10 nejlepších aplikací na Apple Watch

10 nejlepších aplikací na Apple Watch - icoola.cz - fotografie 1 

10 nejlepších aplikací na Apple Watch

Pokud jste se konečně stali šťastným majitelem apple hodinek, nebo o koupi takového zařízení teprve uvažujete, pak se vám určitě bude hodit přečíst si článek o 10 nejlepších aplikacích pro Apple Watch.



Strava

Strava kombinuje fitness s prvky sociálních sítí. Aplikace zobrazuje všechny potřebné a důležité informace, jako je ujetá vzdálenost nebo tepová frekvence při běhu nebo jízdě na kole.

Za jedinečnost této aplikace lze považovat to, že váš feed ve Stravě je zaplněn sportovními výsledky dalších reálných lidí, díky čemuž se můžete vzájemně motivovat a snažit se překonávat cizí rekordy.

Google maps

Aplikace Mapy Google zůstává jednou z nejlepších ve své kategorii. V roce 2017 vyhledávací gigant nečekaně přestal pracovat na Apple hodinkách. Google se však po třech letech rozhodl vrátit k zařízením svého přímého konkurenta a od roku 2020 bude opět moci poskytovat  navigaci na zápěstí majitelů Apple Watch.



iTranslate

Pokud kategorii navigačních aplikací okupuje Google, pak je překladač od Applu nejvhodnější pro majitele řady Watch. Program podporuje řadu jazyků a díky možnosti používat jej prostřednictvím Apple Watch je maximálně pohodlný. Aplikace umožňuje diktovat text a program jej přeloží do požadovaného jazyka. iTranslate má také offline režim, který vám umožní používat program i bez internetu.

IFTTT

IFTTT je aplikace, která propojuje a automatizuje všechny možné online služby. Tento program vám umožňuje přiřadit virtuální tlačítka, která pak budou po stisknutí provádět různé úkoly. Pomocí něj můžete například zhasnout chytrou žárovku nebo kliknutím na tlačítko zjistit cenu bitcoinu.

Používání online služeb často vyžaduje finanční prostředky, které musíte každý měsíc platit aby jste služby mohli dále využívat. Zde se dozvíte, jak vrátit peníze za předplatné a iOS aplikace.


Pillow Automatic Sleep Tracker

Aplikace pro sledování spánku je na Apple Watch poměrně dost, ale jedním z nejlepších zástupců v této kategorii je samotný Pillow.

Pillow  sleduje a plně analyzuje váš spánek. Aplikace spolupracuje s Apple Health a získává plný přístup k informacím souvisejícím s vaším spánkem. Pokud chcete, tento program vám dokonce umožňuje nahrávat všechny zvuky, které ve spánku vydáváte, a poté je poslouchat.

Shazam

Shazam je již populární aplikace. Program pomáhá rozpoznat skladbu, poté vám sdělí hudebníka a název skladby. Používání Shazamu na Apple Watch je ale mnohem pohodlnější než na chytrém telefonu. Je totiž mnohem jednodušší a rychlejší stisknout tlačítko na zařízení na zápěstí, než vytáhnout telefon z kapsy a otevřít aplikaci.

Stačí stisknout Record

Just Press Record

 je program, který umožňuje rychle nahrávat zvuk. Zdálo by se, že takových programů je mnoho, ale čím tento program může překvapit? Just Press Record přemění nahrávku na text, což vám umožní diktovat úkoly nebo zadávat poznámky, aniž byste vytahovali smartphone z kapsy.



Citymapper

Aplikace umožňuje přesně sledovat jízdní řád MHD ve vybraných městech. Program bude velmi užitečný pro ty lidi, kteří rádi cestují do jiných zemí a nevědí, jak se pohybuje místní doprava.


1Password

Tato aplikace vám umožní uložit všechna potřebná hesla na vaše zápěstí. Zároveň se můžete sami rozhodnout, jaká hesla chcete na hodinkách zpřístupnit. Kromě hesel si tam můžete ukládat i různé kombinace čísel pro vlastní úkoly. Samotný program lze také chránit digitálním kódem.


Lifeline 2

Lifeline 2 je klasická textová adventura, kterou nyní můžete hrát na svých Apple Watch. V této hře vám budou nabídnuty různé možnosti akce a další vývoj zápletky bude zcela záviset na vaší volbě.

avatar
vocabulary.authorblog
vocabulary.createblog
01.03.2023
vocabulary.updateblog
01.03.2023
Comments 0
Views 39
10 blog.minutes Clock

Vase hodnoceni: