Aplikace, které pomáhají vyčistit reproduktor na iPhonu

25 липня 2023

user

Aplikace, které pomáhají vyčistit reproduktor na iPhonu - icoola.cz - fotografie 1

Pokud na svém iPhonu zaznamenáte nějaké problémy se zvukem, možná budete muset vyčistit reproduktor. Nabízí se ale otázka, jak to udělat správně? Existují programy na čištění reproduktoru iPhone a jaké metody vám doma pomohou vyčistit „nejbolestivější“ místo vašeho digitálního oblíbence. Pojďme na to přijít!

O tom, jaké programy existují pro odstranění prachu a vody z reproduktoru, budeme hovořit o něco později a nyní vám povíme o populární metodě, která vám skutečně pomůže překonat nekvalitní zvuky nebo špatnou slyšitelnost partnera! Měli byste být velmi opatrní, protože můžete gadget snadno poškodit nebo ještě více znečistit.

Jak vyčistit reproduktor iPhone od prachu?

K tomu budete potřebovat dvě věci: zubní kartáček a trochu lihu. Chcete-li vyčistit mikrofon iPhone, otočte jej dnem vzhůru, aby z něj vypadl všechen prach. Dále si vezměte zubní kartáček a začněte čistit jemnými pohyby od vás, jak je znázorněno na fotografii níže. Dokonalé čištění samozřejmě zvládnou jen profesionální inženýři, ale určitě po takovém zákroku začnete spolubesedníka velmi dobře slyšet!

 

Dalším krokem je nanesení roztoku na bázi alkoholu na měkkou tkáň nebo špunt do uší a reproduktor důkladně otřít!

Voila, mise splněna. Počkejte několik minut, než reproduktor uschne a během konverzace otestujte, zlepšil se zvuk? Obecně lze celý tento postup rozdělit do 6 bodů:

  1. Speciální kartáč musí být čistý a nesmí být mokrý.
  2. Aniž byste tlačili na kartáč, několikrát lehce otřete síťku horního reproduktoru. A musíte to udělat velmi opatrně!
  3. Hlavní věcí je nepoškodit celou mřížku.
  4. Zbývající nečistoty odstraňte měkkým hadříkem. Můžete to trochu namočit v roztoku alkoholu. Docela dost!
  5. Chcete-li zkontrolovat výsledek, zavolejte nebo zapněte hudbu.

Jak vyčistit mikrofon iPhone?

Nyní s ohledem na čištění spodního reproduktoru je s ním vše mnohem obtížnější. Protože struktura mřížky je umístěna tak, že je obtížné se k ní dostat. Při čištění spodního reproduktoru iPhonu musíte být velmi pozorní a opatrní.

Jak vyčistit spodní reproduktor iPhone?

Chcete-li vyčistit mikrofon iPhone, měli byste vzít malý špendlík/jehlu a za dobrého osvětlení opatrně odstranit nečistoty z mikrofonu!

 

Buďte velmi opatrní, protože pokud si poškodíte mikrofon, budete muset kontaktovat ICOOLA kvůli opravě iPhone 

Nefunguje reproduktor nebo mikrofon iPhone? No, je čas tyto díly vyměnit

Pokud mikrofon a reproduktor přestaly vůbec fungovat, musíte je změnit. Ostatně, kromě nečistot ve vašem reproduktoru nebo mikrofonu se tam může dostat i vlhkost. Pokud čištění vůbec nepomohlo a neozývá se žádný zvuk, zkuste aktualizovat software, restartovat smartphone a vypnout režim „Úspora energie“ - to může pomoci pouze v případě, že není slyšet žádný zvuk! Pokud není výsledek - kontaktujte servisní středisko, již přesně víme, jaký je důvod!

Je lepší pravidelně čistit reproduktory, abyste si užili práci gadgetu a nepřivedli ho k vážnějším problémům. Dodržujte jednoduchá pravidla čistoty svého smartphonu a vydrží mnohem déle. Mimochodem, na fotografii níže můžete vidět, jak je telefon uživatele špinavý! (Je to prostě hrozné)

Několik životních hacků pro zvýšení hlasitosti reproduktoru iPhone

Otočte iPhone. Koneckonců, reproduktory jsou umístěny ve spodní části gadgetu. Díky takové změně polohy telefonu může být zvuk hlasitější a kvalitnější. Hlavní je, že iPhone stojí tak, aby nespadl.

Držte smartphone tak, aby vaše ruce nezakrývaly reproduktor.

Pokud chcete poslouchat hudbu hlasitěji, můžete si dát telefon do misky (to je samozřejmě vtip).

Existuje jeden způsob, jak vytvořit "sloupec" vlastníma rukama. Potřebujete návlek na toaletní papír nebo roli papírových ručníků, pár plastových kelímků a nůžky. Udělejte slot v pouzdru dostatečně velký, aby se do něj vešel iPhone. A pak po stranách každé sklenice udělejte otvor a nasaďte je na rukáv. A takový life hack opravdu funguje!

Majitelé iPhonů si myslí, že nepotřebují programy na čištění paměti nebo odstranění nepotřebných programů, ale to je omyl.

Programy pro čištění reproduktoru iPhone

Pro čištění reproduktoru existují následující aplikace. Zda fungují a zda opravdu vytlačují vodu z iPhonu, jsme v praxi nezkoušeli, ale pojďme si tyto programy a jejich vlastnosti stručně vyjmenovat:

  1. Sonic - program generuje ultrazvuk od 0 Hz do 25 Hz, čímž čistí reproduktor zařízení od vlhkosti a prachu;
  2. Water Eject - generuje silnější ultrazvukové vlny až do 150 Hz, čímž vytlačí vodu z reproduktoru Apple iPhone;
  3. Sonic Pitch Sound Generator je nejlepší program, který dokáže vytvořit ultrazvuk o síle až 25000 Hz, který dokáže vyčistit reproduktor. Mimochodem, vývojáři tvrdí, že takový ultrazvuk vyděsí i psy. Přímo v samotné aplikaci je dokonce tlačítko, které komáry odpuzuje. Velmi výkonný program, který na frekvenci 13 500 GHz vážně omezuje sluch.

Všechny tyto bezplatné programy na čištění reproduktorů pro iPhone jsou k dispozici ke stažení v App Store!

avatar
vocabulary.authorblog Michaela Bartonova
vocabulary.createblog
25.07.2023
vocabulary.updateblog
25.07.2023
Comments 0
Views 305
14 blog.minutes Clock

Vase hodnoceni: