Jak používat Payoneer?

Jak používat Payoneer? - icoola.cz - fotografie 1 

Jak používat Payoneer?

Payoneer posiluje globální obchod propojením podniků, profesionálů, zemí a měn se svou inovativní platformou pro přeshraniční platby. V dnešním digitálním světě bez hranic umožňuje Payoneer milionům podniků a podnikatelů oslovit nové publikum tím, že usnadňuje bezproblémové platby. S rychlou, jednoduchou, bezpečnou a dostupnou funkcí Payoneer mohou nyní podniky a profesionálové na rozvinutých i rozvíjejících se trzích platit a přijímat peníze globálně stejně snadno jako lokálně. Společnost umožňuje svým zákazníkům vstoupit na nové trhy přijímáním plateb bez otevírání bankovních účtů v prodejních regionech. Uživatelé Payoneer mají možnost vybírat prostředky na svůj účet v místní bance nebo elektronické peněžence a také prostřednictvím karty MasterCard, kterou lze použít v bankomatech nebo na prodejním místě.

Společnost Payoneer byla založena v roce 2005 s počátečním financováním ve výši 2 miliony dolarů od zakladatele a tehdejšího generálního ředitele Yuvala Tala a dalších soukromých investorů. Díky rizikovému kapitálu se tato společnost rozrostla a stala se ziskovou a dostala se mezi 100 nejrychleji rostoucích společností v oblasti finančních služeb. Zákazníky Payoneeru jsou tisíce předních společností, včetně Google, Airbnb, Elance-oDesk a Getty Images. Podle Payoneer slouží devíti z 20 nejhodnotnějších společností na světě. Nejnovější ocenění: hodnota 1 miliardy dolarů, podle PitchBook Bona fides, a čtyři miliony zákazníků, včetně Airbnb a Google, kteří se nacházejí ve 190 zemích. Payoneer je celosvětově registrovaný poskytovatel MasterCard (Member Service Provider), s výjimkou Ruska.

Generální ředitel Payoneer Scott Galit poznamenal, že myšlenkou společnosti je, že technologie mění způsob podnikání ve světě. Přístup a příležitosti pro talenty se rozšiřují a digitální technologie umožňují profesionálům v mnoha oborech pracovat odkudkoli na světě. Payoneer byl vytvořen s cílem nabídnout všem od velkých společností po nezávislé pracovníky přístup k sofistikovaným finančním službám, které splňují jejich obchodní potřeby. Pozice Payoneer je v zásadě taková, že technologie umožňuje více lidem na více místech zapojit se do obchodu. Nezáleží na tom, zda jste součástí devíti z 20 nejlepších společností na světě podle tržní kapitalizace, se kterými Payoneer spolupracuje, nebo zda jste individuální nezávislý pracovník pracující na nějakém vzdáleném rozvíjejícím se trhu. Musíte být schopni podnikat globálně a přijímat spolehlivé a efektivní platby po celém světě prostřednictvím digitálních kanálů. S ohledem na tuto pozici se společnosti Payoneer podařilo vybudovat globální finanční infrastrukturu, která je bezproblémová, se spolehlivým komunikačním systémem a patří do nové digitální ekonomické reality.

Jak se zaregistrovat do Payoneer?

Jaké údaje jsou nutné k registraci do platebního systému Payoneer?

  • Celé jméno
  • Doklad totožnosti
  • emailová adresa
  • Datum narození (stejné jako v občanském průkazu)
  • Úplná adresa bydliště (stejná je na průkazu totožnosti)
  • Telefonní číslo (používá se pro účely ověření)
  • Údaje o bankovním účtu (bankovní účet se stejným názvem občanského průkazu)

Chcete-li se zaregistrovat do Payoneer, musíte provést několik jednoduchých kroků.

  1. Přejděte na oficiální stránku a vyberte „Registrovat“.
  2. Vyberte si účet podle svých potřeb: „Na volné noze“, „Online prodejce“ nebo „Společnost“.
  3. Vyberte si účel, pro který se registrujete do platebního systému (například pro freelancera je to „Přijímat platby od mezinárodních klientů nebo nezávislých obchodních platforem a provádět platby kontraktorům“.
  4. Vyberte výši měsíčního příjmu, který plánujete dostávat, a znovu klikněte na „Registrovat“.
  5. Nyní začíná samotný proces registrace do systému s vyplněním osobních údajů. Vyberte si, zda se registrujete jako fyzická nebo právnická osoba. Zadejte také své křestní jméno, příjmení, e-mailovou adresu v latince a klikněte na „Pokračovat“.
  6. Zadejte svou adresu pomocí anglické abecedy. Poté - telefonní číslo, na které bude zaslán potvrzovací kód. Zadejte ověřovací kód do 30 sekund.
  7. Na další stránce musíte zadat některé bezpečnostní údaje. Nejprve si nastavte heslo pro svůj účet Payoneer. Dále zadejte údaje svého dokladu totožnosti (pas, řidičský průkaz nebo mezinárodní pas). Osobní údaje nejsou sdíleny s třetími stranami a slouží pouze k ověření a zabezpečení účtu.
  8. Dále je nutné upřesnit údaje stávající karty  - pro ověření identity. Zadejte typ svého bankovního účtu, měnu, název banky, název účtu a číslo bankovního účtu.
  9. Odsouhlaste podmínky použití a klikněte na Odeslat.
  10. Vaše žádost byla úspěšně odeslána a proces ověření byl zahájen. Po 3 pracovních dnech obdržíte e-mail s potvrzením ověření. Chcete-li to provést, přihlaste se do Payoneer pomocí své e-mailové adresy a hesla.
  11. Přejděte do Nastavení > Ověřovací centrum. Zde obdržíte oznámení o předložení příslušných dokumentů. To může zahrnovat pasovou fotografii, doklad o bydlišti, řidičský průkaz, účty za energie. Před odesláním fotografie dokladů se ujistěte, že doklady na fotografii jsou platné a nevypršela jejich platnost, obrázky jsou čisté a neoříznuté.
  12. Stahujte obrázky ve formátech JPG, PNG, GIF, TIFF a PDF. Také se ujistěte, že velikost dokumentu je menší než 3 MB.
  13. Nyní klikněte na tlačítko Odeslat. Na obrazovce se objeví zpráva, že dokument byl úspěšně stažen. Během několika pracovních dnů obdržíte e-mail s oznámením „Váš účet Payoneer byl úspěšně schválen“.

Jak vytvořit účet Payoneer bez bankovního účtu

  • Vytvořte si účet na Fiverr.
  • Přejděte do nabídky „Nastavení“ a na kartě „Prodej“ klikněte na „Výdělky“.
  • Na další obrazovce klikněte na Možnosti výstupu.
  • Ze tří možností výběru otevřete bankovní převod Payoneer.
  • Přejděte na stránku registrace Payoneer.
  • Dokončete proces registrace.

Pokud nemáte účet Fiverr, můžete použít kteroukoli z níže uvedených webových stránek a zaregistrovat se do Payoneer bez přidání údajů o svém bankovním účtu.

Seznam webových stránek, na kterých se dá platit přes Payoneer

  • Fiverr
  • Upwork
  • 99 Design
  • Na volné noze
  •   Amazonka
  • TeeSpring
  • Airbnb
  • Envato
  • Expert360

Jak získat kartu Payoneer?

Chcete-li získat fyzickou kartu Peyonir, musíte si ji objednat ve svém osobním účtu v systému. Platební systém Peyonir nabízí službu vydání bankovní karty s doručením . Když je zůstatek na vašem účtu 30 USD nebo více, objeví se na vašem osobním účtu tlačítko „Objednat kartu“. Dodání trvá 1-2 týdny. Po obdržení karty je nutné ji aktivovat na vašem osobním účtu. Po aktivaci bude zůstatek na kartě roven zůstatku na účtu.

Náklady na obsluhu bankovní karty jsou 29,95 USD ročně. S přihlédnutím k poplatkům se z něj výběr peněz příliš nevyplácí. Je levnější převést peníze z účtu Payoneer na účet v bance bez použití bankovní karty.

Nejčastěji se karta objednává, když uživatele nechtějí převádět měnu do banky, nebo když hodně cestují a plánují si z karty vybrat místní měnu.

Hlavní výhody této peněženky?

Jaké jsou hlavní výhody Payoneer? Existuje několik důvodů, proč je tento platební systém žádaný a oblíbený mezi uživateli po celém světě.

  1. Rychlá a pohodlná služba pro příjem plateb.
  2. Podporuje asi 200 zemí a více než 100 měn.
  3. Rychlá registrace a nepřetržitá zákaznická podpora.
  4. Existuje mobilní aplikace.
  5. Bezplatné mezinárodní platby mezi uživateli Payoneer.
  6. Malé provize za výběr prostředků a výběr hotovosti ve srovnání s jinými službami.
  7. Prostředky lze snadno vybrat na místní bankovní účet.

Jak získat peníze prostřednictvím Payoneer?

Upozorňujeme, že Payoneer je služba primárně pro firmy. Uživatelé tedy mají 2 možnosti, jak prostřednictvím Payoneer získat finanční prostředky za poskytované služby. První možnost se týká těch, kteří pracují s platformami jako Upwork, Airbnb, Fiverr, 99Designs, iStockPhoto, ClickBank atd.

  • Jakmile bude váš účet Payoneer schválen, přejděte na webovou stránku společnosti, od které chcete dostávat platby (Upwork, Fiverr, Lazada, Wish atd.).
  • Jako způsob platby vyberte Payoneer.
  • Začněte registrační proces, jako byste žádali o novou kartu (pokud existuje) nebo službu bankovního převodu.
  • Klikněte na možnost Již máte účet Payoneer?
  • Zadejte své uživatelské jméno a heslo Payoneer a postupujte podle pokynů na obrazovce. To je vše, jste připojeni!

Druhá možnost je pro ty, kteří spolupracují s klienty bez zprostředkovatelů. Pokud potřebujete dostat zaplaceno za dokončený projekt, vytvořte žádost o platbu přímo s Payoneer. Zadejte e-mailovou adresu klienta, požadovanou částku a popis poskytované služby nebo produktu. Zákazník obdrží e-mail s platebními údaji a několika spolehlivými a bezpečnými online platebními možnostmi, včetně kreditní/debetní karty (VISA, American Express nebo Mastercard), elektronického šeku nebo místního bankovního převodu.

Chcete-li vytvořit žádost o platbu, přejděte do svého osobního účtu, najděte sekci "Potvrzení" - "Požadavek na platbu". I když klient nebude mít Payoneer účet, bude moci platit z bankovní karty nebo účtu přímo na stránce.

Jak vybrat peníze z Payoneer?

Prostředky z účtu Payoneer můžete vybírat dvěma způsoby – pokud máte kartu Payoneer, můžete vybírat hotovost z bankomatu, nebo převádět prostředky z účtu na bankovní kartu.

Výběr hotovosti z bankomatu má ale své výhody – předem vidíte, jaké nominální hodnoty bankovek jsou v bankomatu k dispozici. Dolary je možné vybírat také na pobočkách bank předložením příslušných dokladů na pokladně kromě karty.

Při registraci zadáte svou bankovní kartu a ta se automaticky stane jednou z možností výběru. Peníze jsou připsány do jednoho pracovního dne. Nejoblíbenějšími bankami pro výběr prostředků ze systému Payoneer jsou Privatbank a Monobank. Chcete-li převést na účet PrivatBank, musíte jej přidat do panelu správy účtu Payoneer s uvedením IBAN. Pro výběr prostředků přejděte do sekce "Výběr" - "Na bankovní účet".

Svůj účet Monobank si můžete dobít z účtu Payoneer z mobilní aplikace Monobank. Chcete-li to provést, přejděte do sekce - "Dobití karty" a níže vyberte platební systém Payoneer. Poprvé se budete muset přihlásit a zadat údaje o svém účtu.

 

Peněženku Payoneer lze navíc používat na chytrém telefonu. Zjistěte, který iPhone je letos nejlepší koupit.

Je bezpečné používat Payoneer?

Payoneer je bezpečný, protože prostředky zákazníků jsou drženy ve finančních institucích s nízkým rizikem. Všechny platby probíhají na zabezpečené platformě kompatibilní s místními bankami. Payoneer navíc používá dvoufázové ověření, které zajistí, že se k vašemu účtu nedostane žádný útočník. Dvoufázové ověření přidává další krok k určitým akcím souvisejícím s účtem odesláním kódu do vašeho mobilního zařízení nebo prostřednictvím telefonního hovoru, na který je nutné odpovědět, než budete moci pokračovat v procházení účtu. Celkově vzato je Payoneer nejlepší online platební řešení, které vám pomůže vybrat vaše online vydělané peníze/hotovost přímo na váš místní bankovní účet. Svůj účet Payoneer můžete také použít k platbám za nákupy na stránkách online nakupování.

avatar
vocabulary.authorblog
vocabulary.createblog
28.03.2023
vocabulary.updateblog
22.05.2023
Comments 0
Views 39
31 blog.minutes Clock

Vase hodnoceni: