Jak nastavit budík na iPhone?

Jak nastavit budík na iPhone? - icoola.cz - fotografie 1 

Jak nastavit budík na iPhone?

Budík je jednou z nejčastěji používaných a užitečných funkcí chytrých telefonů. V následujících řádcích vám prozradíme, jak nastavit budík na telefonech Samsung, Motorola, Huawei, LG, Xiaomi a Apple.

Jak nastavit budík na telefonu Samsung, Motorola, Huawei, LG a Xiaomi?

V chytrých telefonech běžících na bázi operačního systému Android najdeme v rámci stejného programu budík.

Pokud si chcete nastavit budík na svém telefonu Android (Samsung, Motorola, Huawei, LG, Xiaomi), otevřete nabídku aplikace a najděte aplikaci s názvem „Hodiny“. Po jeho otevření vyberte kartu Oznámení. V této sekci můžete nastavit několik zpráv v různých časech. Nová zpráva se přidá stisknutím znaménka „+“.

Pro každou zprávu si můžete vybrat jiný vyzváněcí tón, vibrace a opakovaní. Můžete si také vybrat dny, kdy má budík zvonit. Pomocí přepínače zapnete nebo vypnete budík.

Nastavení budíku na iPhonech

Pokud chcete na svém iPhonu nastavit budík, přejděte do nabídky, otevřete aplikaci Hodiny a vyberte kartu Budík. Poté stačí kliknout na ikonu plus a nastavit nový budík. Můžete si také vybrat zvuk budíku a možnou dobu odložení.


Můžete také nastavit budík pomocí Siri. Stačí nahlas říct např. „Hey Siri, wake me up tomorrow at 6:30“ („Hey Siri, vzbuď mě zítra v 6:30“) a čekat na potvrzení.

Je velmi snadné zapnout budík na vašem telefonu. Ani začátečníci by s tím neměli mít problémy. Doufáme, že naše krátká instruktáž rozptýlila vaše pochybnosti a díky ní budete vždy a všude včas!

Můžete se také naučit, jak nastavit iPhone pro děti.

 

avatar
vocabulary.authorblog
vocabulary.createblog
05.03.2023
vocabulary.updateblog
05.03.2023
Comments 0
Views 60
4 blog.minutes Clock

Vase hodnoceni: