Budou iPhone 7 a 7 Plus relevantní v roce 2023?

Budou iPhone 7 a 7 Plus relevantní v roce 2023? - icoola.cz - fotografie 1 

Budou iPhone 7 a 7 Plus relevantní v roce 2023?

Dnes je svět smartphonu plný technologických inovací. Řada iPhone 13, vydaná v roce 2021, překonala všechny prodejní rekordy. Ale co se stane se smartphony, které byly vyvinuty dříve, neztrácejí v průběhu let svůj význam? Dnes si povíme o relevanci iPhonu 7 a 7 Plus v roce 2023 a zjistíme, zda se vyplatí kupovat tento model...



 

Kdy byl vydán iPhone 7?

Budete překvapeni, když zjistíte, v jakém roce byl vydán iPhone 7 - protože byl vydán v roce 2016 a pokrok v gadgetech pro iPhone během této doby je opravdu působivý. Datum vydání iPhonu 7 se stalo známým mnohem dříve, kvůli četným únikům informací způsobeným zvýšenou pozorností k produktu.

Relevance iPhone 7 v roce 2023?

Smartphone vydaný v roce 2016 samozřejmě nemůže konkurovat technologickým inovacím na trhu, nicméně pokud jde o technologii Apple, jeho gadgety mají nejdelší životnost. Jakýkoli iPhone je schopen fungovat déle než 10 let, ale podle oficiálních údajů společnosti Apple je životnost gadgetu pouze 5 let. Toto je datum uvedené na krabici nových gadgetů při nákupu, ale tato čísla jsou ve skutečnosti mnohem větší. Obvykle po 5 letech nepřetržitého provozu zařízení začnou selhávat tlačítka, která uživatel používá nejčastěji (tlačítko napájení, tlačítka hlasitosti), ale vše ostatní funguje perfektně. Pokud tyto komponenty vyměníte a provedete diagnostiku, čištění a provedete několik zátěžových testů, můžete si s jistotou nárokovat dalších 5 let nepřetržitého provozu zařízení. Jsou iPhone 7 a 7 Plus relevantní v roce 2023? Nepochybně bude renovovaný iPhone 7 relevantní v roce 2023 a bude aktualizován minimálně dalších 4-6 let….

Specifikace iPhone 7 a 7 Plus v roce 2023

iPhone 7 a 7 Plus jsou postaveny na operačním systému iOS 10, aktuálně podporují nejnovější aktualizaci iOS 15.0. Zařízení jsou poháněna procesorem Apple A10 Fusion a podporují všechny nejnovější aplikace a programy. Když si v roce 2023 vyberete iPhone 7, získáte skvělý smartphone s následujícími funkcemi:

  • Procesor – Apple A10 Fusion;
  • RAM – 2 GB (3 GB v 7 Plus);
  • Variace vestavěné paměti – 32, 128, 256;
  • Barevná škála – Jet Black, Black, Gold, Rose Gold, Red, Silver;
  • Hlavní fotoaparát – 12 MP (dva objektivy a portrétní režim – 7 Plus);
  • Přední kamera - 7 MP;
  • Baterie – 1960 mA (2900 mA v 7 Plus)
  • Skener otisků prstů – Touch ID;
  • Stupeň krytí – IP67;
  • Hmotnost – 138 g (189 g – 7 Plus);
  • Cena iPhonu 7 je 2650 Kč, 7 Plus je 3750 Kč

IPhone 7 bude relevantní v roce 2023, protože je to jeden z nejlepších smartphonů v poměru cena/kvalita. Také z hlediska popularity  zaujímá tento smartphone jedno z nejvyšších míst v celé řadě iPhone a je v našem obchodě velmi žádaný.


Jak rychlý je iPhone 7 v roce 2023?

Nemůžete pochybovat o tom, že iPhone 7 v roce 2023 je nejlepší smartphone pro surfování po internetu. Rychlost otevírání jakýchkoli her, stránek, programů lze srovnat s tak výkonnými vlajkovými loděmi, jako jsou iPhone X, XR, XS. Ve zpracování úkolů vlastně rozdíl neuvidíte – sedmý iPhone bude fungovat správně, rychle a spolehlivě a do roku 2026 určitě vydrží.

2 GB RAM je více než dostačující pro zvládnutí těch nejzávažnějších úkolů. A stojí za to připomenout, že nejlepší specifikací, která odlišuje zařízení Apple od konkurentů, je operační systém. Bez ohledu na to, jak moc zaplníte vestavěnou paměť, nebude to dost. Několik tisíc fotografií a videí, stovky her a programů - v každém případě to neovlivní rychlost.

A co design iPhonu 7 a 7 Plus: bude zařízení v roce 2023 vypadat stylově?

Každý iPhone má bezesporu stylový design a i v roce 2023 bude iPhone 7 a 7 Plus vypadat jako dokonalý doplněk vašeho stylu. Samozřejmě pokud se nechystáte smartphone schovávat do pouzdra, protože právě do vývoje vzhledu zařízení Apple investuje téměř největší částky.

 

Měli byste si koupit iPhone 7 a 7 Plus v roce 2023?

Koupě iPhone 7 v roce 2023 je bezesporu dobré rozhodnutí, protože získáte nejen skvělý smartphone podporující jakékoliv aktualizace, ale také pochopíte, jak kvalitní jsou “jablečné” smartphony. Nejprve doporučujeme vybrat tento smartphone následujícím kategoriím kupujících:

 

  • Je to ideální volba pro děti a teenagery;
  • Pro lidi, kteří chtějí poprvé zažít plnou výhodu chytrých telefonů Apple;
  • Pro starší lidi je  ideální zařízení pro komunikaci.
  • Výběrem tohoto modelu se v roce 2023 rozhodnete správně a pochopíte, jak kvalitní vychytávky společnost ICOOLA.cz nabízí.

Který smartphone nahradí iPhone 7 v roce 2023?

Pokud již vlastníte nádherný iPhone 7 v roce 2023 a chcete si koupit aktualizovanou verzi smartphonu Apple, doporučujeme vám věnovat pozornost

iPhone X, řada XR XS.

Řada iPhone s předponou X je revolucí ve světě technologií, protože se jedná o první smartphony, které implementovaly pokročilé technologie, jako je Face ID, OLED displej a True Tone. Právě tyto technologické čipy vás mohou ještě více přesvědčit o tom, že jablečné smartphony jsou ideální.

A nezapomeňte, pokud se rozhodnete pro nákup smartphonu u nás, pamatujte, že vám poskytneme rok záruky zdarma a pouze originální repasované smartphony té nejlepší kvality.

avatar
vocabulary.authorblog
vocabulary.createblog
28.02.2023
vocabulary.updateblog
28.02.2023
Comments 0
Views 30
16 blog.minutes Clock

Vase hodnoceni: