý režim nebo režim vibrací).

Jak vypnout zvuk fotoaparátu v telefonech Xiaomi

Ztlumení při fotografování na smartphony Xiaomi se může lišit v závislosti na konkrétním modelu telefonu nebo variantě systému. Na některých zařízeních najdete tuto možnost v aplikaci Nastavení (Fotoaparát >> Nastavení (ikona ozubeného kola) >> Ztlumit). Na ostatních telefonech je tato možnost skryta v obecném "Nastavení" ("Nastavení" >> "Možnosti aplikace" >> "Fotoaparát" >> "Zvuky fotoaparátu" >> "Zakázat").

Jak ztlumit zvuk fotoaparátu na iPhone

Chcete-li vypnout zvukový efekt při focení na Apple, ztlumte před focením telefon v levém horním rohu. Zvuk fotoaparátu je také ztlumen, když je telefon v režimu vibrací.

Zajímavý článek o tom, jak nastavit fotoaparát na iphone...

avatar
vocabulary.authorblog
vocabulary.createblog
05.03.2023
vocabulary.updateblog
05.03.2023
Comments 0
Views 138
6 blog.minutes Clock

Vase hodnoceni: