Grid Autosport na iOS: funkce hry a jak ji stáhnout

Grid Autosport na iOS: funkce hry a jak ji stáhnout - icoola.cz - fptografi 1

 

V roce 2014 vyšel nový automobilový simulátor pro počítače, ale vývojáři nezůstali jen u toho a o tři roky později vydali verzi Grid Autosport pro iOS. Uživatele si podmanil herními mechanismy a příběhovými možnostmi. V průběhu let bylo vydáno mnoho počítačových her. Jakou hodnotu má řada Need for speed (NFS), která má již více než tucet verzí. Při snaze integrovat takový obsah do chytrých telefonů často nastávají problémy, protože musíte zbystřit ovládání pro senzory, přizpůsobit rozvrh. Tvůrci ze studia Feral Interactive to zvládli tím nejlepším možným způsobem.

 

Děj hry Grid Autosport na iPhone

Grid Autosport nabízí uživateli proměnu ve skutečného závodníka. Soutěže budou probíhat na skutečných závodních tratích, to znamená, že se bavíme o plnohodnotném závodním simulátoru, nikoliv pouličních závodech. Kariérní režim nabízí hráči začít svou cestu od jednoduchého, neznámého automobilového nadšence a nakonec se stát legendou. K tomu budete muset ujít dlouhou cestu. Chcete-li se připojit k novým týmům, budete muset splnit požadavky: vyhrávat závody, vyhrávat nejlepší místa v turnajích. Mistrovství se koná v pěti disciplínách: formule, touring, tuning, survival racing a street racing. Hráč si musí vyvinout svůj vlastní styl jízdy.

 

Jak postupujete po kariérním žebříčku, před hráčem se otevírají nová auta, která si můžete koupit za peníze vydělané v turnajích. Prezentována je také široká škála prvků pro tuning karoserie, obnova náhradních dílů, lakování. Díky tomu můžete nejen zlepšit výkon, ovladatelnost a rychlost vozu, ale také mu dodat okouzlující vzhled. Konečným cílem je vyhrát všechny šampionáty a stát se králem.

 

Pro ty, kteří nechtějí trávit spoustu času v kariéře, existují další herní režimy:

  • klasické rychlostní závody;
  • režim ničení nepřátel, kde budete muset narazit do jiných aut a přežít;
  • driftovací režim, ve kterém řidiči prokážou dovednost vysokorychlostního driftování;
  • závod o kontrolní body - podaří se jim dosáhnout ve stanoveném čase;
  • vytrvalostní soutěž analogicky s legendárními 24 hodinami Le Mans.

Herní vlastnosti Grid Autosport

Hráč bude mít k dispozici více než sto licencovaných vozů od nejznámějších světových výrobců. Obsahuje americké muscle cars, německé kvalitní vozy, japonské hbité bestie a mnoho dalšího. Bude je možné vyzkoušet na stovkách tratí.

Pokud jde o funkce správy a hratelnosti, ty jsou pro hru na mobilní platformě poměrně významné. Řízení nezpůsobí potíže a fyzika vozu je navržena tak, že ji doslova cítíte. Auto se na trati chová realisticky, takže každý pohyb musí být na milimetr kalibrován. Do hry je integrován i systém poškození, takže si nemyslete, že kolize s překážkami a jinými auty budou pro váš vůz bezbolestné. Měli byste být opatrnější, protože za opravy budete muset utrácet těžce vydělanou herní měnu.

 

Grafika nabízí vynikající detaily nejen samotného vozu a závodní trati, ale také okolí. Ve hře můžete vidět fanoušky, kteří jsou na krajích trati a podporují závodníky, přírodu. I když je nepravděpodobné, že tomu budete věnovat velkou pozornost, protože dění na trati je tak hypnotizující, že z toho nechcete spustit oči. Další potěšení ze hry poskytuje kvalitní soundtrack a promyšlený design úrovní. Je snadné pochopit a najít to, co potřebujete, ve funkční nabídce.

 

S dobrým připojením k internetu můžete hrát v režimu pro více hráčů bez zpoždění a zamrzání. Zde bude nutné absolvovat testy nikoli počítačových protivníků pod kontrolou umělé inteligence, ale skutečných uživatelů sítě. Na trati budete moci zjistit, kdo je zručnější a zručnější.

Vlastnosti hry Grid Autosport

Grid Autosport na iOS je závanem čerstvého vzduchu pro fanoušky klasických závodů, unavených převládajícím trhem pouličních závodních herních režimů. Má následující výhody:

  • soutěže probíhají na reálně existujících autodromech, které byly odborně reprodukovány (Red Bull Ring, Mont-Treblanc a další);
  • můžete usednout za volant slavných sportovních vozů, z nichž každý má své vlastní vlastnosti a ovládací prvky;
  • pravidla soutěže odpovídají pravidlům existujícím ve skutečných cestovních šampionátech;
  • pět disciplín není propletených, což umožňuje hráči soustředit se na plnění těch, které má nejraději;
  • nejpodrobnější nastavení parametrů: vyvážení brzd, rychlost řazení, dráha odpružení a další ukazatele, které skutečně ovlivňují pohyb vozu;
  • možnost usednout za volant poměrně přesně okopírovaných vozů Formule 1;
  • realistický model poškození (při velké ztrátě může motor skutečně vzplanout a explodovat);
  • nastavení mezi šesti úrovněmi obtížnosti, mezi kterými lze kdykoli přepínat;
  • tuning vozu do nejmenších detailů;
  • každá disciplína je svým způsobem dobrá.
  • Důraz ve hře Grid Autosport je kladen na závodění

Hra Grid Autosport tedy klade jasný důraz na závodní složku. Nejsou zde žádné dějové větve na osobnosti hlavního hrdiny, jeho vztahu ke spoluhráčům. Vše se točí kolem závodů, což umožnilo co nejrealističtěji zprostředkovat jejich atmosféru. Vývojáři navíc zohlednili specifika mobilních zařízení a vyrobili hračku s přizpůsobeným ovládáním. Na vysokorychlostní trať „Formule 1“ tedy bude možné jet na ulici, v MHD nebo v parku a odkudkoli na světě. Samozřejmě pokud máte kvalitní internet.

Jak stáhnout Grid Autosport

Grid Autosport si můžete bez zvláštních problémů stáhnout v oficiálním App Store. Pravda, hra nepatří do kategorie zdarma a budete za ni muset zaplatit zhruba 340 hřiven. To není moc na aplikaci, která vám umožní co nejvíce se ponořit do světa automobilových závodů. V režimu kariéry získá průměrný uživatel 33 vzrušujících hodin hlavní kampaně. A když k tomu přidáte další mise, tak všech 60 hodin. Ve skutečnosti je zde co dělat. Fanoušci mohou strávit spoustu času studiem a nastavováním všech parametrů.

Pokud chcete ušetřit peníze, můžete na internetu najít několik hacknutých verzí hry Grid Autosport, které vám umožní užít si řadu aut, závodních tratí a vylepšení zcela zdarma. Rychleji si stahujte hru, která sice vyšla pro platformu iOS již v roce 2017, ale o čtyři roky později neztratila na aktuálnosti a drží se na špici závodních simulátorů pro mobilní telefony. Toho bylo možné dosáhnout díky píli vývojářů, kteří se svým duchovním dítětem zacházeli s plnou odpovědností.

Grid Autosport hack pro iPhone

 

Ne každý člověk hoří touhou dát za hru kulatou sumu. Je dobře, že je spousta řemeslníků, kteří na internetu publikují bezplatné verze aplikace. Grid Autosport hack pro iPhone vám umožní nepřeplácet za kvalitní obsah. Kromě toho je možné nainstalovat různé mody, které poskytují následující výhody:

  • neomezené množství herní měny pro nákupy;
  • od samého začátku jsou všechna auta přítomná ve hře plně odemčená;
  • možnost řídit prémiová závodní auta, která vám dá šanci vyrazit už od prvních metrů a porazit všechny protivníky.
  • Možnost využít cheaty a usnadnit si život je samozřejmě velmi lákavá. Tato snadnost však může skrývat ztrátu zájmu o hru. Mnohem zajímavější je však vyvíjet se bez cizí pomoci a propracovat se až od samého dna. Představte si vzrušení, které zažijete, když si koupíte luxusní sportovní vůz získaný svými vlastními dovednostmi a vítězstvími v turnajích. Jsou to neuvěřitelné emoce, které se nedají s ničím srovnat a je nepravděpodobné, že by je měl odmítnout. Tak sedněte za volant, nebo raději vezměte svůj smartphone a jeďte!

Co máme jako výsledek hry Grid Autosport na iOS

Hra Grid Autosport je odhalena jako vysoce kvalitní simulátor, který dobře zprostředkovává atmosféru skutečných závodů. Fanoušci skutečného motorsportu ocení snahu vývojářů. Dokázali bez jakýchkoliv příkras předat esenci závodění, kde se každý soupeř snaží vyhrát, ať se děje cokoliv. Pro výhru budete muset vynaložit velké úsilí a vše nemusí vyjít napoprvé. Ale jak budete poznávat herní svět, přijde mistrovství a vítězství na sebe nenechají dlouho čekat.

 

Grid Autosport není stvořen pro ty, kteří honí příběh. V tomto výklenku se vedení vývoje z řady Need for speed pevně usadilo. Všechno ostatní je tady: závratná rychlost, burácející motory, které se zahřívají a opotřebovávají pneumatiky na asfaltu, silné motory, nehody a poruchy. Z tohoto důvodu se vyplatí stáhnout si Grid Autosport na iPhone. Neodkládejte tedy tuto záležitost a vydejte se do vzrušujícího světa co nejdříve. Jen mějte na paměti, že je tak návykový, že se v něm můžete utopit několik hodin, takže vás do reality mohou vrátit jen přátelé poblíž. Je skvělé, když je hra tak propracovaná a realistická.

 

Pokud hledáte vychytávky pro děti, které potřebuje každý, pak jsme pro vás připravili zajímavý článek

avatar
vocabulary.authorblog
vocabulary.createblog
07.06.2023
vocabulary.updateblog
07.06.2023
Comments 0
Views 8
25 blog.minutes Clock

Vase hodnoceni: