Co dělat, když telefon neupozorňuje na nové SMS?

Co dělat, když telefon neupozorňuje na nové SMS? - icoola.cz - fotografie 1 

Co dělat, když telefon neupozorňuje na nové SMS?

Přišly vám nějaké nové zprávy, ale váš smartphone vám to nijak nesignalizoval? Důvodem může být nesprávná konfigurace oznámení v telefonu, ale důvodů může být mnohem více. Shrnuli jsme několik účinných způsobů, jak tento problém vyřešit v závislosti na různých důvodech, které je mohou způsobit.

Ujistěte se, že váš telefon není ztlumený

Nejjednodušším důvodem, proč vás telefon nebude upozorňovat na nové příchozí textové zprávy, může být ztlumený zvuk. Chcete-li změnit zvuk na smartphonu, použijte buď tlačítko pro zvýšení hlasitosti, které se obvykle nachází na boku zařízení, nebo změňte nastavení zvuku. Pokud chcete, aby váš smartphone zazněl jako zvuk příchozí textové zprávy, posuňte ovladač hlasitosti vyzvánění doprava. Doporučujeme se také ujistit, že jste nezvolili tichý režim nebo režim Nerušit.

Zkontrolujte nastavení zpráv

Obdrželi jste nějaké nové zprávy, ale nemáte o nich ponětí, protože váš smartphone není správně nakonfigurován. Chcete-li to změnit, přejděte do nastavení aplikace a ze seznamu vyberte aplikaci Zprávy. V něm musíte vybrat možnost „Povolit upozornění“.

Chcete-li nastavit zvuk pro tento typ upozornění, přejděte na svém smartphonu do „Nastavení zvuku a vibrací“. Zde si můžete vybrat z mnoha přednastavených vyzváněcích tónů nebo vlastní zvuk z předem uložených v telefonu.

Další důvody, pro které SMS zprávy nefungují

 Obvykle to bývá  způsobeno používáním různých motivů z webu, proto doporučujeme používat pouze motivy schválené výrobcem. Chcete-li změnit motiv na svém smartphonu, přejděte na domovskou obrazovku, klepněte na „Možnosti tapety“ a vyberte kartu „Motivy“.

V nastavení upozornění si můžete aktivovat upozornění na zamykací obrazovce a na panelu upozornění. I když neobdržíte upozornění SMS, protože právě používáte jinou aplikaci, budete si je moci přečíst po zavření aplikace.

avatar
vocabulary.authorblog
vocabulary.createblog
07.03.2023
vocabulary.updateblog
07.03.2023
Comments 0
Views 24
5 blog.minutes Clock

Vase hodnoceni: