Apple po jarní prezentaci 2021 představil zářivou kolekci příslušenství

Apple po jarní prezentaci 2021 představil zářivou kolekci příslušenství -icoola.cz - fotografie 1

Jak víte, 20. dubna proběhla prezentace Apple gadgetů. Hlavním znakem této akce nebyly ani samotné novinky, ale jejich barevnost. Společnost ukázala nový fialový iPhone 12 a také poprvé barevné iMacy, které jsou prezentovány najednou v 7 variantách. A hned po představení se objevila i nová kolekce doplňků.

Světlé novinky Apple 2021 byly doplněny o příslušenství, včetně nových krytů, magnetického krytu-peněženky. O aktualizaci kolekce doplňků se vědělo pár dní před prezentací. Jeden z uživatelů sociální sítě Twitter se podělil o informaci, co od nové kolekce očekávat.

 

Letos se jablečná společnost rozhodla uživatele překvapit jasem a dnes jsou již známé všechny barvy nového příslušenství, které si může každý uživatel ke svým gadgetům pořídit.

 

Nové kryty na iPhone

Hlavní novinkou je silikonový obal pro iPhone 12, který je dostupný ve 12 barvách. Mezi nimi jsou světlá meruňka, "Capri", "ametyst" a pistácie.

Pro ty funkčnější - iPhone 12 Pro a Pro Max se ale objevilo pouzdro z pravé kůže v tmavě fialové barvě. Součástí nové kolekce je také pouzdro pro bezdrátové nabíjení MagSafe.

 

Příslušenství pro Apple Watch

Od dubna Apple přidal do svého katalogu mnohem více řemínků pro chytré hodinky. Nyní si uživatel může vybrat popruhy ze 13 barev. Přibyly nové barvy jako: světlá meruňková, fialová modrá, pistáciová. Barva je dost podobná světlým krytům iPhonu 12, které byly také aktualizovány po jarní prezentaci.

Za zvážení stojí, že se aktualizace dotkla i sportovních řemínků. V katalozích se objevily takové barvy jako meruňka, "Capri", "bouřková zelená". Mají stejnou cenu jako běžné řemínky Apple Watch.

K dispozici jsou také nové možnosti pro náramky vyrobené z nylonu. Uživatel si bude moci vybrat mezi barvami: černo-modrá, červená, jasně žlutá, olivová, světle šedá.

Dnes si uživatel může pořídit i děrovaný řemínek v nových barvách včetně šedozelené, černého kovu, jemně zelené.

 

Pokud se uživatel chystá aktualizovat svůj náramek, stojí za to věnovat pozornost kožené verzi, která je již v prodeji v barvě "Bílý kov". Podobné příslušenství bude mnohem dražší. Není tak jasný jako předchozí náramky, ale je ideální pro uživatele, kteří milují business styl.

Nová kolekce obsahuje také tkané náramky, prezentované v nových barvách slunečné oranžové a pistáciové.

Uživatelé, kteří hledají drahé příslušenství, by měli věnovat pozornost produktům Hermès. Existují rafinovanější vysoce kvalitní doplňky vytvořené z různých materiálů.

Příslušenství pro nový produkt Apple AirTag

Jak víte, jarní novinku AirTag nebude možné používat bez specializovaného krytu. Dnes mnoho výrobců začalo aktivně vyrábět klíčenky a další příslušenství pro AirTag. Příslušenství z nové kolekce můžete zakoupit také na oficiálních stránkách společnosti Apple.

Značková klíčenka od Applu je přitom mezi ostatními nejdostupnější variantou. Některé doplňky budou mnohem dražší než samotný AirTag.

Společnost "Yablucna" představila silikonový přívěsek na klíče, který je dostupný ve 4 barvách.

 

K dispozici je kožená verze v hnědé a červené barvě, která bude stát trochu víc. V katalogu na oficiálních stránkách najdete také malou přídavnou klíčenku k AirTag, která je prezentována ve třech variantách, a to červené, žlutohnědé a Baltic blue.

Nové barvy doplňků Airteg představila také společnost Hermès. Liší se propracovaností a pro uživatele budou stát více. První možností je klíčenka na klíče, která je prezentována ve třech barvách. Druhým je hnědá visačka na zavazadla. Třetí je elegantní přívěsek na tašku.

Některé gadgety již můžete vidět na oficiálních stránkách Applu. A další se objeví blíže ke konci května.

Jasná jarní kolekce od Apple v roce 2021

Jak víte, 20. dubna proběhla další prezentace Applu, která zaujala svým jasem. A hlavním rysem byl převedený počítač iMac 2021 Apple. Dostal nejen supervýkonný procesor M1, ale také překvapil kupující zcela novým vzhledem. Poprvé v krátké době byly počítače Apple představeny v jasných barvách.

 

Dnes je nový produkt kupujícímu k dispozici v 7 barvách. Potěšila mě i nová barva iPhonu 12. Našel opravdu jarní odstín – fialový. Na Ukrajině je nyní možné koupit iMac 2021 a novou barvu smartphonu.

 

Ale nová kolekce krytů pro iPhone pomůže dát jas dříve zakoupenému smartphonu.

avatar
vocabulary.authorblog
vocabulary.createblog
30.06.2023
vocabulary.updateblog
30.06.2023
Comments 0
Views 7
12 blog.minutes Clock

Vase hodnoceni: