Apple možná vydá druhou generaci AirTag

Apple možná vydá druhou generaci AirTag- icoola.cz - fofografie 1 

Apple možná vydá druhou generaci AirTag

Jak Kuo sdílel v příspěvku na Twitteru, odhadované tržby AirTag dosáhly přibližně 20 milionů v roce 2021 a 35 milionů v roce 2023. Prodej AirTag od jeho vydání neustále rostl.

 

„Očekává se, že AirTag prodá přibližně 20 milionů kusů v roce 2021 a 35 milionů kusů v roce 2023. Pokud budou prodeje AirTag nadále růst, věřím, že Apple vydá druhou generaci,“ řekl Kuo. Zatímco AirTag měl uživatelům pomoci sledovat klíče, sluchátka, batohy, zavazadla atd., existuje také několik příběhů lidí, kteří tento produkt používali ke sledování lidí.

Každý sledovač vysílá signál Bluetooth, který mu umožňuje připojit se k dalším blízkým zařízením v síti Apple Find My. Informace o poloze z každého trackeru se odesílají do iCloudu, takže je můžete najít pomocí aplikace Najít na Macu, iPhonu a iPadu.

 

Od vydání AirTag před rokem provedl Apple několik vylepšení s aktualizací firmwaru, která řeší některé problémy. AirTag nyní pípá rychleji, pokud je daleko od původního majitele, nebo dokonce osobu upozorní, že jí AirTag nepatří. Apple dokonce vydal aplikaci pro Android, aby rozšířil možnosti uživatelů gadgetů.

avatar
vocabulary.authorblog
vocabulary.createblog
13.03.2023
vocabulary.updateblog
13.03.2023
Comments 0
Views 6
3 blog.minutes Clock

Vase hodnoceni: