Jak ovládat předplatné a zkušební verze Apple?

Jak ovládat předplatné a zkušební verze Apple? - icoola.cz - fotografie 1 

Jak ovládat předplatné a zkušební verze Apple?

Předplatné iOS není pro uživatele přenosných zařízení, které vyrábí tým americké společnosti Apple, žádnou novinkou. Když se ale uživatel iPhonu a iPadu rozhodl pro seznam předplatných, musí se seznámit s informacemi, jak je spravovat, aby přinášely výhody.

Většina aplikací, pro které bylo vydáno placené předplatné, prošla podmíněnou bariérou, která je potvrzením důvěry v aplikaci. S největší pravděpodobností má majitel přenosného zařízení již za svými rameny nějaké uživatelské zkušenosti. Před zaplacením předplatného aplikace však mnoho lidí potřebuje zkušební období, aby se vyhnuli zklamání. Zkušební verze nejsou mezi uživateli o nic méně oblíbené než placené předplatné. Ale nahromaděním velkého počtu placených předplatných a zkušebních verzí vás možná překvapí částka, kterou budete muset nakonec za všechny tyto aplikace zaplatit. Proto ani ti uživatelé, kteří se s podobnými situacemi setkali, ani manažeři jablečné korporace nedoporučují nechat záležitost správy předplatného jít samotnou.

 


 

Navzdory skutečnosti, že Apple má intuitivně jednoduché rozhraní, je poměrně obtížné najít kompletní seznam předplatných, pokud jste se o tuto problematiku dříve nezajímali. I když je předplatné odstraněno, odstranění měsíční platby se nezruší, což může způsobit potíže majitelům iPhone a iPad, protože službu nevyužívají, a poplatek je stržen. Mimochodem, postup platby je automatizovaný, takže předplatné lze zaplatit bez zásahu majitele přenosného zařízení.

Jak odhlásit předplatné?

Pokud uživatel učinil vážné rozhodnutí a rozhodl se ukončit předplatné služby co nejdříve, měl by se řídit jednoduchým algoritmem akcí.

Nejprve musíte navštívit App Store, kde najdete požadovanou funkcionalitu. V pravém horním rohu můžete narazit na sekci Předplatné, kde naleznete aktuální informace o předplatných, které jsou pro uživatele stále aktuální a ze kterých bylo možné se v tu chvíli odhlásit. Díky sekci Předplatné můžete spravovat své předplatné. Stačí kliknout na Zrušit předplatné a zablokovat měsíční výběry z vašeho osobního účtu.

 

Zjistěte, jak zkontrolovat iPhone před nákupem – vše, co potřebujete vědět při prvním nákupu iPhonu!

Po zrušení předplatného by uživatel iPadu a iPhonu neměl spěchat se smazáním služby z přenosného zařízení, protože v sekci Předplatné najdete informace o délce používání programu před jeho úplným vypnutím. Všechna předplatná, ať už aktivní nebo ne, jsou propojena s osobním Apple ID uživatele.

I když je odhlášení z předplatného prostřednictvím Apple Store poměrně jednoduše, existují i ​​jiné způsoby, které jsou relevantní pro majitele přenosných zařízení, kteří dávají přednost provádění změn prostřednictvím funkce Nastavení. Ostatně v sekci Nastavení najdete i sekci Předplatné. Algoritmus akcí se neliší od toho, co je nabízeno v AppStore. Je užitečné znát tyto dvě metody, abyste mohli v případě potřeby použít jednu z nich k efektivní správě vašich předplatných. Mimochodem, návštěvou sekce Předplatné se můžete ujistit, že předplatné stále máte a nemusíte se starat o jeho registraci nebo prodloužení.

Mám si předplatit Apple One?

V roce 2020 americká korporace představila nový předplatitelský balíček známý jako Apple One, díky jeho spuštění je možné zjednodušit používání několika služeb současně, včetně Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade, cloudového úložiště iCloud .

Jak pohodlné je předplatné Apple One? Majitel přenosných zařízení od Apple platí za používání Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade, cloudového úložiště iCloud v jedné transakci. Opravdu to šetří čas a jak se ukázalo, i peníze, protože nabídka je dostupná za přijatelnější cenu, než kdybyste za využívání všech těchto služeb platili zvlášť.

Vezměte prosím na vědomí, že když si předplatíte Apple One, existuje osobní a rodinná nabídka. Rodinné předplatné bude samozřejmě o něco dražší, ale je určeno pro 6 osob. Pokud bude osobní předplatné stát 10 USD, rodinné předplatné bude stát 14 USD.

Jednou z výhod používání Apple One je, že je mnohem jednodušší mít přehled o všech programech díky komplexní nabídce od Applu. Koneckonců, mluvíme o jedné službě, která má několik programů najednou. A pokud spočítáte rozdíl ve finančních prostředcích, pokud jde o individuální předplatné pro každou ze služeb a Apple One, pak je významný. Na Apple One můžete ušetřit, protože tento balíček předplatného je dvakrát levnější než přihlášení ke každé službě zvlášť.

Pokud jde o minusy, bude jich mnohem méně, protože zde jde spíše o účelnost přihlášení k odběru všech těchto služeb, které majitel přenosných zařízení od společnosti Apple nemusí využívat kvůli nedostatku takových služeb. V tomto případě je racionálnější platit za každou službu zvlášť. Ne každý využívá služby Apple Arcade a Apple TV +, takže absence možnosti zaplatit  si Apple One sami je jasnou nevýhodou.

 

Pokud je u individuálního předplatného Apple One vše víceméně jasné, pak má rodinná nabídka svá úskalí. Ke cloudovému úložišti má totiž přístup 6 lidí, čili cloud už není individuální služba, ale hromadná. Pokud je k použití poskytnuto až 200 GB cloudového prostoru, pak až 33 GB na uživatele. Zda je výhodná nebo ne, je na uživateli, který s touto nabídkou souhlasí, a ne každému budou takové podmínky pro využívání cloudového prostředí pohodlné.

 

Jak se přihlásit k odběru Apple One? Přes sekci Předplatné, což je docela pohodlné, protože odtud můžete také vše spravovat, tedy provádět potřebné změny. Pokud si stále nejste jisti proveditelností použití takové možnosti, stále můžete nejprve vyzkoušet zkušební verzi, abyste se sami přesvědčili, jak pohodlné je pravidelné používání takové jedinečné nabídky od společnosti Apple. Poměrně málo uživatelů po zkušební verzi stále zůstávalo na individuálním předplatném Apple Music a iCloud.

 

avatar
vocabulary.authorblog
vocabulary.createblog
11.04.2023
vocabulary.updateblog
22.05.2023
Comments 0
Views 14
16 blog.minutes Clock

Vase hodnoceni: