10 nejpodivnějších doplňků k telefonu

10 nejpodivnějších doplňků k telefonu - icoola.cz - fotografie 1 

V dnešním světě je těžké najít člověka, který by neměl telefon. Mají to i malé děti. Podnikatelé mají několik zařízení: pro řešení pracovních problémů a pro osobní hovory. Kromě toho je funkčnost moderních gadgetů schopna uspokojit jakékoli požadavky uživatelů. A s těmi, se kterými si smartphony z různých důvodů neporadí, se úspěšně vyrovnává příslušenství pro ně.

 

1. "Swiss Army Knife" - pouzdro pro Apple iPhone

Americká společnost Tasklab vyvinula unikátní pouzdro pro iPhone s názvem TaskOne, což je kompaktní pouzdro s mnoha užitečnými nástroji. Navenek toto příslušenství připomíná švýcarský armádní nůž, protože je v něm kompaktně umístěno 22 funkčních nástrojů. Sada obsahuje:

  • šroubováky různých typů (ploché a křížové);
  • kleště;
  • sada šestihranných klíčů;
  • nože několika typů;
  • otvírák na pivní lahve;
  • nástroj na odizolování drátů;
  • pila na dřevo;
  • ruleta.

 

Všechny nástroje jsou vyrobeny z nerezové oceli a jsou vhodné pro drobné práce. Zároveň je hmotnost příslušenství o něco více než 100 g.

Vnitřek pouzdra má polykarbonátový povlak, aby nedošlo k poškození povrchu smartphonu. Vývojáři tvrdí, že toto příslušenství nijak neruší připojení nabíječky nebo sluchátek. A také neblokuje ani nevytváří překážky pro mobilní komunikaci, GPS a Wi-Fi sítě.

Tento obal je vhodný pro modely iPhone 5 a iPhone 4/4S.

"Švýcarský nůž" bude skvělým dárkem pro člověka, který má rád turistiku nebo je jen zvyklý mít vše potřebné po ruce.

2. Polaroid pro iPhone

Majitelé iPhonu 6 měli možnost potěšit se jedinečným doplňkem, který vám umožní okamžitě tisknout fotografie jako vintage fotoaparát Polaroid. Objevilo se to díky případu Prynt.

Prynt vyrábí tisk na speciální papír pomocí zahřívání a chemických činidel. Proces trvá asi 50 sekund. V tuto chvíli pojme mini-Polaroid pouze jeden list papíru, ale vývojáři plánují jejich počet zvýšit na 30.

Přenos dat ze smartphonu do tiskového příslušenství se provádí pomocí kanálu Bluetooth, ale v budoucnu se plánuje opuštění bezdrátových technologií, aby se šetřila energie baterie.

Prynt má software pro rozšířenou realitu (AR). Umožňuje zaznamenat vše, co se děje kolem vás během natáčení. Informace jsou automaticky odesílány do cloudu. A pokud později namíříte fotoaparát na hotový záběr a stisknete tlačítko „PLAY“, vše se automaticky přehraje.

3. Chytré pouzdro s přídavnou obrazovkou E-Ink

InkCase je unikátní příslušenství pro chytrý telefon s displejem na bázi elektronického inkoustu. Má vestavěnou baterii a také paměť. Komunikace s iPhonem probíhá pomocí bezdrátové technologie Bluetooth.

Funkce InkCase i7 jsou prostě úžasné:

  • pohodlné čtení knih s obrazovkou E-Ink;
  • schopnost přenášet fotografie, e-knihy a další informace z telefonu do příslušenství;
  • možnost nastavit jakýkoli obrázek na obrazovce jako tapetu;
  • funkce odloženého čtení (Read It Later);
  • zobrazení hodin, kalendáře, počasí, seznamu úkolů a dalších informací.

Zařízení má ochranu proti pádu, podle vojenské normy. Zajišťuje ho technologie BubblePro, která tlumí jakékoli mechanické působení.

Další funkce příslušenství InkCase i7:

  • úspora nabití baterie;
  • antireflexní vrstva;
  • malá tloušťka a hmotnost obrazovky;
  • vysoké rozlišení obrazovky;
  • ochrana proti stříkající vodě;
  • podpora souborů různých formátů;
  • ovládání pomocí tří dotykových tlačítek a jednoho mechanického tlačítka;
  • možnost instalace SD karty s kapacitou až 256 MB.

Zařízení lze navíc používat nezávisle na chytrém telefonu.

4. Teploměr

Elektronický teploměr je kompatibilní s iPhonem. Princip jeho činnosti je stejný jako u běžného zařízení. Jediný rozdíl je v tom, že příslušenství smartphonu zobrazuje informace na svém displeji. K tomu je potřeba připojit teploměr k iPhonu a stisknout příslušné tlačítko. Poté budou data zaznamenána do speciálního deníku. Budou v něm uchovávány statistiky všech měření. Můžete si také dělat poznámky ke sledování průběhu onemocnění.

 

5. Alkohol tester

DrinkMate je speciálně navržené příslušenství pro iPhone, se kterým si rychle a pohodlně změříte obsah alkoholu v krvi. Princip účinku je stejný jako u běžného alkoholtesteru. Rozdíl je v tom, že je docela jednoduché foukat do tuby, nemusí být pevně zakryta rty. Poté se příslušné informace zobrazí na obrazovce smartphonu.

Připojení se provádí přes port Lightning. Jeho prostřednictvím dostává zařízení náboj za svou práci, nemá samostatný napájecí článek.

Program pro iPhone zaznamenává nejen množství alkoholu v krvi, ale i dobu testu. A také geolokaci uživatele v tuto chvíli. Je zde možnost sdílet výsledky na sociálních sítích.

Existuje několik typů alkoholtesterů pro iPhone. Existují dokonce i takové, které mají doplňkovou funkci v podobě FM rádia.

6. Zařízení pro hledání duchů

Toto neobvyklé příslušenství se připojuje k iPhonu přes sluchátkový konektor a vypadá jako anténa. Je schopen detekovat výkyvy elektromagnetického záření, přenášet informace na displej smartphonu ve speciální aplikaci. Zaznamenává se poloha a tvar vlny přijímané ze zdroje zářiče.

Zařízení nemá žádný vědecký základ a je jen zábavou. Není schopen najít duchy, ale dokáže zachytit všechny výkyvy elektromagnetického pole, které má mnoho skutečných objektů.

7. Rukavice s náhlavní soupravou

V chladném období je toto příslušenství obzvláště výhodné, protože vám umožňuje telefonovat pouhým přiložením palce k uchu se sluchátkem zabudovaným do prstu rukavice a malíčkem s vestavěným mikrofonem k ústům .

 

Rukavice jsou kožené i pletené. Spojení se smartphonem probíhá pomocí technologie Bluetooth. Příslušenství umožňuje bezproblémové používání dotykové obrazovky. Má vestavěnou lithium-iontovou baterii, která se nabije asi za dvě hodiny a může pracovat v pohotovostním režimu až šedesát hodin a v aktivním režimu až tři a půl hodiny.

8. Nabíječka ve formě pupeční šňůry

Vzhled takového zařízení je docela neobvyklý a dokonce děsivý. Smartphone pro dobíjení je částečně ponořen v prodloužené části ohebné hadice, navenek velmi podobné pupeční šňůře, která spojuje miminko s tělem matky v jejím lůně. Druhý konec je zapojen do zásuvky. Během nabíjení zařízení mírně pulzuje, což přidává na uvěřitelnosti procesu plnění energií.

9. Infračervená kamera pro smartphone

Příslušenství Flip One má v sobě zabudované dvě kamery: jednu běžnou a druhou infračervenou. Termovizní kamera umožňuje rozpoznat tepelné záření předmětů, lidí nebo zvířat. Lze jej používat v úplné tmě, zatímco běžný fotoaparát nemůže fungovat. Navíc takový fotoaparát umí nahrávat video.

10. Zařízení pro líbání

Kissinger (spojení dvou slov „kiss“ a „messenger“) je zařízení, které umožňuje vyměňovat si polibky na dálku. Pro práci musí každý uživatel připojit toto příslušenství vybavené dotykovým panelem ke svému smartphonu a spustit mobilní aplikaci.

 

Líbácí plocha je umístěna ve spodní části zařízení a je vybavena sadou senzorů, které jsou citlivé na vynaložené úsilí. Kissinger dokáže s vysokou přesností zachytit i ty nejmenší pohyby rtů, zaznamenat jejich anatomické rysy a řadu dalších pro polibek důležitých nuancí. Osoba, které byl polibek určen, musí přiložit rty ke stejnému dotykovému panelu a cítit polibek své milované osoby.

avatar
vocabulary.authorblog
vocabulary.createblog
19.06.2023
vocabulary.updateblog
19.06.2023
Comments 0
Views 8
20 blog.minutes Clock

Vase hodnoceni: