Hra Threes: jak ji stáhnout do iPhone, děj hry, uživatelské recenze

09 серпня 2023

user

Hra Threes: jak ji stáhnout do iPhone, děj hry, uživatelské recenze - icoola.cz - fotografie 1

Threes je nezávislá logická hra vytvořená nezávislým týmem pro vývoj her, Sirvo, vedeným herním designérem Asherem Vollmerem. Trojky na iPhonu byly představeny už docela dávno, v zimě 2014. Uživatelé ocenili nový hlavolam, takže hra byla vydána pro další herní platformy: Windows, Android, pozadí Windows, Xbox One. Hračka je jedinečná svým druhem hry. Před hráčem se tedy objeví očíslovaná mřížka, úkolem je posouvat destičky s čísly tak, aby se stejná čísla sčítala a dvě destičky se spojily v jednu s větším číslem. Hra končí, až když už na mřížce nezůstanou žádné volné buňky a není možné spojit dvě.

 

Jak vznikla hra Threes na iPhone

Vývojáři byli schopni implementovat prototyp hry Threes během jediné noci. Ale kreativnímu týmu trvalo více než 6 měsíců, než vytvořil kompletní herní design a soundtrack. Nejprve se počítalo s přidáním písmen místo číslic, pak se plánovala zvířata a dokonce i sushi nebo šachy. V důsledku toho se tvůrci rozhodli zastavit výběr na jednoduchých číslech. Cílem je spojit dlaždice s čísly, která jsou násobky tří. Ve finální verzi byl umělecký styl hry omezen na spíše specifické velké dlaždice s velkými čísly.

Ohledně procesu tvorby samotné hry vývojáři přiznali, že museli strávit spoustu času a vyřešit mnoho obtíží. V průběhu se objevily i myšlenky, že to nemá cenu. Volvend je nyní podle svých slov rád, že se vše tak stalo a že získal zkušenosti s tvorbou hry u této herní společnosti. To ho naučilo velké vytrvalosti a trpělivosti, což mu umožnilo překonat všechny obtíže a vytvořit takovou hru.

Sami vývojáři hry se rozhodli hru původně vydat na iPhone, protože by s testováním na Androidu byly potíže. Po představení hry Trojka na ios ji tvůrci začali upravovat pro další platformy. Podle infografiky vývojářské společnosti Sirvo v ní v průměru ti, kteří si hračku nainstalovali na svůj gadget, strávili 20 minut, i když podle propočtů by tento ukazatel neměl přesáhnout 10 minut. Uvádí se také, že v Číně 93 % hráčů používalo nelicencované kopie hry.

 

Zápletky hry Threes na iPhone

Hra Threes je jednou z nejkonkrétnějších a nejoriginálnějších v App Store. Mezi množstvím her je velmi obtížné najít něco hodnotného a skutečně jedinečného. Herní vývojáři již zkombinovali nejrůznější žánry a zápletky, takže ostříleného hráče je téměř nemožné překvapit. A jak je hezké, když se mezi tisíci a miliony hraček stane něco opravdu vhodného. Logická hra s čísly nemá kromě čísel nic společného s matematikou. Nemusíte přemýšlet nebo řešit něco složitého, ale zároveň se budete muset pořádně zapotit, abyste získali co nejvíce bodů.

Pojďme se tedy podívat, co je Threes. Trojky připomínají starý známý Tetris. Jen místo klasických Tetris figurek jsou tu destičky s čísly v násobcích tří. Hráč dostane hrací pole se všemi čísly v násobcích tří. Na hřišti jsou i jedničky a dvojky. Hráč bude mít za úkol spojovat destičky s čísly tak, aby se zvětšovaly a osvobozovaly tak herní pole od žetonů navíc. To ale není vše, dlaždice jednoduše nepopojíte.

 

Ve hře nebudete moci jednoduše spojit dvě čísla klepnutím na ně. Pro provedení akce musí být splněno několik podmínek najednou.

Dvě čísla musí být stejná, to znamená, že můžete spojit dvě trojky, abyste dostali šest, ze dvou šestky - dvanáct, z dvanácti - dvacet čtyři a tak dále. Jedinou výjimkou je kombinace jedniček a dvojek pro získání trojky.

Specifika spolku. Pouhé dotýkání se obrazovky a spojování čísel nebude fungovat. Řízení probíhá pomocí gest: nahoru, dolů, doprava, doleva. Například pohyb nahoru přesune všechna čísla o buňku nahoru, pokud je tam prázdné místo. A tak můžete jednat, dokud není pohyb zablokován jiným číslem nebo není zcela zaplněno hrací pole. Zároveň, když se spojí čísla, vytvoří se nové.

Hra funguje zhruba na tomto principu. Při čtení popisu se vše může zdát docela obtížné. Ale není tomu tak, za pokus to stojí a do hraní se vtáhnete natolik, že se nebudete moci nechat vyvést z míry. Hra bude pokračovat, dokud hráč nebude mít příležitost provést nový tah, to znamená, že hrací pole bude zcela zaplněno a pohyb jakýmkoli směrem nebude možný. Poté budou sepsány výsledky. Za velká čísla se uděluje více bodů než za malá. To je celý smysl hry.

 

Nutno říci, že popis nepůsobí tak pestře jako hra samotná. Vyplatí se spustit hru a udělat pár pohybů, stejně jako zapnout zvuk, abyste si užili hudební doprovod. Záznamy lze sdílet na sociálních sítích a soutěžit s přáteli.

 

Další unikátní vlastností hry je, že je vhodná pro všechny věkové skupiny. Stejně dobře se hodí pro věk základní školy, aby pomohl dítěti zvládnout matematické operace. Pro školáky z

vyšších ročníků k trénování mozku a rozvoji logického myšlení. A samozřejmě pro dospělé, aby se vzdálili od každodenního života a pokusili se překonat rekord. Soutěžte s přáteli, abyste dokázali svou převahu, pokud jde o logické myšlení.

Jak stáhnout hru Threes na iPhone

Ke stažení hry Threes na „jablkové“ zařízení stačí přejít do App Store. Zadejte název hry a vyberte ji ze seznamu návrhů. Hra se stáhne a nainstaluje automaticky, vše, co musíte udělat, je spustit a začít si hru užívat. Cena hry je pouze 66 rublů. Zajímá vás, jestli hra stojí za ty peníze? Pokud máte rádi logické hry, pak si nenechte ujít příležitost užít si tuto originální hračku. Specifika hratelnosti rozhodně zaujmou, stejně jako vynikající realizace nápadu.

Hackování hry Threes na ios

Před stažením a instalací hacknuté verze hry Threes na iPhone vložte originál a začněte hrát. Možná se vám bude líbit překonávat rekordy a sbírat zdroje sami. Pokud ne a chcete víc, stáhněte si hacknutou verzi. Před tím nezapomeňte odstranit oficiální verzi, jinak nebude nic fungovat.

Šikovné ruce specialistů vám umožní podívat se na obvyklou hru novým způsobem. Hackovaná verze bude mít neomezené množství coinů, které můžete použít k dosažení nových rekordů. Hacknutí hry Threes vám umožní ponořit se do úplně jiné hádanky se stejným principem hry. Specialisté hru opravili, což umožnilo zpestřit hru a zrychlit načítání.

 

Uživatelské recenze

Hra Threes získala vysokou chválu od herních kritiků. Průměrné hodnocení hračky na oblíbené stránce sbírky her dosáhlo 92 bodů ze 100. Hráči hru nazývají neuvěřitelně okouzlující a návykovou. Jednoduchost, minimální velikost dělá z Threes jedinečnou hru. Podle Applu je to perfektní mobilní hra. V roce 2014 byla hra uznána jako nejlepší.

Ihned po vydání hry chtěli další vývojáři nabídnout své verze, jednou z nich je i známá „2048“. O této hře už asi slyšel každý. Je ironií, že „2048“ se stal mnohem populárnějším než jeho předchůdce „Threes“.

avatar
vocabulary.authorblog Michaela Bartonova
vocabulary.createblog
09.08.2023
vocabulary.updateblog
09.08.2023
Comments 0
Views 39
21 blog.minutes Clock

Vase hodnoceni: