Calculator# je program, který skryje vaše fotografie

 

Calculator# - program, který skryje vaše fotografie - icoola.cz - fotografie 1

Сalculator# hide photos videos je program, který bude schopen zajistit integritu vašich fotografií, videí a dalších osobních informací uložených ve vašem telefonu. Hlavním úkolem tohoto programu je ochrana důvěrných dat stažených do smartphonu a také snadný přístup k tajným souborům vlastníka zařízení.

 

Program Calculator# – proč jej potřebujete

 

Pro začátek je nutné porozumět vlastnostem programu Calculator#, proč je potřeba a porozumět tomu, čím je jedinečný a žádaný. Jak víme, jednou z ochranných funkcí lidského těla je schopnost zapomenout na negativní i pozitivní momenty. A občas si chcete připomenout významné události, jako je narození a růst miminka, jmeniny rodinných příslušníků a přátel, setkání se spolužáky, výlety, romantické večery. Proto se snažíme více takových vzpomínek zachytit na fotografiích.

Majitelé chytrých telefonů si dnes chtějí být jisti svým soukromím. A to se netýká pouze souborů fotografií a videí, ale také dokumentů, ke kterým byste měli mít přístup pouze vy. S rozvojem technologií, zdokonalováním gadgetů a softwaru pro ně se majitelé zařízení stále více vystavují nebezpečí ztráty osobních údajů. Calculator# byl vyvinut speciálně proto, aby se zabránilo takovým nepříjemným situacím - program, který skryje vaše fotografie a videa před zvědavýma očima a podvodnými akcemi. Má několik fází ochrany důvěrných dat:

  • první úroveň je maskovaná ikona běžné kalkulačky, kterou lze použít k zamýšlenému účelu a skrýt vaše fotografie a videa před zvědavýma očima ostatních uživatelů a hackerů;
  • druhá úroveň – dostupnost kódovaného přístupu ke kalkulačce pro zahájení práce s programem.

Popsaný program se také nazývá tajné fotoalbum, protože je spolehlivým místem pro ukládání fotografií, obrázků, video souborů, ke kterým je přístup možný pouze pomocí hesla a složitého bezpečnostního systému. Tento tajný "trezor" s důvěrnými údaji bude přístupný pouze majiteli a skrytý před zvědavýma očima, ať už to budou velmi zvědaví příbuzní, přátelé nebo nepřátelé. Aplikace, která vypadá jako kalkulačka, pravděpodobně nikoho nezaujme.

Přestože vzhled Kalkulačky skrývá fotografie videí je působivý svou jednoduchostí, vidíme pouze špičku ledovce. Za takovou nenápadnou zkratkou se skrývá celý víceúrovňový systém ochrany vašich důvěrných dat. Právě to přitahuje pozornost stovek tisíc uživatelů k programu. S ním můžete jednoduše skrýt osobní fotografie a videa, tak říkajíc „uzamknout“. K tomu potřebujete:

 

  • přijít s heslem pro přihlášení;
  • najít fotoalba a videa v galerii;
  • přesunout skryté obrázky a videa do výše uvedených alb, poté budou k dispozici pouze pro prohlížení vlastníkovi;
  • pořizovat fotografie a videa přímo v aplikaci, což je možné s přítomností vestavěné kamery;
  • ukončete a ukončete program. Nyní nejsou vaše soubory přístupné nikomu jinému než vám.

Pokud nemáte co skrývat před rodinou a přáteli, ale jste rodičem nezletilého dítěte, nebude zbytečné nenápadně zkontrolovat, zda na chytrém telefonu vašeho syna nebo dcery takový program není. Za tímto účelem byste měli vědět, že takových aplikací je poměrně hodně. Oblíbené jsou KeepSafe, Calculator Vault, Private Photo Video Vault a další. Abyste si byli jisti, zda je v telefonu dítěte nainstalován takový tajný program, musíte vstoupit do obchodu dítěte a zadat vyhledávací dotaz "Kalkulačka", Сcalculator# skrýt fotografie videa, "Tajné". Pokud se zobrazí výzva k otevření aplikace, znamená to, že je již v zařízení nainstalována. Když se ale snažíte miminko ochránit, nepřehánějte to s kontrolou, jinak hrozí ztráta důvěry dítěte, kterou je velmi těžké obnovit.

Jedinečné funkce kalkulačky # skrýt fotografie videa

Kalkulačka skrývá fotografie a videa je vybavena mnoha funkcemi, které zvyšují její jedinečnost na trhu softwaru pro telefony. Jsou atraktivní pro uživatele a pomáhají jim učinit konečnou volbu instalace programu. Vlastnosti zadaného programu.

1. Pořizujte fotografie na cestách a stahujte je bezpečně ze své galerie a chraňte své tajné obrázky heslem.

2. Ochrana galerie, která uživateli umožňuje prohlížet obrázky v neviditelném rozhraní.

3. Ukládání důvěrných nahrávek zvukových souborů z vnitřní paměti telefonu nebo stažených přes webový prohlížeč.

4. Vestavěná zabezpečená kamera, fotografie a videa, ze kterých se okamžitě ukládají do osobní utajované galerie a nezanechávají na zařízení žádné stopy vaší přítomnosti.

5. Možnost zanechat poznámky, kde budou uloženy vaše seznamy úkolů, bez obav, že si je někdo bude moci přečíst nebo je zpřístupnit veřejnosti.

6. Vysoká úroveň ochrany heslem a účtem. Tato funkce vám umožňuje udržovat přihlašovací jména a hesla k internetovému bankovnictví, kartovým účtům, účtům, sociálním sítím a webům, kde jste registrováni, nepřístupná pro útočníky.

7. Existence možnosti obnovit zapomenuté nebo ztracené heslo prostřednictvím e-mailového odkazu dává šanci znovu získat přístup k vašim souborům.

8. Vytvoření funkce zálohování. Pomáhá rozšířit možnosti práce s programem. Pokud je telefon odcizen nebo ztracen, můžete data obnovit.

9. Volba ochranných bezpečnostních funkcí, jako je nastavení PIN kódu, odemykání otiskem prstu, heslem nebo vzorovým klíčem.

10. Rychlé přepnutí na jinou aplikaci. Tato funkce chrání uživatele před těmi, kteří rádi špehují cizí telefony. Stačí zatřepat zařízením a tajná data se uzavřou.

11. Stealth režim zabraňuje pokusům o přístup k vašim citlivým datům prostřednictvím pseudoselhání a neexistujících chybových vyskakovacích oken.

12. Existence funkce, která umožňuje vlastníkovi vytvářet falešná přihlašovací jména a hesla, která odvádějí pozornost od skutečných utajovaných souborů.

13. Vestavěný prohlížeč vám umožňuje stahovat stránky a videa bez zanechání stop v historii prohlížení.

14. Schopnost používat základní nebo pokročilé funkce.

Výhody a nevýhody Calculator# skrýt fotografie videa

Jako každý program má Kalkulačka # skrýt fotografie videa své výhody a nevýhody. Uživatelé, kteří si jej již nainstalovali do svého smartphonu, berou na vědomí následující výhody:

• ikona, která nepřitahuje pozornost;

• kalkulačku, kterou lze použít pro různé výpočty;

• možnost připojení ke stávajícím účtům nainstalovaným na Disku Google nebo Dropboxu;

• jednoduché odtajnění fotografií a videí pro zveřejnění v jiných programech nebo sociálních sítích;

• jasné a jednoduché rozhraní;

• existence samostatného prohlížeče, který nezanechává stopy, jako při použití konvenčních vyhledávačů;

• používání programu jako deníku;

• výběr různých stupňů ochrany;

• použití složitého hesla – až 14 znaků;

• existuje automatická funkce selfie v případě neúspěšného pokusu o přihlášení, která vám umožní zjistit, kdo přesně se pokusil získat přístup k vašim utajovaným údajům;

• dostupnost zabezpečeného seznamu kontaktů, které lze spravovat odděleně od vašeho telefonního seznamu;

• program je zdarma a umožňuje přístup ke všem základním funkcím bez omezení.

Ne všechny pozitivní vlastnosti programu se uživatelům líbily. Pokud vás Kalkulačka# zaujala, jejím stažením do telefonu se můžete dozvědět více o stávajících výhodách a vyvodit vlastní závěry.

Nevýhody aplikace se nazývají:

• přítomnost rušivé reklamy, která se objevuje při práci s fotografickými materiály;

• nutnost ručně kopírovat soubory do aplikace, aby byly skryty;

• za odstranění reklam budete muset zaplatit skutečné peníze;

• stávající selhání při stahování videa.

Jak bezpečně stáhnout kalkulačku#

Jakmile víte, kde si můžete Calculator# bezpečně stáhnout, není těžké ji dostat do vašeho zařízení. Koneckonců, tváří v tvář volbě instalace aplikací do smartphonu jsme v první řadě zmatení, abychom nepoškodili naše zařízení. Proto je třeba dávat pozor na zdroje, ze kterých se informace stahují.

Pokud vlastníte iPhone, můžete si bezpečně stáhnout Calculator# Hide Photos Videos z náhledu App Store na apps.apple.com.

U chytrých telefonů s operačním systémem Android se uvedený program stáhne z GooglePlay na adrese play.google.com. Jeho velikost nezabere na vašem zařízení mnoho místa a počet lidí, kteří si program nainstalovali, již dávno přesáhl hranici 1 milionu lidí.

V důsledku toho můžeme dojít k závěru, že Calculator# je jednou z nejutajovanějších aplikací pro ochranu vašich důvěrných dat. Jedná se o bezplatný, bezpečný, na první pohled neviditelný program, který skrývá mnoho pozitivních aspektů. Každý, kdo cítí potřebu chránit osobní údaje, jako jsou fotografie, obrázky, videa, dokumenty, hesla, přihlašovací údaje, by si měl nainstalovat tuto aplikaci. V mnoha případech pomůže vyhnout se nepříjemným situacím nebo vážným problémům omezením přístupu k osobním údajům vlastníka.

Líbil se vám článek? Možná vás bude zajímat, jak se Pinterest stal mezi uživateli nejoblíbenějším zdrojem inspirace.

 

avatar
vocabulary.authorblog
vocabulary.createblog
27.10.2022
vocabulary.updateblog
29.10.2022
Comments 0
Views 5
24 blog.minutes Clock

Vase hodnoceni: