Jak najít ztracené AirPods?

Jak najít ztracené AirPods? - icoola.cz - fotografie 1 

Jak najít ztracené AirPods?

Používání AirPods je velmi pohodlné. Nemají totiž dráty, takže se nezamotají a nezachytí se třeba o oblečení. Minimalistická sluchátka se bohužel mnohem snáze ztratí než klasická drátová – jsou méně nápadná. Z tohoto důvodu výrobce poskytl speciální vyhledávací mechanismus pro AirPods – pohodlnou mobilní aplikaci.

Jak najít ztracené AirPods?

Bezdrátové propojení AirPods s telefonem umožňuje nejen pohodlněji používat příslušenství, ale také přesně určit jejich polohu. Chcete-li najít ztracená sluchátka AirPods, musíte si nainstalovat speciální program s názvem „Najít“. Do svého iPhonu si ji můžete stáhnout z App Store a pokud máte smartphone s Androidem, má Google Play své protějšky, jako je Wunderfind. Programy zobrazí mapu, kde je určeno umístění sluchátek. Navíc umožňují bezdrátové přehrávání zvuku přes sluchátka, která lze také snadno najít podle zvuku.

Najděte své ztracené AirPods pomocí aplikace Find It

Pokud máte AirPods, je dobré se ujistit, že máte na svém iPhonu nebo iPadu nainstalovanou aplikaci Find My. Díky němu budete schopni detekovat sluchátka, která jsou nablízku. Program funguje, i když jsou sluchátka vybitá nebo v pouzdře. Zobrazuje také čas a místo posledního připojení AirPods k síti.

Chcete-li najít svá AirPods, otevřete na svém iPhonu nebo iPadu aplikaci Find it. V něm vyberte kartu "Zařízení", která zobrazuje různá zařízení Apple nakonfigurovaná pomocí programu. Najděte svá AirPods – měla by se zobrazit jejich poloha. Pokud najdete pouze jedno sluchátko, vložte je zpět do pouzdra a restartujte aplikaci Find it. Poté by se mělo objevit umístění druhého sluchátka. Nalezení vašich AirPods je mnohem snazší díky možnosti přehrávat na nich zvuk na dálku. Stačí v seznamu vyhledávání vybrat AirPods a použít možnost Přehrát zvuk. Sluchátka budou vydávat zvuk se zvyšující se hlasitostí po dobu dvou minut.

AirPods najdete také na iCloud.com. Musíte se přihlásit ke svému účtu Apple ID, vybrat možnost „Najít můj iPhone“ a rozbalit seznam všech zařízení v něm. Následující kroky jsou stejné jako při hledání náhlavní soupravy.

Najděte AirPods na Androidu pomocí Wunderfind

Někteří uživatelé AirPods mají telefony Android. V tomto případě není aplikace Find It dostupná, i když mohou využít možnost najít sluchátka přes iCloud.com. Alternativou je aplikace Wunderfind, která se ke sluchátkům připojuje přes Bluetooth. Proto je program kompatibilní s jakýmkoli zařízením, které používá stejný bezdrátový standard. Díky němu můžete hledat nejen AirPods, ale také Apple Watch nebo elektronické příslušenství jiných značek.

K nalezení AirPods potřebujete přístup k Wunderfind Pro. K bezplatnému užívání je k dispozici týden, po uplynutí této doby je užívání programu zpoplatněno. Stejně jako původní aplikace Najít i Wunderfind zobrazuje mapu s umístěním sluchátek. Čím blíže k nim jste, tím silnější je jejich signál. Aplikace také ukazuje, kdy byly AirPods naposledy aktivní.

avatar
vocabulary.authorblog
vocabulary.createblog
13.03.2023
vocabulary.updateblog
13.03.2023
Comments 0
Views 40
8 blog.minutes Clock

Vase hodnoceni: