Jak vybrat nejlepší iPhone pro hraní her?

Jak vybrat nejlepší iPhone pro hraní her? - icoola.cz - fotografie 1 

Jak vybrat nejlepší iPhone pro hraní her?

Výkon iPhonu po léta konkuroval špičkovým telefonům Android. Pokud zkombinujete Apple iPhone s vynikajícím výkonem baterie a obrovským katalogem fantastických her (včetně některých exkluzivit Apple Arcade), může být zařízení Apple tou nejlepší platformou pro mobilní hraní.

Upřímně řečeno, každý iPhone vyrobený za posledních pár let nebude mít problém spustit i ty nejnáročnější mobilní hry. Ale pokud to s hraním na telefonu myslíte natolik vážně, že z něj uděláte prioritu při rozhodování o koupi, chcete to to nejlepší.

Pokud chcete hrát vysoce prémiové hry s lepší 3D grafikou a zvukem, na výkonu záleží. V tomto případě vám doporučujeme obrátit svou pozornost na nejnovější iPhony, konkrétně na řadu 13 těchto smartphonů.

Všechny iPhony 13 mají ultrarychlý čip A15, ale Pro a Pro Max mají verzi čipu s pátým jádrem GPU namísto 4 v běžném iPhonu 13 a iPhonu 13 mini. A pokud jste na hraní, potřebujete větší variantu Max.

Proč? Za prvé je to otázka výdrže baterie. Špičkové hraní si vybírá daň na výdrži baterie vašeho telefonu a iPhone 13 Pro Max má nejdelší výdrž baterie ze všech iPhonů, které jsme kdy testovali. Pokud hrajete hry založené na umístění (jako je Pokemon Go), chcete hrát, aniž byste museli nosit Power Bank.

Za druhé, na velikosti obrazovky záleží. Aplikace s malými tlačítky na obrazovce se snáze ovládají, když je obrazovka větší. Malý text v RPG a podobně se čte lépe.

A nezapomeňte na 5G. Hraní her připojených k internetu na cestách, mimo Wi-Fi, může být obtížné na 4G připojení, ale alespoň trochu lepší na 5G. 5G samozřejmě vybíjí baterii rychleji, takže je to další důvod, proč sáhnout po větším telefonu.

Pokud prostě nesnesete opravdu velké telefony nebo pokud je hraní her až druhořadým problémem, není s iPhone 13 Pro nebo dokonce s běžným iPhonem 13 nic špatného. Ale vážní herní nadšenci budou pravděpodobně utrácet peníze navíc za velkou Max variantu.

Pojďme si shrnout, jaké jsou nevýhody a výhody, které koupí iPhone 13 Pro Max získáte:

  • Klady: vysoký výkon, obrovský displej, nejdelší výdrž baterie;
  • Nevýhody: Opravdu velké, opravdu drahé.

V současné době je tento model dostupný pouze v nové verzi, vzhledem k obnovené řadě iPhone 13 se výskyt těchto telefonů v našem obchodě očekává začátkem jara 2023. Dnes si můžete pořídit repasovaný iPhone 12 Pro Max za velmi dostupnou cenu a zažít všechny výhody této vlajkové lodi při hraní těch nejlepších a nejvýkonnějších her.

 

avatar
vocabulary.authorblog
vocabulary.createblog
30.03.2023
vocabulary.updateblog
30.03.2023
Comments 0
Views 18
7 blog.minutes Clock

Vase hodnoceni: